Įkraunama...
Įkraunama...

seksas 13 -14 metų paugliams....

Pati dar mokausi mokykloje,ir galiu pasakyti kad is visokiausiu mokyklos 'sexulku' bernai
joms uz akiu tyciojasi. Be to visiskai sutinku su Dios,dauguma vaikinu laido nesvankius juokelius,ar pasakoja nebutas istorijas,kai is tiesu yra vos keleta kartu pasibuciave su mergina ;DD be to normalioms panelems i tas sexi mergas lygiuotis visiskai nesinori,jos juokingos... ech,pauglyste-kvailyste... wink.gif
Atsakyti
Dėl vaikinų pritariu pilnai, o merghinos, mano manymu, kaip tik nutyli tokius dalykus. Nebent išties yra kvailos. Nesuprantu, gal aš kitoj planetoj gyvenau, bet mano kompanijoj visos panelės gerai mokėsi, buvo iš gimnazijos, rimtos, neatrodė kekšiškai, bet 15 metų ir laižydavosi su bernais(na, iki lovos nedaeidavo), ir jau pasitūsindavo saikingai(aišku, ne iki vėminų, bet, visgi, alkoholis jau buvo vartojamas).
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 09 04, 13:10)

berniuku veiksmai nieko nesiskiria nuo siu mergaiciu, tik , kai tai daro berniukai, visiems tai buna iprasta ir is to nedaro jokios sensacijos
Atsakyti
Tai jau tikrai... Kažkas čia labai aktyviai bando įrodyti, kad anksti pradeda mylėtis tik nekoks jaunimėlis(prastai besimokantis, iš asocialių šeimų ir pan.), bet su tuom griežtai nesutinku. Manau, kad su socialumu tai neturi nieko bendro. Greičiau su moralinėmis vertybėmis(kurios tokios ar kitokios formuojasi ir mūsų iškrypusios visuomenės dėka), auklėjimu ir psichologinėmis problemomis ir, aišku, tos hormonų audros, kurios visus skirtingai veikia.
Atsakyti
QUOTE(d-krall @ 2008 09 05, 13:11)
Tai jau tikrai... Kažkas čia labai aktyviai bando įrodyti, kad anksti pradeda mylėtis tik nekoks jaunimėlis(prastai besimokantis, iš asocialių šeimų ir pan.), bet su tuom griežtai nesutinku. Manau, kad su socialumu tai neturi nieko bendro. Greičiau su moralinėmis vertybėmis(kurios tokios ar kitokios formuojasi ir mūsų iškrypusios visuomenės dėka), auklėjimu ir psichologinėmis problemomis ir, aišku, tos hormonų audros, kurios visus skirtingai veikia.

drinks_cheers.gif Visiskai pritariu. Mokslai ir asocialumas nelabai cia itakos, manau, turi...
Va pvz. Mano vyras pirma karta "gavo" budamas 18niolikos. Jo sese jau nuo 13 patirties lytines turi. Seima tikrai nera asociali, abu mokosi puikiai. Vyras studijuoja dr. siuo metu, sese mokosi gimnazijoj, pirmune....
Atsakyti
Na nežinau, į mano keturiolikmetį sūnų tikrai dar neįmanoma žiūrėti nei kaip į vyrą, nei kaip į berną, absurdas kažkoks. blink.gif
O jo klasiokės, tai tik tiek, kad akių vokus išsidažiusios ir liemenėlius ant nesančių krūtų apsijuosusios, nemanau, kad kažkokį seksualinį poreikį labai jau jos turėtų...Bučiuotis gal ir bučiuojasi, bet kad mylėtis..... doh.gif

Na, o dukra , manau, kad pradėjo nuo 17 metų tuo užsiimti, kai susirado vyresnį draugą, tiesiog iškart tai tapo aišku ir pastebima mirksiukas.gif
. Aišku, nesu 100 proc. garantuota, bet manau taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sommerregen: 05 rugsėjo 2008 - 15:27
Žinoma, kad poreikio nėra, bet reta, būna, ir padaro. Tačiau 16-17 metų merginos beveik visos jau pradeda, ypač su vyresniais. Manau, vaikinai kiek vėliau, nebent klasės kietuoliai biggrin.gif
Atsakyti
Vat butent kad su vyresniais, pageidautina kokiu 18 ir daugiau metu. O tie jau pamoko gudrybiu visokiu... Isvada: neleis trankytis su vyresniais? Bet kur gi neleisi.... Cia ne pirmokelis jau...
Atsakyti
man asmeniškai atrodo, kad svarbu ne kelių metų tą nekaltybę prarandi, o kaip -- kad paskui nebūtų nemalonu prisimint ar gėda dėl to.
Atsakyti
Aš irgi panašiai maniau. Bet maniau. Dabar pagalvoju, kad pačiai tikrai reikėjo palaukti, nors tas žmogus buvo idelus(tada tiap atrodė) ir tikėjausi, kad niekada nesiskirsim. Bet būna dar blogiau - kai merginos permiega su betkuo(pvz girtos vakarėlių metu) ir po to iš jų tyčiojasi. Bet... pačios kaltos.
Atsakyti
QUOTE(Irena. @ 2008 08 19, 22:46)
nežinau ar vietoje kuriu temą, tačiau pakraupau kai su sūnum užėjus kalbą apie lytinius santykius, jis pasakė, kad šiuo laiku jau 14ikinės atrodo kaip 18ikinės ir elgiasi taip, kaip didžiausios K... doh.gif  negi tikrai tiesa? mamos, kaip prižiūrite savo dukras? ir ką išvis manot apie tą ankstyvą paauglių lytinį gyvenimą?  unsure.gif
kažkada skaičiau straipsnį kaip viena 15ikinė jau ir pastot ir ištekėt spėjo, nes nekaltybę 10ies prarado  blink.gif čia Panelės žurnale kažkada rašė...  doh.gif

doh.gif
Vis tik galvoju, kad bręsdamos mergaitės pavaizduoja daugiau, nei iš tiesų ką nors būna nuveikę. Nes paskiau šešiolikinės staiga pasidaro visos nekaltos mergelės lelijos ir tik viena kita ir toliau girasi savo "nuotykiais" ar iš tikrųjų būna seksualiai aktyvios. mastau.gif
Atsakyti
Šiaip kuo toliau, tuo labiau jaunėja ne tik ligos, bet ir visos patirtys... Jeigu prieš pora metų jau normalu atrodė turėti lytinių santykių maždaug nuo 16 - 17.. Tačiau nekaltybė dar vis buvo pakankamai didelė vertybė, tai dabar viskas radikaliai pasikeitė. Jau 14-etės atvirai kalba, juokauja apie seksą, jau nekalbanat apie bučinius nuo 11 metų, o gal ir anksčiau. Nekaltybė egzistuoja tik pasakose. Ir tai beveik nepriklauso nuo tėvų, nebent jie laiko vaiką visiškai pririštą namuose. Dabar visur veda smalsumas. Svarbiausia yra tinkamai ir tinkamu laiku informuoti savo vaikučius apie galimas pasėkmes ir apsisaugojimą. Bent viena bėda gali būti mažiau g.gif

...o merghinos, mano manymu, kaip tik nutyli tokius dalykus. Nebent išties yra kvailos.
Vyresnėse klasėse tokie dalykai po vietinių pletkų yra beveik pagrindinė tema (tik neaišku, ką jau skaityti kaip vyresnes klases)
Atsakyti