Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 9, kiekvienam po paparčio žiedą

QUOTE(adis @ 2008 08 01, 10:37)
Jei jūs gyvenate Šiauliuose, galiu nurodyti kelias vietas, kur vyksta jogos užsiėmimai.

Ačiū,Adis,
Tame esmė ir yra,kad gyvename Mažeikiuose.Bet būčiau dėkinga,jei tas vietas pasakytumėte.Mat vyro tėveliai gyvena Šiauliuose,tai mes labai dažnai ten būname.Galėčiau gal bent kažkokios konsultacijos gauti. aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2008 08 01, 12:40)
Ačiū,Adis,
Tame esmė ir yra,kad gyvename Mažeikiuose.Bet būčiau dėkinga,jei tas vietas pasakytumėte.Mat vyro tėveliai gyvena Šiauliuose,tai mes labai dažnai ten būname.Galėčiau gal bent kažkokios konsultacijos gauti. aciuks.gif

Parašysiu į a. s. Tik truputį vėliau. rolleyes.gif Darbelio daug turiu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2008 08 01, 13:44)
Parašysiu į a. s. Tik truputį vėliau.  rolleyes.gif Darbelio daug turiu. rolleyes.gif

4u.gif Adis 4u.gif
Gavau Jūsų nuorodas.Dievulėliau,kiek informacijos Jūs traukiat.Ačiū. aciuks.gif aciuks.gif Ir ačiū už šiltus žodžius. rolleyes.gif
Sveikatėlės ir sėkmės. drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Labą vakarą

seniai berašiau, nors vis paskaitinėju. Šiandien kažkaip keistai liūdna - gal saulės užtemimas veikia. O gal... Nuo šiandien išeinu atostogų - normalių, padirbusi 3 mėnesius po "ligos atostogų". Paprastai atostogų labai laukdavau, viską suplanuodavau ir paskutinę darbo dieną visi daiktai būdavo supakuoti išvykimui iš namų. O dabar nejaučiu jokio džiaugsmo. Labai aiškiai atsimenu, kaip prieš 9 mėnesius tyliai susitvarkiau darbe stalą, pasakiau viršininkei, kad guluosi operacijai ir ... sugrįžau po beveik 6 mėnesių. Ir dabar lyg kažko bijau... Nors visos atostogos suplanuotos ir jau pirmadienį išvažiuoju į pajūrį. Tik taip nekyla rankos krautis daiktų...

Visiems didelės sėkmės
Atsakyti
[quote=Teta,2008 08 01, 23:11]
Labą vakarą

seniai berašiau, nors vis paskaitinėju. Šiandien kažkaip keistai liūdna - gal saulės užtemimas veikia. O gal...

Vyk blogas mintis i sali ,auksciau nosyte ir dziaukis atostogu malonumais ,viskas bus gerai 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Teta @ 2008 08 01, 23:11)
Labą vakarą

seniai berašiau, nors vis paskaitinėju. Šiandien kažkaip keistai liūdna - gal saulės užtemimas veikia. O gal... Nuo šiandien išeinu atostogų - normalių, padirbusi 3 mėnesius po "ligos atostogų". Paprastai atostogų labai laukdavau, viską suplanuodavau ir paskutinę darbo dieną visi daiktai būdavo supakuoti išvykimui iš namų. O dabar nejaučiu jokio džiaugsmo. Labai aiškiai atsimenu, kaip prieš 9 mėnesius tyliai susitvarkiau darbe stalą, pasakiau viršininkei, kad guluosi operacijai ir ... sugrįžau po beveik 6 mėnesių. Ir dabar lyg kažko bijau... Nors visos atostogos suplanuotos ir jau pirmadienį išvažiuoju į pajūrį. Tik taip nekyla rankos krautis daiktų...

Visiems didelės sėkmės

Mieloji,
Taip Jums atrodo šiandien.Vienas etapas baigėsi - prasideda kitas(atostogos).Tai jums asocijuojasi su nemaloniais dalykais.Rytoj bus kita diena ir geresnė nuotaika.Nebūtinai turi kartotis tas pats filmas.Ir daiktus susikrausite rytoj.Neapkraukit savęs baimėmis,nes tai - atostogos ir Jūs važiuojat ilsėtis.Viskas bus gerai. drinks_cheers.gif
Papildyta:
Adis,
Ar Jūs gavote žinutę į AŽ.Nemoku dar ten elgtis.Nesuprantu,ar išsisiuntė. doh.gif
Atsakyti
Na va, mano atostogos jau pasibaige, gryzau "namo" (visad sakau namo, kai gryztu Lietuvon)... shiandien buvo pirma darbo diena naujoj darbo vietoj... kaip ir suzsimirsho dauguma rupesciu, taciau neramu man labai del mamos. Buvom mes pirmadieni priesh ishvaziuojant man Klinikose, padare plauciu nuotrauka, nes itare uzdegima, ir ßpamate isivieshejusia plauciu fibroze verysad.gif Na, cia jai nuo sistemines sklerodermijos, bet manau, kad chemijo irgi savo pridejo. Problema ta, kad sunku orakvepuoti, vos nuo kambaro iki kambario nepadusus nueiti... O ji,(mano mama), kaip mazas vaikas, dar ir visu piktumui i mashina lipa ir pati vaziuoja i soda, pas savo mama. Sako, ma vaziuojant gerai, nereik vaikshcioti, nedustu. Gal ash sureikshminu viska, nes toli esu, negliu stebeti, shalia buti... o dar... ir zinia, kad vienos forumietes, gyvenancios irgi Vokietijoj mama shiandien numire, taip veikia...

o gal ir saules uztemimas...

gero vakaro, ir laikykites!!!
Atsakyti
QUOTE(Teta @ 2008 08 01, 22:11)
Ir dabar lyg kažko bijau... Nors visos atostogos suplanuotos ir jau pirmadienį išvažiuoju į pajūrį. Tik taip nekyla rankos krautis daiktų...

Laikas keisti mintis. mirksiukas.gif, teta. Gausi nuo manęs užduotėlę, galėsi sukti galvą kaip tai padarysi. Tai va, nuvažiavus prie jūros įmesk į ją akmenuką, ką nors man gera palinkėdama, tada kitą akmenuką – dėl kitos su tokiu pat gal kažkiek kitokiu geru palinkėjimu, turėsi rūpestėlį: atsiminti mūsų čia besilankančių nikus. Na ir savęs nepamiršk, dėl savęs tai daug akmenėlių primėtyk, su daugybe palinkėjimų. Pamatysi, visi išsipildys. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2008 08 01, 23:30)
Gausi nuo manęs užduotėlę, galėsi sukti galvą kaip tai padarysi. Tai va, nuvažiavus prie jūros įmesk į ją akmenuką, ką nors man gera palinkėdama, tada kitą akmenuką – dėl kitos su tokiu pat gal kažkiek kitokiu geru palinkėjimu, turėsi rūpestėlį: atsiminti mūsų čia besilankančių nikus. Na ir savęs nepamiršk, dėl savęs tai daug akmenėlių primėtyk, su daugybe palinkėjimų. Pamatysi, visi išsipildys. smile.gif

Ačiū, Adis ir visoms. bigsmile.gif Būtinai įmesiu akmenukus, kad tik jūra nenusektų.
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2008 08 01, 23:30)
va, nuvažiavus prie jūros įmesk į ją akmenuką, ką nors man gera palinkėdama, tada kitą akmenuką – dėl kitos su tokiu pat gal kažkiek kitokiu geru palinkėjimu, turėsi rūpestėlį: atsiminti mūsų čia besilankančių nikus.

adis wub.gif kokia graži mintis!
ačiū, kad jomis pasidalindama nuotaiką skaidrinate 4u.gif
Atsakyti
Laba,
as jau namie po antradienines operacijos, pirmadieni reikia grizti i ligonine, bet manau, kad greit isleis smile.gif Siaip nebuvo taip baisu, kaip isivaizdavau. Chirurgas saiposi ir vadina hiperaktyvia tongue.gif Aisku, dar kiek skauda pjuvio vieta ir ranka siek tiek patinus, bet gyja greitai.

Apie plaukus kalbejot.... pvz. man nuo paklitakselio visi nenuslinko, bet su tiek kiek liko irgi negrazu. Paskutine chemija buvo liepos 3 d, dabar plaukai jau pradeje augti.

Taik tiek ziniu smile.gif

Gero savaitgalio visoms!!!
Atsakyti
QUOTE(Ryke @ 2008 08 02, 14:50)
Laba,
as jau namie po antradienines operacijos, pirmadieni reikia grizti i ligonine, bet manau, kad greit isleis smile.gif  Siaip nebuvo taip baisu, kaip isivaizdavau. Chirurgas saiposi ir vadina hiperaktyvia tongue.gif Aisku, dar kiek skauda pjuvio vieta ir ranka siek tiek patinus, bet gyja greitai.

Taik tiek ziniu smile.gif

Gero savaitgalio visoms!!!

Sveika sugrįžusi. 4u.gif Įveikėte dar vieną gydymo laiptelį.Sveikinu. clap_1.gif Dabar linkiu Jums lipti aukštyn ir aukštyn sveikimo link,IR PASVEIKTI. group.gif 4u.gif
O į ligoninę grįžtate rezultatų laukti, ar stebėjimui ?
Gerai pailsėkite.Namie yra namie.Tik nepersistenkite su savo aktyvumu. lotuliukas.gif Laikykitės.
Atsakyti