Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

Aš skalbiu su Surcare milteliais ir naudoju tokį pat minkštiklį. Man jie patinka, nes yra bekvapiai ir palyginus nebrangūs. Rūbelių kartu su suaugusių rūbais nededu. rolleyes.gif
Atsakyti
Aš skalbiau su Neutral milteliais. Ir dabar, kai vaiką išberia nuo ko nors, naudoju juos ir plius Neutral skalbinių minkštiklį 4u.gif Jie bekvapiai, o be to, minkštiklis tikrai juos padaro puresnius smile.gif
Atsakyti
Mes naudojam Bobas ir Neutral skalbimo miltelius.Abu geri, nealergizuoja.
Atsakyti
dukrytes rubelius skalbiu su SA8 thumbup.gif
Atsakyti
Pirmus du menesius skalbiau Neutral'u, o dabar tai jau Tide ir Bonux, manajam vyrukui nekenkia smile.gif
Atsakyti
Nuo pat gimimo naudoju JELP, kaina nesikandzioja, ir kokybe gera thumbup.gif
Atsakyti
Pradžiai skalbiau Bobas, bet jų labai daug reikia dėti, tai prie Jelp perėjau. Patinka, kad bekvapiai ir biologiškai suyrantys. Ir sau tokiais pat skalbliu, nes negaliu pakęst visokių ariel ir pan. kvapo, iškart čiaudėt norisi ir oda niežti.
Atsakyti
Iš pradžių skalbiau su Neutral, o dabar jau skalbiu su tais pačiais kaip savo, tik merginos atskirai
Atsakyti
Pirmaisias menesiais skalbiau su Neutral ax.gif , poto perejau prie Persil Sensitive ir su jais skalbiu iki siol thumbup.gif
Atsakyti
skalbiu su Forever living firmos skalbimo priemone "Forever Aloe MPD" su alavijais, kartu ir minkstina thumbup.gif , be to sioje priemoneje nera fosfatu, ko daznai yra kitose skalbimo priemonese
o vaikucio drabuzelius skalbiu atskirai nuop musu - suaugusiuju smile.gif
Atsakyti
Nuo gimimo naudojam BOBAS (ir mašinoj ir rankomis skalbiant). Tikrai jokių alergijų ir jokių dėmių thumbup.gif . Tik perkam maišeliuose, kad būtų pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Iki šiol skalbiau su Amway firmos SA8 thumbup.gif Jokios alergijos. Dabar galvoju BOBAS nusipirkt pabandymui smile.gif
Atsakyti