As tai planuoju planuoju po truputi
Bet kol kas tik Casa uzsisakiau Havanoj, Viejoj, paciam centre. Ir Vinalese jau uzsisakinesiu. Buvau tokia faina issirinkus, tai vietu nera kada reikia
O kitos tai beveik visos vienodos +/-, tai imsiu ta kur Havanos Casa seimininkai parekomendavo.
Restoranu tai man rodos piiilna. Izymiausias kaip supratau paladar'as - La Guarida http://www.laguarida.com/en/Bet man per prabangus pasirode, geriau ka paprastesnio, bet neprastesnio susirasim
as Viejoj ziurejau tai man sie neblogi atrodo Habana61 ir O'Reilly. Ir dar kazkuriam viesbuty, jau valstybiniam, lyg Sevillia (veliau pasiziuresiu) yra baras virsuje, su vaizdu i visa Vieja. Valgyt nezinau, bet koki kokteiliuka mielai isgerciau. O siaip klausiu Casos seimininku ka jie parekomenduos.
Del pervezimu tai atsiunte man pasiulymu, bet as dar nieko nepatvirtinau tik milijona klausimu prirasiau, tai jau tyli kelias dienas. Tai arba specialiai nesivargina kol neuzsisakai, arba gal negavo laisko. Dar palauksiu pora dienu ir vel rasysiu. Su pasiulymais tai labai greit atrase
Nu ir vis galvoju gal ta Viazula isbandyti, bet bijau kad nelikciau ant ledo, ar vietu nebus, ar kas. O dar pas mane ne visi marsrutai tiesioginiai, tai vel nepatogu. Nebent is Havanos i Vinalesa isbandyciau. Bet irgi bijau, kad vdrug nesugestu pakeliui, tai nuplauks man visas pusdienis Vinalese. Tai vat ir nezinau ar rizikuot.
Man tai iskart pasiule taksa suorganizuot is oro uosto, kai casa uzsisakiau Havanoj. Tik kad man nereikia. Kiek domejausi taxi tai is oro uosto i centra Havanos kainuoja ~25-30cuc. Beveik visur apie tokias kainas raso. Nemanau kad kas pigiau ves. Nebent colectivo