Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

Apklausa: Apklausa tėčiams-ar dalyvavote gimdyme? (173 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Kadangi ankstesnė tema baigėsi, pratęsiam toliau.

Mano vyras nedvejodamas sutiko dalyvauti gimdyme, kartu lankėm pamokėles, ruošėsi padėti man sąrėmių metu, bet kuo arčiau tas gimdymas buvo, tuo daugiau abejonių dėl dalyvavimo jam kilo. blush2.gif Tačiau, kai jau viskas prasidėjo, tai net minties nebuvo, kad nedalyvaus. Paskui net pasakė, kad "šitiek ruošiausi, o nieko panaudot nespėjau" (aš pagimdžiau labai greit).

O iš paties gimdymo liko labai gilūs įspūdžiai, virkštelės kirpimas, placenta, siuvimai. Sako, jau niekad nežiūrėsiu į moteris taip, kaip ligi šiol. ax.gif Manau, atėjo gilesnis supratimas jam, kaip į šį pasaulį žmogučiai ateina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verdaina: 20 birželio 2008 - 21:02
Dalyvavo ir antrame dalyvaus, vaikuti "pagaminom" tai abu o kodėl turiu viena jį į pasaulį atvest.Nereik mum moterim būt savanaudėm, tegu džiaugiasi tuo ir tėvėliai jei jau pagaliau galima.
Atsakyti
QUOTE(Verdaina @ 2008 06 20, 21:56)
Sako, jau niekad nežiūrėsiu į moteris taip, kaip ligi šiol.  ax.gif Manau, atėjo gilesnis supratimas jam, kaip į šį pasaulį žmogučiai ateina...

Duok Dieve, kad jums šis naujas vyro požiūris skersai gerklės neatsistotų. Čia be ironijos.
Atsakyti
na as tai priestarauju kad vyras dalyvautu nes man geda verkti prie jo is skausmo ir man geda rodyti kad man skauda jis visada ane mate tik stipria todel nenoriu kad jis matytu kaip man skauda o as buciau suvarzyta cool.gif
Atsakyti
manau vyras turetu sudalyvauti gimdyme. manau ir manasis dalyvaus, nors konkreciai dar sios temos neaptareme. taciau jei nenores tikrai neversiu. bet verkti ir parodyti kad man skauda tikrai nebijau-juk tai visiskai naturalu.
Atsakyti
Mano vyras dalyvavo gimdyme.. nors jo galima sakyt ne nebuvo ..po keliu akimirku isveze i operacine.
na bet visam pasiruosime jis dalyvavo.
tuo metu labai norejau, kad jis butu..jei nerasdavau jo akimis sioks toks stresas kildavo, bet dabar galvoju, kad gal ir nevertejo jam dalyvauti (galbut ir del tokios gimdymo pabaigos). nezinau kaip jis, bet as po gimdymo (kai jau atsistojau ant koju ir grizau i savo pasauli) jausdavausi nevisada patogiai.
Nenorejau, kad jam mano kunas atrodytu, kaip kazkoks prietaisas/irankis sunui gimti. nezinau kaip tiksliau ivardinti, bet nenorejau, kad matydamas mane jis prisimintu mane tokia, kokia buvau tada (nusilpus, be kontroles ir t.t.).. noriu, jaustis sexuali jam, o tai, kad jis mate mane toli grazu nesexualia MAN (ne jam..nezinau kaip jam.. gal jis to visai nebeprisimena) kelia nepatogumu.
Sunaus gimimas yra viena. Bet musu su vyru santykiai, trauka ir t.t - kita.
Atsakyti
QUOTE(Justic @ 2008 06 26, 18:38)
Mano vyras dalyvavo gimdyme.. nors jo galima sakyt ne nebuvo ..po keliu akimirku isveze i operacine.
na bet visam pasiruosime jis dalyvavo.
tuo metu labai norejau, kad jis butu..jei nerasdavau jo akimis sioks toks stresas kildavo, bet dabar galvoju, kad gal ir nevertejo jam dalyvauti (galbut ir del tokios gimdymo pabaigos). nezinau kaip jis, bet as po gimdymo (kai jau atsistojau ant koju ir grizau i savo pasauli) jausdavausi nevisada patogiai.
Nenorejau, kad jam mano kunas atrodytu, kaip kazkoks prietaisas/irankis sunui gimti. nezinau kaip tiksliau ivardinti, bet nenorejau, kad matydamas mane jis prisimintu mane tokia, kokia buvau tada (nusilpus, be kontroles ir t.t.).. noriu, jaustis sexuali jam, o tai, kad jis mate mane toli grazu nesexualia MAN (ne jam..nezinau kaip jam.. gal jis to visai nebeprisimena) kelia nepatogumu.
Sunaus gimimas yra viena. Bet musu su vyru santykiai, trauka ir t.t - kita.

as visiskai nenoreciau pajusti viso to ka tju isvardinai to nepatogumo pries vyra blush2.gif as jam visada buvau sexuali bet manau po gimdimo ir man ir jam bus nepatogu vienam pries kita 4u.gif
Atsakyti
Aš 12 ir 9 metus atgal pagymdžiau sūnus ir mano vyras dalyvavo abu kartus, negaliu pasakyti kad per 13 gyvenimo metu aš jam pasidariau nepatraukli , jis mane ir vaikus dievina. Aš skaitau , kad tai viskas no pačio žmogaus priklauso, na ir no mūsų pačių .
Atsakyti
QUOTE(Verdaina @ 2008 06 20, 21:56)
Sako, jau niekad nežiūrėsiu į moteris taip, kaip ligi šiol. ax.gif

Manau, atėjo gilesnis supratimas jam, kaip į šį pasaulį žmogučiai ateina...

Tai jau, sutinku drinks_cheers.gif Po tokiu bjauriu vaizdu, kai mylima moteris issiketrojusi, kraujais besitaskanti, suprakaitavusi ir pan-tikrai, poziuris i mylima moteri pasikeite.

Cia tik jusu nuomone, nes jums tai isimintinas ivykis, vis tik per skausma nauja gyvybe atejo 4u.gif O vyrams yra kitaip-jie skausmo nejaucia, turi laiko apziureti, kaip atrodo moters tarpviete, kokios istine lytines lupos, koks celiulitas uzsidejes nestumo metu ir pan.

Mano antras vyras prasitare, kad po pirmos zmonos gimdymo negalejo prisiliesti prie jos fiziskai. Tiesiog sekso metu atsistodavo gimdymo vaizdas, kuris buvo nemalonus. Tad per musu bendro vaikelio gimimo jis buvo tik saremiu metu. Veliau susitarem, kad iseis uz duru ir ieis gimus vaikui. Tiek jis tuo dziaugiasi, tiek man dabar gera, kad nemate visu tu pasibjauretinu vaizdu bent jau su manimi.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2008 06 27, 08:14)
Cia tik jusu nuomone, nes jums tai isimintinas ivykis, vis tik per skausma nauja gyvybe atejo 4u.gif O vyrams yra kitaip-jie skausmo nejaucia, turi laiko apziureti, kaip atrodo moters tarpviete, kokios istine lytines lupos, koks celiulitas uzsidejes nestumo metu ir pan.

Aha, toks jausmas kad vyras, nejaučiantis skausmo, toks atsiputęs vaiksčioja po palatą ir dairosi, kaip ten atrodo lytinės lupos lotuliukas.gif

Nežinau, gal vis gi priklauso nuo vyro pasiruošimo laipsnio ir asmeninių savybių. Mano diedas gimdymą fotografavo (savo iniciatyva), ir lyg tai nieko- gyvas, ir stovi jam dar...
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2008 06 27, 09:14)
Tai jau, sutinku drinks_cheers.gif Po tokiu bjauriu vaizdu, kai mylima moteris issiketrojusi, kraujais besitaskanti, suprakaitavusi ir pan-tikrai, poziuris i mylima moteri pasikeite.

Mano antras vyras prasitare, kad po pirmos zmonos gimdymo negalejo prisiliesti prie jos fiziskai. Tiesiog sekso metu atsistodavo gimdymo vaizdas, kuris buvo nemalonus. Tad per musu bendro vaikelio gimimo jis buvo tik saremiu metu. Veliau susitarem, kad iseis uz duru ir ieis gimus vaikui. Tiek jis tuo dziaugiasi, tiek man dabar gera, kad nemate visu tu pasibjauretinu vaizdu bent jau su manimi.

Kazkokia nesamone doh.gif niekas nevercia vyro ziureti i tarpviete!!!ir kraujai ten toli grazu nesitasko kaip nupasakojai.Koks vyras turi buti kad tokiu metu galvotu apie moters celiulita doh.gif blink.gif Sutinku kad visi vyrai skirtingi,jie skirtingai aukleti ir skiriasi ju poziuris i moteri,kaip gali buti slykstus tavo paties vaiko atejimas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 06 27, 09:55)
Aha, toks jausmas kad vyras, nejaučiantis skausmo, toks atsiputęs vaiksčioja po palatą ir dairosi, kaip ten atrodo lytinės lupos  lotuliukas.gif

Nežinau, gal vis gi priklauso nuo vyro pasiruošimo laipsnio ir asmeninių savybių. Mano diedas gimdymą fotografavo (savo iniciatyva), ir lyg tai nieko- gyvas, ir stovi jam dar...

Nereikia vaikscioti, kad matytum schmoll.gif Pakanka prie galvos stoveti ir zvilgsni "ten" nukreipti-viskas kaip ant delno. Cia tik moteriske, gulinti horizontalioje padety, per savo pilva nieko nemato, tai jai atrodo, kad ir kiti nemato hihihi.gif Pasiguldykit dieda ant lovos, pati atsistokit salia, visu metru auksciau nei jis, nukreipkit zvilgsni i jo kojas ir pasakykit, kad nematot net jo pirsto nago mirksiukas.gif

Nu ir tose foto kaip pati sau atrodote? Seksuali? Geidziama?
Papildyta:
QUOTE(Perlute @ 2008 06 27, 10:00)
Kazkokia nesamone doh.gif niekas nevercia vyro ziureti i tarpviete!!!ir kraujai ten toli grazu nesitasko kaip nupasakojai.

Nevercia tai niekas, ale kaip smalsu pamatyti, kaip ateina i pasauli vaikas bigsmile.gif
Nu gerai, gerai, nesitasko irnesakyk.gif Graziai ir seksualiai nuteka biggrin.gif Taip pat seksualiai kaip ir per mm. Tik kad nerodom per mm to seksualuaus kraujavimo. mastau.gif
Atsakyti