Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

Mes irgi ir miltelius ir minkstikli naudojame Neutral, kol kas patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elėja @ 2010 02 03, 18:31)
as irgi su BOBAS skalbiu, praktiskai visos demes issiplauna biggrin.gif

As irgi naudoju tik Bobas, labai gerai isplauna thumbup.gif , na vaisiu ir darzoviu demes pries skalbiant su ukisku muilu paplaunu. Paprastai man darzoviu demes issiplauna tik per kelis kartus. Pacioj pradzioj naudojau Surcare miltelius, taciau jie labai prastai skalbe schmoll.gif visos demes likdavo.
Atsakyti
Iš pradžių naudojau NEUTRAL (beveik iki metų), o dabar jau bet kokius - OMO/Persil/Arial blush2.gif
Atsakyti
Naudoju Ringuvos ir visai nieko thumbup.gif
Atsakyti
ARIEL namams
NATURA vaikams
Atsakyti
Omo sau o sunelio drabuzelius su Bobu skalbiu.
Atsakyti
is pradziu naudojau amway baby , dabar bobas !!! 4u.gif
Atsakyti
Naudojau BOBAS, šiuo metu Persil/Ariel/Bonux.
Atsakyti
Sveikos merginos, skalbimo milteliai, minkstikliai is anglijos pigiau mirksiukas.gif jei susidomejot rasykit asmeniskai mirksiukas.gif
Atsakyti
Musu mylimiausi Amway universalus skalbimo milteliai thumbup.gif o maziukui iki puses metu naudojau Amway skysta skalbikli thumbup.gif
Atsakyti
Naudoju ispaniska produkcija Emulgen Fp, labai ekonomiska. Skirta profesionaliam naudojimui, bet tinka ir buiciai:) Visu tipu audiniams:))))
3 in 1: galima skalbti rankomis, galima skalbti automatinem masinom ir suteikia geliu aromata, be to skysta priemone.
Man super nereikia tureti 10 skirtingu buteliuku;)))))))
Atsakyti
As visai seimai naudoju skalbimo miltelius "Surcare" ir minkstikli toki pati. Jie vokiski, skirti jautriai odai, bekvapiai, tikrai gerai skalbia(atskalbia baltas kojines gan neblogai) ir visai nebrangus. Dezute kainuoja apie 10 lt. Bet ne kart nebuvo jokio paberimo ant mano mazyles thumbup.gif Tiesa, ju tesu maciusi tik Norfos parduotuveje g.gif
Atsakyti