Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

Apklausa: Apklausa tėčiams-ar dalyvavote gimdyme? (173 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mano vyras dalyvavo pirmo vaiko gimdyme, dalyvaus ir antro... biggrin.gif Prieš gimstant dukrytei paklausiau ar dalyvaus... Jis tokį norą išreiškė... dėl to, tiesą sakant, labai džiaugiuosi ir esu jam dėkinga... Man tikrai labai daug padėjo... ax.gif
QUOTE(Nexta @ 2009 03 03, 20:08)
mano vyras dalyvavo gimdyme, antram zada irgi dalyvauti. isties net nebuvo kalbos kad nedalyvaus, man jis ten nemaise , nekliude. plius manau verta vyrui pamatyti kaip visas procesas vyksta, nes ju kvailos galveles to gimdymo nelabai isivaizduoja, atrodo viskas lengva smile.gif o siaip , mano tokia nuomone, kad ta stebuklelio atejima i pasuly turi matyti ne tik mama, bet ir tetis, tad as 100% uz kad tetis butu salia, ir matytu kaip gimsta jo leliukas wub.gif

Na apie "galvelių kvailumą" nieko negaliu pasakyti... čia jau kiekvienam skirtingai, bet, kad tai duoda supratimo, tai tikrai... Draugės vyras niekaip nesuprato ko ji bijo to gimdymo... blink.gif jam tikrai tai atrodė visiškai paprastas dalykas... o kai sudalyvavo... nuomone pasikeitė kardinaliai... biggrin.gif Po gimdymo, girdėjau, apsiverkęs išėjo... Ir nebeatrodė viskas taip lengva ir paprasta... biggrin.gif
QUOTE(Medinis @ 2009 03 03, 22:16)
Jūs vyrui taip pasakykit. Tuomet turėtumėt pamatyti kaip vyksta davimo į nosį, o vėliau - skyrybų procesai.

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 03 03, 22:16)
Jūs vyrui taip pasakykit. Tuomet turėtumėt pamatyti kaip vyksta davimo į nosį, o vėliau - skyrybų procesai.

noretum buti protingiausias...,bet ar is tiesu taip yra???

QUOTE(Margo& @ 2009 03 04, 00:21)
As gi neklystu,tikrai intelekto nerasta,tik gaila jusu zmoneles ,nors kaip sakoma : "atitiko kirvis kota"  doh.gif mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(andrius1975 @ 2009 03 05, 16:44)
noretum buti protingiausias...,bet ar is tiesu taip yra???
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Nenorėčiau. Man ir taip sunku.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 03 05, 17:54)
Nenorėčiau. Man ir taip sunku.

kaip bebuve visi turim bedu bet nebutina visiems apie jas zinoti
tai gal atidaryk tema pvz.''paguoskit mane'' ar kazka panasaus... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andrius1975 @ 2009 03 05, 17:07)
kaip bebuve visi turim bedu bet nebutina visiems apie jas zinoti
tai gal atidaryk tema pvz.''paguoskit mane'' ar kazka panasaus... biggrin.gif

man paguodos nereikia. Bėdų aš neturiu. Kvailėju ir be patarimų. Todėl protingiausiu būti nenoriu, tuomet iš vis liūdna gyventi būtų. Jūs net neįsivaizduojate kaip gera sutikti už save protingesnį žmogų.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 03 05, 18:44)
man paguodos nereikia. Bėdų aš neturiu. Kvailėju ir be patarimų. Todėl protingiausiu būti nenoriu, tuomet iš vis liūdna gyventi būtų. Jūs net neįsivaizduojate kaip gera sutikti už save protingesnį žmogų.

karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andrius1975: 05 kovo 2009 - 20:01
QUOTE(Nexta @ 2009 03 03, 20:08)
mano vyras dalyvavo gimdyme, antram zada irgi dalyvauti. isties net nebuvo kalbos kad nedalyvaus, man jis ten nemaise , nekliude. plius manau verta vyrui pamatyti kaip visas procesas vyksta, nes ju kvailos galveles to gimdymo nelabai isivaizduoja, atrodo viskas lengva smile.gif o siaip , mano tokia nuomone, kad ta stebuklelio atejima i pasuly turi matyti ne tik mama, bet ir tetis, tad as 100% uz kad tetis butu salia, ir matytu kaip gimsta jo leliukas wub.gif

Nebent jusu vyras is tiesu yra kvailas ir jam reikia pamatyti, kad isitikintu kaip gimdyti yra sunku... O gal tamsta varykit i Cecenija pakariaut, kad isitikintumet kaip ten vyram sunku yra mirksiukas.gif
Atsakyti
o buvo kas nors is techiu apalpes per gymdima? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raew @ 2009 03 09, 23:36)
o buvo kas nors is techiu apalpes per gymdima?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Vienos kolegės vyras, jau buvo bealpstantis... tai gydytojai jį išprašė lauk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupkiz @ 2009 03 10, 14:27)
Vienos kolegės vyras, jau buvo bealpstantis... tai gydytojai jį išprašė lauk  lotuliukas.gif

as tai nesuprantu nuo ko vyrui alpti jei jo nieks prie koju neleidzia, o ten uzdengta ir nesimato. tipo nualpti nuo to, kad zmonai skauda ar kaip? smile.gif
Atsakyti
mano galvojo dalyvaus, ir norėjo... per sarėmius labai palaikė, daug padėjo vien būvimas jo šalia, kad ir tylėjo ir laikė už rankos, bet manbuvo gera žinoti kad jis šalia, aš jaučiausi saugi... o ir nenorėjo palikti per gimdymą, bet aš paprašiau kad nueitų parukytų, sakau čia taip greitai nieko ne bus, bet parėjo kaip tik tuo metu, kai vaikelis išlindo, tai ir susitikome su mažyliu abu vienu metu thumbup.gif

o dėl ko alpti tikrai nėra, juk niekas jų nestato ten prie to kito galo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura01 @ 2009 03 10, 15:55)
as tai nesuprantu nuo ko vyrui alpti jei jo nieks prie koju neleidzia, o ten uzdengta ir nesimato. tipo nualpti nuo to, kad zmonai skauda ar kaip? smile.gif

tai, kaip supratau iš pasakojimo, jis prie galvos stovėjo... bet gydytoja pastebėjo, kad pradėjo visas balti... nutilo... prasidėjo drebuliukas... ir tada buvo "iškrapštytas" lauk... kas jam tai sukėlė, kažkaip ir nebepaklausiau... biggrin.gif
Atsakyti