Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai - bendra tema

QUOTE(ingakalnis @ 2008 08 25, 20:24)
Une Fleur De Chanel Women by Chanel - ar kuri uostete? ar verta juos pirkti jei patinka labiau gaivesni (chanel chance, chance eau fraiche, mis dior, mis dior cherie... )
o kaip Une Fleur De Chanel Women by Chanel - kvepia neisivaizuoju nes Lt ju nerandu

g.gif niekas neuostete?
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 08 26, 12:05)
Tikrai taip - Vilniuje irgi  biggrin.gif Vienintelė, pradėjusi prekiauti Annick Goutal (ir, beje, didžiuliu asortimentu). Ir dar kažką pardavinėjo iš selektyvų - dabar niekaip neatgaminu (tuo metu tie pavadinimai nieko nesakė  biggrin.gif )

Aš pamenu kaip liūdnai kalbėjo Elizos savininkas interviu, kai uždarė parduotuves. Sakė - Lietuva nepribendusi kitokiems kvepalams. Kažin, kaip šiandien būtų? g.gif

QUOTE(Minerva @ 2008 08 26, 12:44)
Geras argumentas biggrin.gif

Spėju, kad dabar bent viena Eliza "ant Lietuvos" būtų tikrai šaunu.

Jo, manau šiandien tikrai yra pakankamai daug pribrendusių, "kitokiems kvepalams" smile.gif Galėtumėt kuri imtis tokio kvepiančio verslo ir vežti tuos kitokius į Lietuvą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 08 26, 12:52)
Galėtumėt kuri imtis tokio kvepiančio  verslo ir vežti tuos kitokius į Lietuvą  rolleyes.gif

Oi, negundyk, aš apie tai jau kokį gerą pusmetį tyliai mąstau, bet - hobis lieka hobiu, o verslas - visiškai kitas dalykas biggrin.gif Nebent kas į kompaniją atsirastų mirksiukas.gif

Reiktų parašyt laišką buvusiam Elizos savininkui ir įkalbėt jį verslą atnaujint - kontaktai gi yra biggrin.gif
Atsakyti
Būtų šaunu, jei tos mintys pereitų į realius veiksmus.
Jau įsivaizduoju jaukią, mažą, kvepiančią parduotuvėlę siauroj senamiesčio gatvelėj pilną visokio gėrio biggrin.gif Ech rolleyes.gif
user posted image

Juk kažkas pradėjo vežti kitokią arbatą ir kavą, atsirado ir mažos tikro šokolado krautuvėlės, pats laikas kitokiems kvepalams santa2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 26 rugpjūčio 2008 - 12:18
Manau kad tai baigtųsi tik savo pomėgio patenkinimu. Daugiau tai būtų galima vadinti labdaringa veikla - tuo labiau šiais ekonominės krizės laikais
Atsakyti
Gal galite pasakyti, kur būtų galima pauostyti kvepalų atskirų sudedamųjų dalių (nežinau, ar aš čia aiškiai). Na, kaip kvepia rožė, jazminas ar anyžius, aš įsivaizduoju, bet ylang ylang ar tuberoza, ar muskusas, tai net neturiu supratimo g.gif . Kažkada forume skaičiau, kad The Body Shop'e yra įvairių eterinių aliejų, bet neseniai ten buvau, tai nieko panašaus nebuvo. Tiesiog, kur yra parfumisčių ''vaikų darželis''?
Atsakyti
QUOTE(artistė @ 2008 08 26, 13:25)
Gal galite pasakyti, kur būtų galima pauostyti kvepalų atskirų sudedamųjų dalių

šiaip Lietuvoje eteriniais aliejais turėtų prekiauti NAUJOJI BARMUNĖ ax.gif KUR ĮSIGYTI 4u.gif taip pat rašo, kad "Eterinių aliejų ir druskų teiraukitės visose Lietuvos vaistinėse."
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 08 26, 13:16)
Būtų šaunu, jei tos mintys pereitų į realius veiksmus.
Jau įsivaizduoju jaukią, mažą, kvepiančią parduotuvėlę siauroj senamiesčio gatvelėj pilną visokio gėrio  biggrin.gif  Ech  rolleyes.gif

Oi, nekalbėk daugiau doh.gif

QUOTE(Novis @ 2008 08 26, 13:22)
Manau kad tai baigtųsi tik savo pomėgio patenkinimu. Daugiau tai būtų galima vadinti labdaringa veikla - tuo labiau šiais ekonominės krizės laikais

Visiškai sutinku. Tačiau mąstydama apie tokį a la versliuką įsivaizdavau jį tikrai daugiau altruistinį - net nesitikiu, kad jis atsipirktų. Ir tai jokiu būdu nebūtų mano pagrindinė vekla bei pajamų šaltinis. Daugiau - užsiėmimas, skirtas netgi sakyčiau nedideliam rateliui parfumerijos hobį propaguojantiems asmenims. Gal su seminarais, kokios asociacijos steigimu. Žodžiu, pusiau visuomeninė veikla įkišant nuosavas lėšas. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 08 26, 13:39)
Oi, nekalbėk daugiau  doh.gif
Visiškai sutinku. Tačiau mąstydama apie tokį a la versliuką įsivaizdavau jį tikrai daugiau altruistinį - net nesitikiu, kad jis atsipirktų. Ir tai jokiu būdu nebūtų mano pagrindinė vekla bei pajamų šaltinis. Daugiau - užsiėmimas, skirtas netgi sakyčiau nedideliam rateliui parfumerijos hobį propaguojantiems asmenims. Gal su seminarais, kokios asociacijos steigimu. Žodžiu, pusiau visuomeninė veikla įkišant nuosavas lėšas. lotuliukas.gif

Jeigu kišant savo nuosavas lėšas - dar dar, bet kiek gi galima taip, juk elementariai bent jau mokesčiams ir atlyginimams turi užtekti kapeikų iš pardavimų. Išties gaila mažų parduotuvėlių Lietuvoj - biurokratija ir mokesčiai jas "valgyte valgo". Paprasčiau ir daugiau malonumo suteikia važinėjimas po Europą ir raritetų ieškojimas nail.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Novis @ 2008 08 26, 13:46)
Jeigu kišant savo nuosavas lėšas - dar dar, bet kiek gi galima taip, juk elementariai bent jau mokesčiams ir atlyginimams turi užtekti kapeikų iš pardavimų. Išties gaila mažų parduotuvėlių Lietuvoj - biurokratija ir mokesčiai jas "valgyte valgo". Paprasčiau ir daugiau malonumo suteikia važinėjimas po Europą ir raritetų ieškojimas nail.gif smile.gif

Taip, bet kažkas turi pradėti. Pionieriams visada sunku. biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti