Spynelė ir man ne vietoj.
Man Kelly Caleche labiausiai patinka savo skaidrumu ir oda, įtariu, kad nei vieno, nei kito EDP neišlaikys 
QUOTE(Margot @ 2009 01 23, 13:26)
O to spynos - tai dar vienas marketinginis žingsnis
Juk pastaruoju metu "ant bangos" yra Hermes rankinės (ir ju kopijos
) su spynelėmis, nu tai va, kad gražiai derėtų buteliukas prie rankinuko
O gal atvirkščiai - rankinukas prie buteliuko?
O man spynelė visai gražu, va
prikolnai atrodo
A, tai čia tipo, reikia neštis rankinę psikabinus ant rankos, įsistvėrusios butelaitį?
QUOTE(centifolija @ 2009 01 23, 13:05)
Kitą mėnesį turėtų pasirodyti Kelly Caleche EDP koncentracija. Buteliukas bus šiek tiek kitoks.
Sklinda gandai, kad bus praturtintas gėlių bukietas
Sklinda gandai, kad bus praturtintas gėlių bukietas
Vajeee, kokia gera zinia! Noriu-noriu-noriu!
Ir butelaitis su spinele labai fainai atrodo (smparkiai itariu, kad tik ant kokio 100 ml bus ta spinele, nors...)
Ar teko kam uostyti Hermes Hiris? O gal kuri nors turit ?
http://www.fragranti...s/Hiris-20.html
http://www.fragranti...s/Hiris-20.html
QUOTE(Gervela @ 2009 01 23, 14:03)
kaip nuo vaikiško dienoraščio
Interviu su J.C. Ellena (iš vokiečių kalbos į rusų išvertė vieno forumo parfumistė):
INTERVIU su J.C. ELLENA
INTERVIU su J.C. ELLENA
Uosciau vakar Vanille Galante ir nieko neuzuodziau
Gal del to, kad uosciau stipresnius pries tai, bet niekaip nesugebejau "pagauti" kvapo nei nuo rieso, nei nuo lapelio. Pasidaviau po keliu valandu bandymo uzuosti.
Jauciau kokybiska vanile, t.y. man ji pasirode ne sintetine, bet ir tas kvapas toks perregimas kaip voratinklis.
Bandysiu kada vel is pat ankstaus ryto ir be jokiu kitu kvepalu.
Gal del to, kad uosciau stipresnius pries tai, bet niekaip nesugebejau "pagauti" kvapo nei nuo rieso, nei nuo lapelio. Pasidaviau po keliu valandu bandymo uzuosti.
Jauciau kokybiska vanile, t.y. man ji pasirode ne sintetine, bet ir tas kvapas toks perregimas kaip voratinklis.
QUOTE(JVana @ 2009 02 11, 13:31)
Uosciau vakar Vanille Galante ir nieko neuzuodziau
Passion forume paskaičiau atsiliepimus apie šią vanilę, tai irgi pažymi merginos, kad ji visai ne konditerinė, o perregima, lengva, vandeninga - firminis Ellena bruožas