Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai - 2

Na ir paziurejau as tam inete ir nieko gero. kazkokios inetines parduotuves siulo. bet as klausiu gal zinot kur vilniuje yra ju normaliose parfumerijos parduotuvese.....kad pauostyt galeciau ir pan. nemanau kad kazko labai sudetingo klausiau. tad jeigu kas padesit dekinga buciau. nes pati juos uosciau pirma karta prancuzijoj, Hermes parduotuveje. del to ir klausiu nes ju LT nemaciau.
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 02 17, 16:46)
Na ir paziurejau as tam inete ir nieko gero. kazkokios inetines parduotuves siulo. bet as klausiu gal zinot kur vilniuje yra ju normaliose parfumerijos parduotuvese.....kad pauostyt galeciau ir pan.  nemanau kad kazko labai sudetingo klausiau. tad jeigu kas padesit dekinga buciau. nes pati juos uosciau pirma karta prancuzijoj, Hermes parduotuveje. del to ir klausiu nes ju LT nemaciau.

tada nueikite į išparduotuvę.. http://www.supermama...4#entry34865066

Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 02 17, 15:46)
Na ir paziurejau as tam inete ir nieko gero. kazkokios inetines parduotuves siulo. bet as klausiu gal zinot kur vilniuje yra ju normaliose parfumerijos parduotuvese.....kad pauostyt galeciau ir pan.  nemanau kad kazko labai sudetingo klausiau. tad jeigu kas padesit dekinga buciau. nes pati juos uosciau pirma karta prancuzijoj, Hermes parduotuveje. del to ir klausiu nes ju LT nemaciau.

Lietuvoje Parfum express prekiauja Hermes. Nežinau, ką jie šiuo metu turi, bet galit pasidomėti.

Parfum express
Atsakyti
Parfum Expresse maciau tik vidurzemio sodus , daugiau sodu serijos neradau, man buvo problema kai ieskojau Nilo sodu.

Siulau uzeiti i kvepalu isparduotuve ir parsisiuti po kelis ml. smile.gif
Atsakyti
lens.gif sveikos, merginos smile.gif užtikau netikėtai ir aš Jūsų paplepėjimus apie Hermes... nu tiek visko prisikaičiau apie tuos Viduržemio sodus, kad ryžausi įsigyti juos neuosčiusi doh.gif vyras buvo blink.gif bet aš šventai buvau įsitikinusi, kad jie man tiks, kad tai yra tai, ko aš nerandu mūsų parduotuvėse - tiek visko išuostyta, išbandyta, bet vis ne mano schmoll.gif Ką tik pasiekė mane Hermes Viduržemis............................................... clap.gif clap_1.gif yahoo.gif assa.gif assa.gif assa.gif
Viso, mergaitės, einu pasigirti draugėms bis.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti
QUOTE(fain @ 2010 03 10, 09:50)
lens.gif  sveikos, merginos  smile.gif  užtikau netikėtai ir aš Jūsų paplepėjimus apie Hermes... nu tiek visko prisikaičiau apie tuos Viduržemio sodus, kad ryžausi įsigyti juos neuosčiusi  doh.gif  vyras buvo  blink.gif  bet aš šventai buvau įsitikinusi, kad jie man tiks, kad tai yra tai, ko aš nerandu mūsų parduotuvėse - tiek visko išuostyta, išbandyta, bet vis ne mano  schmoll.gif Ką tik pasiekė mane Hermes Viduržemis............................................... clap.gif  clap_1.gif  yahoo.gif  assa.gif  assa.gif  assa.gif
Viso, mergaitės, einu pasigirti draugėms  bis.gif  bis.gif  bis.gif

tai mums girkitės smile.gif ne draugėms. kokie įspūdžiai? ar tiko? patiko?
Atsakyti
oj, atsiprasau blush2.gif maniau, kad is emociju bus aisku, jog patiko labai nail.gif
taip sakant MANO thumbup.gif pavadinciau juos "tokie su cinkeliu" thumb_yello.gif
is pradziu tokia astroka nata, kas man ypac patiko mirksiukas.gif , veliau kiek "prigesta", bet kvepia nuostabiai thumbup.gif o ir laikosi bigsmile.gif
jau isivaizduoju vasarele ir visus, su ja susijusius, malonumus tourist5.gif vacation1.gif vacation4.gif
p.s. galingas ginklas moteriska nuojauta didis.gif
Atsakyti
Vajazau, tiek daug paveiksliukų vienoj krūvoj seniai nemačiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 10 kovo 2010 - 13:51
QUOTE(Smauglius @ 2010 03 10, 14:50)
Vajazau, tiek daug paveiksliukų vienoj krūvoj seniai nemačiau

Smaugliau, matyt pati pamiršai savo pirmą kartą su pvz. sodais..jau ir vaizdinių įspūdžių išraiškų nebevertinate tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 03 10, 14:34)
Smaugliau, matyt pati pamiršai savo pirmą kartą su pvz. sodais..jau ir vaizdinių įspūdžių išraiškų nebevertinate tongue.gif

Ne, sklerozė dar lyg ir nekamuoja biggrin.gif tiesiog man nebūdingos tokios kraštutinės emocijos ir tiek - tokiais atvejais man žmogus asocijuojasi su stipriai į akis plieskiančia lempa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2009 11 16, 12:55)
Gruodzio men. bent jau Dublino Hermes butike (tikiu, kad ir kituose taip pat) bus pardavinejami Hermessence rinkinukai 4 X 15ml pagal kliento pasirinkima. Galite susideti savo rinkinuka is Hermessence linijos.

Labas, ar nebutu sunku parasyti tikslu adresa Hermes butiko Dubline?
Atsakyti
QUOTE(accessories @ 2010 03 29, 22:49)
Labas, ar nebutu sunku parasyti tikslu adresa Hermes butiko Dubline?

Parduotuve BROWN THOMAS. Grafton street, pagrindine shopping gatve Dubline. Bet ko pasiklausus kur yra Brown Thomas, tau parodys kur eiti. Nors Dubline sudetinga butu pasiklysti smile.gif
Yra trys iejimai i parduotuve. Pagrindine is Grafton street, bet i Hermes butika tiesiai galima pataikyti is Wicklow street. Priesais bus Chanel butikas, giliau iejus i parduotuve rasi Tom Ford su privacia kolekcija, EL turi taip pat kolekcijinius kvepalus, yra Cartier butikas, taip pat Sisley kvepalu nemenkas pasirinkimas. Yra Diptyque, Creed, Aqua di Parma.

Kiek zinau Nue Blue Eriu uzsidare (nisiniai kvepalai) ir Guerlain'u nebera Arnotts'e.

Gali apsilankyti St. Greens Shopping Centre (kitam gatves gale), parduotuveje TK Maxx, neretai ten budavo nisiniu kvepalu uz juokingas kainas bei apskritai kvepalu uz menkas kainas. Tam paciam St. Greens Shopping Centre yra parduotuve (pirma prie iejimo po desine puse) vadinama Perfumes Shop. Ten parduodamu kvepalu kainos buna dazniausiai mazesnes nei nei bet kurioje kitoje parduotuveje Dubline. Tarkim daugmaz visi Elizabeth Arden 125ml - 100 - 75ml kvepalai kainuoja apie 15 EUR. Na, bent jau kainavo smile.gif Dubline negyvenu jau beveik metai.

Zemelapis.
Atsakyti