O aš pradėjau naudoti GNLD skalbimo miltelius G1. Nu kol kas tikrai nenusivyliau
Pamačiau čia forume vieną mamytę ir paskambinau jai. Ačiū
Gal kam dar pravers www.GNLDproduktai.lt - labai miela merginukė

Pamačiau čia forume vieną mamytę ir paskambinau jai. Ačiū

QUOTE(rapugis @ 2009 07 06, 15:41)
Kur tokiu gauti ir kaip atrodo?Aciu
Iki siol naudojau Amway vaikams ir ....
rubeliai kietoki. Dar kartais kai daug demeliu pav. seilinius papildomai balintoja. Isskalbia liux, kvapo beveik nera
, bet tas kietumas
minkstikliai man paciai nelabai vien nuo kvapo
. Bandziau Sonet minkstikli irgi nelabai, nezinia kiek jo pripilti reikia, o kaina oho. Noreciau pabandyti ka nors kita 

Iki siol naudojau Amway vaikams ir ....

as naudoju eco rutulius skalbimui ir dygliuotus tokius skalbiniu minkstinimui - rezultatas tas pats tiek svaros, tiek minkstumo atzvilgiu kiek su skalbikliais ir minkstikliais ir jokios chemijos

Su Neutral skalbiu. Kol kas jokių didelių dėmių nepadarėm ant drabužių
, tai išplauna gerai. Dar ekologiško ką nors pabandyt noriu..
O tuos rutulius prekybos centruose perkat ar kur nors spec. parduotuvėse?

QUOTE(Kriiste @ 2009 08 20, 22:57)
as naudoju eco rutulius skalbimui ir dygliuotus tokius skalbiniu minkstinimui - rezultatas tas pats tiek svaros, tiek minkstumo atzvilgiu kiek su skalbikliais ir minkstikliais ir jokios chemijos 

QUOTE(Nanda @ 2009 08 21, 19:34)
Su Neutral skalbiu. Kol kas jokių didelių dėmių nepadarėm ant drabužių
, tai išplauna gerai. Dar ekologiško ką nors pabandyt noriu..

ju buna ekologiska produkcija prekiaujanciose parduotuvese, bet as is UK siunciaus - man zymiai pigiau gavos

ispradziu ilga laika vaiko rubelius skalbiau su PUPSIK milteliais, bet jie dingo is apyvartos, buvo lb geri, juos pakeiciau i BOBAS miltelius, pradejus naudoti antraji maiseli, vaiko pilvuka ir nugarele visa isbere, o jei suslapdavo pilvukas, tai palikdavo visas raudonas, dabar naudoju SURECARE tai berimai baigia uzgyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 08 21, 20:49)
ju buna ekologiska produkcija prekiaujanciose parduotuvese, bet as is UK siunciaus - man zymiai pigiau gavos 

Ačius

As skalbiu su Bio-D
Ekologiski, biodegraduojantys. Ypac patinka skystas skalbiklis. Dar indu ploviklis labai geras 

Skalbdavau Neutral skystu skalbikliu, dabar naudoju draugiškus aplinkai Sonett arba Green force.
na,as vis dar su NEUTRAL, gal yra uz panasia kaina ekologisku ir kur?