Įkraunama...
Įkraunama...

Namo statyba Airijoj

Sveiki,
mes planuojame statytis namą Airijoj - Dungarvane. Labai tikimės, kad atsiras žmonių kurie jau pasistatė, statosi ar ketina statytis ir žino visokių plonybių, vingrybių susijusių su statybom, sklypo pirkimu ir t.t.
Labai laukiu lietuvaičių besistatabčių Airijoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledietė: 20 birželio 2008 - 18:42
QUOTE(Ledietė @ 2008 06 20, 17:40)
Sveiki,
mes planuojame statytis namą Airijoj - Dungarvane. Labai tikimės, kad atsiras žmonių kurie jau pasistatė, statosi ar ketina statytis ir žino visokių plonybių, vingrybių susijusių su statybom, sklypo pirkimu ir t.t.
Labai laukiu lietuvaičių besistatabčių Airijoj.

as jau senokai cia, bet dar nesutikau lietuvaiciu cia nama statnciu - jei statysi toki kaip lietuvoje stato - ojojoj brangu bus doh.gif manau geriau pirkti g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip matau niekas nesistato. Tada gal yra pirkusiu nama Airijoj?
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2008 06 24, 10:44)

manyciau jei prisijungtum ir uzklaustum lithuaniansinireland gautum daugiau info mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2008 06 24, 10:44)

teip yra smile.gif o del statybu, dabar labai geras metas statytis, bet nes statybinku-inzhinieriu paslaugos bus zhymiai pigesnes wink.gif
ash nesistachiau, namo bet mano darbas susietas su statybom ir t.t. jei kas domina klausk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vitulia_g @ 2008 06 26, 14:21)
teip yra smile.gif o del statybu, dabar labai geras metas statytis, bet nes statybinku-inzhinieriu paslaugos bus zhymiai pigesnes wink.gif
ash nesistachiau, namo bet mano darbas susietas su statybom ir t.t. jei kas domina klausk smile.gif

Laba dienele, taip taip viskas labai idomu. Man idomu kokia yra namo pastaymo kaina? Klausiu, nes mes kai nuejome pas paskolas tvarkancia moteri, tai jinai pasake, kad 160 000lt. O man idomu ar imanoma pigiau pasistatyti triju, keturiu miegamuju nama?
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2008 06 26, 18:43)
Laba dienele, taip taip viskas labai idomu. Man idomu kokia yra namo pastaymo kaina? Klausiu, nes mes kai nuejome pas paskolas tvarkancia moteri, tai jinai pasake, kad 160 000lt. O man idomu ar imanoma pigiau pasistatyti triju, keturiu miegamuju nama?

Pirmiausia, reiktu kreiptis pas arhitekta, jis paaishkintu tiksliau, velgi viskas priklauso nuo ko norite. Niu ash sakychiau be 200 000 euro, tai kalbos nebutu... Niu nes pvz. architektas, (o be jo negasit planing permition) gali pamimti nuo 11-30 tuks. Niu shiaip, i jusu klausima, kas pigiau trys ar keturi... Niu, tai kaip chia pasakius, didesnis namas visada brangiau....
Atsakyti
QUOTE(vitulia_g @ 2008 06 26, 23:26)
Pirmiausia, reiktu kreiptis pas arhitekta, jis paaishkintu tiksliau, velgi viskas priklauso nuo ko norite. Niu ash sakychiau be 200 000 euro, tai kalbos nebutu... Niu nes pvz. architektas, (o be jo negasit planing permition)  gali pamimti nuo 11-30 tuks.  Niu shiaip, i jusu klausima, kas pigiau trys ar keturi... Niu, tai kaip chia pasakius, didesnis namas visada brangiau....

As neklausiu kuris namas (triju ar keturiu miegamusju) iseitu pigiau. Mano klausimas buvo ar imanoma 3-4 miegamuju nama pasistayti uz mazesne kaina nei 160 000e. O is kur pas Jus tokie paskaiciavimai, na architekto kaina ir galutine kaina? Ir ka tas architektas daro? Nesuprantu uz ka jam tiek moketi? Mums sake,kad projekto kaina apie 3000e. Ar architektas priziuri statybu darbus?
Atsakyti
Dar suzinojom, kad nebutinai leis statytis nam uzsenieciam g.gif Na sitas mane gerokai pribloske, kas cia per nesamones g.gif
Atsakyti
na mano pazystami pasistate pries 2m kavane,isleido apie 180000euru.problemu nebuvo,del tautybes. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2008 07 06, 02:38)
na mano pazystami pasistate pries 2m kavane,isleido apie 180000euru.problemu nebuvo,del tautybes. smile.gif

O gal zinai keliu miegamuju statesi nama ir ar statyboms samde firma ar patys statesi?
Atsakyti
na minejo,kad butinai turi firma statyti,toks ystatymas.o vidu tai jis pats daresi,nes sugeba.miegamieji 3,
Atsakyti