Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

Apklausa: Apklausa tėčiams-ar dalyvavote gimdyme? (173 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mano ir buves vyras, ir dabartinis dalyvavo gimdymuose. Abu liko sveiki, gyvi, bedu del sex nera. Abu vaiku gimima prisimena kaip ypatinga ivyki. Mano ex vyras nenorejo matyti pacio gimdymo, susitarem, kad prasidejus stumimui, iseis. Bet neisejo. Kaip pats po to sake, tuo metu ne estetika galvoje. Galvoji apie maza zmogu, kuris gimsta, kaip padeti ir palaikyti savo moteri- tas procesas tada neatrodo kaip siaubo filmas. Jei tiesiog sumaisius kambarius ieiti ten, kur gimdo nepazitama moteris, tada taip, gal ir nemalonu ir baisu.

Dar pavyzdys- jei, sakykim, avarija, tektu padeti suzeistam zmogui, negi po to jis jums slykstus butu? Ir siaip, jei su vyru ruosiates gyvenima nugyventi, reik susitaikyti, kad jis matys jus visokia- ir silpna, ir negrazia. Gyvenime juk visko buna. Pagalvokit tada apie senatve, kaip reiks tada gyventi? Juk grazyn turbut neisim, tai negi slepsites vienas nuo kito.
Kai buvau labai jaunute, beje, irgi gedijausi savo silpnumo, kunisku trukumu, ir t.t. Su laiku supratau, kad as esu tokia, kokia esu, ir kam patinku, patiksiu ir silpna, ir su trukumais, o jei kam rupiu tik del kokios kuno dalies... manau, kad taip ar kitaip su tokiu zmogum ilgai neisbuciau.

Nenoriu pirsti savo nuomones. Cia tiesiog taip- pamastymui.
Atsakyti
Dalyvavau gimdyme ir nesuprantu kodel tureciau nenoreti dalyvauti. Dziaugiuosi,kad pamaciau toki gamtos stebukla. Raginu visus vyrus dar nedalyvavusius gimdyme sudalyvauti. Nesutikau ne vieno tokio kuri butu pasigailejes, kad sutiko dalyvauti, atvirksciai visi labai dziaugsmingai su pasididziavimu apie tai pasakoja.
Atsakyti
Kažkaip prisiminiau anekdotą, kaip vyras prieš žmonos gimdymą paprašė Dievo, kad gimdymo skausmas tektų tėvui. Gimdymas praėjo sklandžiai, neskaudėjo nė vienam, kuo vyras labai stebėjosi, tačiau grįžęs namo vyras rado prie durų iš skausmo numirusį paštininką smile.gif

Neturiu nė menkiausio supratimo, ar norėčiau, kad vyras gimdyme dalyvautų, bet kažkaip galvoju, kad gimdymų, operacijų ir kitų rimtų medicininių dalykų stebėtojai kulminacijas gali ir už durų praleisti.
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 07 11, 10:11)

Neturiu nė menkiausio supratimo, ar norėčiau, kad vyras gimdyme dalyvautų, bet kažkaip galvoju, kad gimdymų, operacijų ir kitų rimtų medicininių dalykų stebėtojai kulminacijas gali ir už durų praleisti.

na o aš manau kad gimdymas nėtolygų operacijai. Tikrai nesuprantu tų vyrų, kurie nori stebėti Cezario operaciją, bet gimdymas....kaip tik save nuskriaudžia tie kurie lieka už durų.
Atsakyti
QUOTE(Mili @ 2008 07 11, 11:26)
na o aš manau kad gimdymas nėtolygų operacijai. Tikrai nesuprantu tų vyrų, kurie nori stebėti Cezario operaciją, bet gimdymas....kaip tik save nuskriaudžia tie kurie lieka už durų.

Sakai? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 07 11, 10:43)

sakau. čia tas pats kaip nepamatyti ne kiekvieną dieną vykstančio ir tau svarbaus dalyko. Man asmeniškai viščiuko kalimasis iš kiaušinio , veršiuko, šuniuko ar kačiuko gimimas irgi buvo dėmesio vertas įvykis, gailėčiausi jei turėdama proga nebūčiau to mačiusi. O čia - savo vaiko gimimas. Nu koks durnius gali stypsoti už durų kai vyksta toks dalykas doh.gif nu gal dar nebent bailys.
Atsakyti
QUOTE(Mili @ 2008 07 11, 11:53)
Nu koks durnius gali stypsoti už durų kai vyksta toks dalykas  doh.gif  nu gal dar nebent bailys.

Klausykit... aš staiga pagalvojau... Kai jūs gimdysit - perspėkit, aš ateisiu pažiūrėt, ale tikrai tikriausiai idomu turėtų būti. Ar gerai?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 07 11, 11:55)
Klausykit... aš staiga pagalvojau... Kai jūs gimdysit - perspėkit, aš ateisiu pažiūrėt, ale tikrai tikriausiai idomu turėtų būti. Ar gerai?

nu MEDINI tu biski jau nusisnekejai doh.gif
Atsakyti
Esu dar negimdziusi.Nenoreciau , kad mano MB dalyvautu gimdyme schmoll.gif tegu laukia uz duru biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 11 liepos 2008 - 11:07
na manes laukia pirmas gimdymas. tikrai noriu kad dalyvautu vyras. manau tos kurios neleidzia savo vyrams matyti tokiu dalyku-nera pakankamai stiprus rysys ir nera visisko atvirumo. tarkim as pries savo vyra nejauciu jokios gedos ir tikrai butu super jei jis dalyvautu, ir kaip supratau dalyvaus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 07 11, 10:55)

ne jūsų vaiką gimdysiu, tai gal jums neturėtų būti taip jau ir įdomu.... be to šalia bus mano vyras, nežinau kaip jis reaguotų į tokius žiūrovus. Bet jei labai norite.... Būsite kovo pradžioje Kaune?

sakau. čia tas pats kaip nepamatyti ne kiekvieną dieną vykstančio ir tau svarbaus dalyko. Man asmeniškai viščiuko kalimasis iš kiaušinio , veršiuko, šuniuko ar kačiuko gimimas irgi buvo dėmesio vertas įvykis, gailėčiausi jei turėdama proga nebūčiau to mačiusi. O čia - savo vaiko gimimas. Nu koks durnius gali stypsoti už durų kai vyksta toks dalykas  nu gal dar nebent bailys.

paryškinau jei nepastbėjote...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mili: 11 liepos 2008 - 13:55
Mili, bus trečias gražus vardas? 4u.gif
Atsakyti