Įkraunama...
Įkraunama...

seksas 13 -14 metų paugliams....

na, kadangi mokiaus mokykloj be uniformų, tai matyt neišugdyta esu biggrin.gif
o šiaip, apie uniformas šiame forume yra atskira tema mirksiukas.gif
Atsakyti
14-kos ir jau...?????????????
na bet turbut vienetai... g.gif

sunui 14....
gal berniukai veliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2008 09 29, 20:40)
14-kos ir jau...?????????????
na bet turbut vienetai... g.gif

sunui 14....
gal berniukai veliau  g.gif

mano merginai tiek pat,ir akivaizdu pagal ja- dar toli iki tu santykiu tokiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragaina @ 2008 09 24, 00:17)
drystu papriestarauti.  butent mokykloje diena is dienos vaikai skiepijami mokslo,elgesio,visuomenes normatyvu. jei galima rengtis kaip nori,prisivert auskaru i kuriuos tik nori galus,kad vos beatsimerks ar vos tepravers lupa nuo ju paaugle ar paauglys- tai ka begales namo gryzusiam vaikui pasakyt tevai ? persirenk padoriau??  schmoll.gif 
o kai mokykloje nuo mazu dienu kalama jog apranga turi buti tvarkinga, visuomenei priimtinas ivaizdis,kulturingumas,jokiu isaukianciu nagu,auskaru,viskas normos ribose,aki nerezianciai- tai kad ir parleke tie paaugliai persirengs savais rubais-bet eidami i mokykla jie tures isugdyta "sazine"- atrodyti normaliai.. taip palaipsniui issivystis ir suvokimas kad einant i visuomeninius renginius taip pat butina atrodyt "normaliai".. ir del darbo atejes jaunuolis,ar mergina neatsivilks smukusiais rubais,pervarstytom akim ir lupom,bei makiazo penkiais kilogramais.

visgi uniforma ugdo  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

Na, auskarų vėrimas "į visus galus" - tai jau tėvų reikalas. Čia mokykla nepakoreguos. Palyginimui žinau 2 mokyklas - viena "uniformuota" gimnazija, kita - šiaip vidurinė. Spėkit, iš kurios mokyklos mokiniai metai iš metų geresniu procentu egzaminus išlaiko? Manot - tvarkingosios gimnazijos? g.gif
Apsirikot tongue.gif
Trydaliojimas dėl kiekvieno auskariuko ar padažytų akių sukelia tik papildomą įtampą. Priėjo net iki tokių paradoksų, kad ryškios gotiškos išvaizdos mergaitę, kuri šiaip mokėsi vos ne vienais dešimtukais, nenorėjo prie egzaminų prileist (šitiek metų vargšė jiems ten karują gadino - sumąstė kaip atkeršyt doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 07 spalio 2008 - 12:17
Vienas mano klasiokas sau užsibrėžė tikslą "PRARASTI NEKALTYBE IKI 14M.". ir čia visiškai rimtai. kaip paklausiau ar jis juokauja, parodė prezervatyvą blink.gif kitos dvi tokiso fyfos klasiokės irgi tokį tikslą užsibrėžusios. visai nesustebčiau, kad tuoj vaikų pulką turėtų, nes jos ir geria, ir rūko, ir tuo labai didžiuoajasi. wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 08 29, 20:57)
as LT dar negirdejau kad butu sakoma, kaltas vyras.

O ko cia stebetis, juk nestabilios psichikos zmones yra nepakaltinami cool.gif
Atsakyti
QUOTE(nendre @ 2008 10 07, 17:33)
O ko cia stebetis, juk nestabilios psichikos zmones yra nepakaltinami cool.gif

Jums trylika ar keturiolika metų?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 10 07, 17:00)
Jums trylika ar keturiolika metų?

To ir reikejo tiketis, izeidziau vyriskaja gimine biggrin.gif Medini, tikekimes, kad Jums si lengvinanti aplinkybe nebus taikoma tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(nendre @ 2008 10 07, 22:17)
To ir reikejo tiketis, izeidziau vyriskaja gimine biggrin.gif

Nelabai suprantu kaip gali ką nors įžeisti visiškai nepamatuoti teiginiai. Todėl prašau nesusireikšminti - jūs nieko neįžeidėte, tiesiog parašėte vaikiškai kvailą sakinį. Atitinkamai aš ir paklausiau. Jei jūs mano nurodomo amžiaus - jums viskas tvarkoj. Jei jūs vyresnė - jums viskas ne tvarkoj.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 10 09, 07:36)
Nelabai suprantu kaip gali ką nors įžeisti visiškai nepamatuoti teiginiai. Todėl prašau nesusireikšminti - jūs nieko neįžeidėte, tiesiog parašėte vaikiškai kvailą sakinį. Atitinkamai aš ir paklausiau. Jei jūs mano nurodomo amžiaus - jums viskas tvarkoj. Jei jūs vyresnė - jums viskas ne tvarkoj.

o Jus turbut esate labai kompetentingas asmuo, kad mano normaluma galetumete nuspresti is vieno "teiginio" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nendre @ 2008 10 09, 11:33)
o Jus turbut esate labai kompetentingas asmuo,...

Taip.
Atsakyti
siaubas g.gif neisivaizduoju kaip sureaguociau jei suzinociau, kad mano pvz. 13 -mete jau tokiais dalykais uzsiimineja blink.gif tuomet ieskociau savyje kazkokiu auklejimo spragu, na kol kas jai tik 11, ui kaip nelaukiu paauglystes schmoll.gif
Atsakyti