Įkraunama...
Įkraunama...

Venesuela. Margaritos sala

Venesueloje gyvenau 2 menesius..si salis man paliko neisdildoma ispudi wub.gif kadangi buvome nama issinomave,o ne viesbutyje gyvenome,tai pajutome tikraji vietiniu gyvenimo buda rolleyes.gif nerealiai suzavejo vietiniai wub.gif taip pat nekarta i dziungles vaziavom,keliones is ispudziai thumbup.gif butinai noreciau dar karta nuvaziuoti ir tikrai tikiu,kad nuvaziuosiu smile.gif
Atsakyti
Man tai va lakstant po kelionių web puslapius, iškilo klausimas, kodėl lietuvių agentūros nepardavinėja kelionių pvz. per Čekiją. Jei turėsit atliekamo laiko, aplankykit puslapi www.last.cz. Ten kelionių variantų tikrai neblogų galima surasti. Va, pvz. į Margaritą į Pueblo Caribe AI 11 nakv. sausio 29 d. galima patekti už 3.996 Lt (jau su visais mokesčiais). Galbūt iki Prahos lengviau nusigauti, nei iki Amsterdamo. Gal net ir su savo mašina apsimoka... g.gif Tik va reikia sugalvoti, kaip tą kelionę iš Lietuvos nusipirkti... schmoll.gif
Dar yra daug gerų variantų www.eccoholiday.com. Pvz. Šri Lanką (iš Varšuvos) sausio 16 d. galima aplankyti už 2.890 Lt (14 nakvynių - 7 iš jų apžvalginis turas, likusios - 3*+ HB), plius mokesčiai. O į Varšuvą iš Kauno atsirado labai nebrangūs skrydžiai.
Mes tai planavom, planavom kažkur lėkti, bet prisiplanavom 2.gif, tai turbūt reikės ieškoti kokios artimesnės kelionės, nes į Margaritą labai jau skrydis ilgas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urtukas: 09 sausio 2006 - 13:53
šiaip tai agentūroj mums labiau siūlė Dominyką nei Margaritos salą. Argumentas - Margaritoj tik įsivažiuoja turizmas, tai ir paslaugų lygis mažesnis g.gif ...
Atsakyti
Mane labai atkalbinejo nuo Margaritos....Sake, kad ten pliki laukai ir dziungliu turputis. O kur siulo i siaurine pakrante - nera net graziu papludymiu doh.gif Rode per TUI nuotraukas man ir lyginom viska unsure.gif
Atsakyti
sveikos
stai ir as po keliones.
na as ir prisidedu prie atkalbinejimu vykti i margarita.
Atsakyti
net nezinau ka cia pasakot. dar reikia atsigaut. blink.gif
margaritoje man visai nepatiko. tai kas pas mus parasyta www puslapiuose tai visiskas melas. g.gif kainos tokios kai pas mus arba dar brangesnes, maistas slykstus, visur siukslynas.
na galima viesbuti sedeti,nes kazkur iseiti yra baisu.
viena karta ejom pasivaikscioti pakrante is neturejimo ka veikti tai patys vietiniai zvejai sustabde ir sako neikit ten nes daug plesiku. tai va jei eiti tai tik i porlamaro parduotuviu centra arba aplink viesbuti, kur dazniausiai yra tamsu ir neapsviesta.
ekskursiju kainos yra dvigubai didesnes nei parasyta www. vieni pazistami vare i kielione, kad pamatytu krioklius. sumokejo 340 doleriu ir nieko nemate, nes buvo apsiniauke doh.gif
ekskursijas galima pirkti ir is vietiniu, kurie jas siulo pliaze, bet nelabai patikoma. taciau mes suradom toki kiubieti, kuris tikrai puikiai suorganizavo ir uz padoria kaina. jei kas vaziuosit galiu tel. duoti. ekskursiju kainos viesbuciuose ir pas musu lietuvi(gida) yra tikrai brangios. ekskursijos ispanu, olandu kalbomis, geriausiu atveju anglu, bet retai. lietuviu atsovas ten vardu Liutauras, tai ir viso neturiu zodziu, sukasi tik ten kur jam biznis, o daugiau tai spyga gausi. o viska ka sako yra melas, pvz pasiule apsipirkti tokiame prekybos centre, tipo pigiausia, o kainos tai....
kas nepameluota, tai benzino kainos, net tai nereiskia kad taxi yra pigus, kainuoja tikrai nepigiau nei pas mus ir tai dar nelabai nori vezti.
zodziu ismesti pinigai kaip i bala verysad.gif
jei dar kyla klausimu prasom klausti.
Atsakyti
O jetus, MNG blink.gif Tai sakai nieko gero? blink.gif
Gerai, kad atkalbejo mane agenturoje. Vakar nusipirkom kelione i Dominikos respublika sausio 24 - vasaio 7d. thumbup.gif Jau uz 10 dienu isvarom thumbup.gif rolleyes.gif Tikiuosi neteks nusivilti unsure.gif O su Margarita, tai kiek i kelioniu agenturas ejau, tiek mane visur atkalbinejo. O dabar dar MNG patvirtino viska doh.gif
Bet juk buvo ir kazkas gero? mirksiukas.gif Gal nuotraukyciu idesi? Kaip oras ten? Kaip papludymiai? Nuomavotes auto?
Atsakyti
na ten ziauriai KARSTA, tik vakarauis 25budavo. reikia labai stipraus apsauginio kremo. as net su 50 faktorium nudegiau.
zinokit net nezinau kas ten gero buvo...
sumazinsiu foto ir kelias imesiu jei leis, nes vakar bandziau ir neleido.
Atsakyti
masinos neisnuomavom, nes ten pati sudiniausia apie 60 doleriu, o geresne 100 baksu, tai tuos pinigus geriau prideti prie kitos keliones i normalesne sali. be to visa sala apvaziavom su dzipu safari. bet deja nieko ypatingo nepamaciau. nuveze i sostine, po to panorama pamatem, i pliaza nuvese ir namo. nu zodziu katastrofa. taip ir Palangoj galiu paveziot... bet kai mes ta pati gavom daug pigiau nei kiti is viesbuciu pirke tai nors tiek...
tik va ekskursijose maistas buvo geras, o personalas sokinejo aplinkui ir buvo labai malonus.
Atsakyti
Mng, nu pasistenk idetinuotraukyciu mirksiukas.gif Arba sukelk internete kur nors ir duok nuoroda - pacios paziuresim, nes vistik daug domejausi apie Margarita, tai idomu man rolleyes.gif

Sakai karsta labai buvo? g.gif O Dominika isvis visiskai ties pusiauju blink.gif O as sau sedziu davolna, turiu 12 apsauginio faktorio krema nuo saules ir maniau, kad uzteks doh.gif Esu sviesiaode, degu skaudziai raudonai doh.gif Reiskia reikes didesnes apsaugos pasiieskoti g.gif
Atsakyti
Ir mes buvom Margaritoj.Viskas priklauso nuo to ko tikiesi is keliones,jei pailseti,paguleti, tai ir per brangi kelione ir yra grazesniu vietu.Jei vaziuosit grazesnio papludymio,tai Manzanilos neblogas.O jeigu vaziuojate pamatyti, tada yra ka,tik visa tai dar papildomos islaidos. Ten tikrai pigus benzinas, bet tik jis. Masina nuomotis brangu.Reikia vazineti taxi,bet ne viezbucio,nes ten yra tarifai ir gana brangiai iseina.Reikia iseiti i gatve ir stabdyti vietinius taxi ir butinai deretis del kainos.Tas pats ir turguj,ir perkant perlus(aisku, jei perki ne parduotuvej).Ten lietuviu pilna,tad jei ir nesusiorganizuosit grupeles vaziuoti kartu,ten susirasit,arba lektuve.Su mumis i ta pati viesbuti tuo paciu metu "isikrauste"6 lietuviai, o kiek jau buvo ...Mes vaziavom 9 dienom ir uzteko,nes po 5 dienu buvimo Margaritoj susirgom,pries tai dar 3 lietuviai sirgo.Siaip man kelione patiko,bet greitai ten grizti nenoreciau.Dar,sunki kelione is salos,reikia skristi nakti 9 val,Amsterdame laukti lektuvo i Lietuva 8 val. ir 3 val. skristi i Lietuva.Pirmiausia patarciau apsispresti ko norite is keliones.Gero skrydzio ir geru atostogu,tiems kas ruosiasi kelionej.
Atsakyti
QUOTE(mijuta @ 2006 01 30, 15:57)

perlus reikia pirkti ne pliaze o porlamo parduotuviu rajonelyje. ten is tos parduotuves visi pliaziniai perka ir perlus ir kriaukles. tikrai ten pigiau nei pliaze.

QUOTE(fajerė @ 2006 01 27, 01:13)
MIELOS MAMOS,
GAL KAURI BUVOT COCHE SALOJ,

zadejom plaukti ir i coche sala, bet mano brangusis susirgo tai taip ir nebuvom. todel nieko negaliu pasakyti.
Atsakyti