Gabija.,2008 08 07, 18:01]
Iki pietų užsiimu daile-plagijavimu, bet kadangi pagal mano spalvų gamą ir sugebėjimus gaunasi kitaip , tai autorių nereikia nė atsiprašyti , nes ko gero nepažintų savo kūrinių.Piešiu koridoriui paveikslą su saulėgražom, dar dukra du užsakė.Darbo užteks visam po cheminiam laikotarpiui.Aplamai labai gera relaksacija.Galva būna užimta, kaip padaryti , kad kažkas gautusi, maišai spalvas, makaluoji.Natūralistinių vaizdų nemoku.Aš modernistinis menininkas.
Nuostabu, Gabija. Svarbiausia, kad vietos nelieka sunkioms mintims. Aš, kai su savim nesusitvarkau, žaidžiu kompiuterinius žaidimus, tinka ir pats paprasčiausias TETRIS mobiliame. Visiškas laiko švaistymas bet be blogų minčių, vietos joms neleika, pagrindinis tikslas pagerinti savo rezultatus arba tiesiog žaisti. Susikoncentruoji kitiems dalykams. Mėgstu The Sims, Hospital.

Suaugusi moteris esu...netgi metuose. Kažkada buvo, kad labai valgyt užsinorėjau, nuėjau į virtuvę krimstelti ir išsigandau, dirstelėjau į laikrodį, buvo 7 ryto, laikas pusryčiauti. Visą naktį pražaidžiau, net nepastebėjau. Daugiau taip nebeprisidirbu.
Noriu Jums pasakyti, kad sutikau pernai sanatorijoje nuostabią moterį, docentę, gydytoją, kuriai netoli 80 m. Sanatorijoje buvo po operacijos, mūsų liga. Ji visur vaikščiojo su popieriaus lapu ir pastele (turbūt, nesu aš žinovė), eskizus piešdavo. Tai pasakojo, kad piešti pradėjo išėjusi į pensiją, nusižiūrėjusi į anūką. Anūkas lankė dailės mokyklą. Pabandė, užsidegė, piešia keliolkia metų. Sakė, kad jaunystėje patiko piešti, bet tik mokykloje su tuo buvo susidūrusi. Dabar jau surengusi eilę parodų, jos piešinių yra net užsienyje. Lanko tokią
Kaune dailės studiją Vaivorykštė. Sakė, kad visi jie ten vyrėlesnio amžiaus ir mėgėjai. Labai gražiai tarpusavyje bendrauja. Buvo Vaivorykštės moterys kelis kartus atvažiavę į sanatoriją, lankyti daktarės. Pasakoju todėl, kad noriu pasiūlyti pasidomėti. Gal kada ir Jūs norėsit ten pasižvalgyti? Ypač, kai laiko būna perdaug...
Taigi: dailės studija Vaivorykštė įsikūrusi Kauno kultūros rūmuose, vadovas dailininkas E.Survila. Vytauto pr. 79, tel./faksas:837-320661.
Zarasų krašto muziejuje rugsėjo mėnesį veikė Kauno kultūros rūmų dailės studijos Vaivorykštė narių, dalyvavusių plenere Antalieptėje (Zarasų r.), paroda. Parodos uždarymo dieną susitikti su zarasiškiais atvažiavo beveik visi plenero dalyviai. Viena jų dr. doc. A. V. kilusi iš šio krašto. Tapyti A. V.pradėjo vėlai, galima sakyti, su bandančiais piešti anūkais. Šįkart savo darbų atvežė ne viena, o su studijos kolegomis, kuriems jos dukra ir žentas J. ir J. P. sodyboje, prie senojo malūno, šią vasarą surengė plenerą.
Plenere Antalieptėje dalyvavę V. Apalainienė, J.Ivanauskas, R.Klusienė, V.Miliukienė, H.Savičianskaitė, A.Margienė, ne profesionalūs dailininkai. Tik vidinio pašaukimo, grožio pajautimo vedami jie atėjo į dailininko E.Survilos vadovaujamą dailės studiją Vaivorykštė.
Gal sugundysiu ???
Daktarė sakė: labai mėgstu piešti saulėgrąžas. Tikriausiai ši asociacija ir paskatino mane parašyti, tai, ką parašiau.