Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelės kaina

Nuomojausi suknele Kaune. Mokejau 1100. Viena karta deveta. Sampano spalvos, neriniuotas korsetas ir sijono dali, uometas siuvinetas wub.gif .Kartu gavau du nuometus, papuosala kaklui (identiska kaip kataloge), auskarus. Tiesa papuosalais nepasinaudojau doh.gif
http://public.fotki....s/f1140007.html
http://public.fotki....s/f1150018.html
http://public.fotki....okiames/65.html
Atsakyti
QUOTE(pele @ 2006 08 31, 10:31)

Pele, atrodei super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Suknele labai grazi, labai tau tinka !

As pradzioje norejau Elesnoje (Vilniuje) nuomotis, bet ten kainos kazkokios nesamoningos verysad.gif , nors suknes labai grazios. Tada drauge pasiule salona Pronuptia, ir ten uz 800 Lt issinuomuosiu superine suknele. Pradzioje net negalejau patiketi, kodel tokios mazos kainos (sukneles gi prancuziskos!), bet konsultante paaiskino, kokia yra vestuviniu sukneliu reali savikaina, ir kaip kituose salonuose kainas uzkelia. Tai viskas pasidare aisku. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 06 28, 18:30)
na tu išvis nerealiai atrodei  thumbup.gif bet aš liepos vidury su tokia niekur neičiau  schmoll.gif  lotuliukas.gif

Nu zinok as irgi antra karta neeiciau lotuliukas.gif bet is ryto stovejau,ziurejau i suknele ir galvojau, Dieve Dieve, nu kur mano smegenine buvo lotuliukas.gif suknele tai uzsisakinejau dar ziema, toli grazu neatrode,kad silta gali but apskritai sitam pasauly doh.gif
mama siule rankoves nuardyt, ale apsiejom be to, nes kas keisciausia, karsta nebuvo visiskai - siulai ten medvilne su viskoze, kiaurarastis,skersvejukai tik pucia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ceja @ 2006 08 31, 16:16)

As pradzioje norejau Elesnoje (Vilniuje) nuomotis, bet ten kainos kazkokios nesamoningos  verysad.gif , nors suknes labai grazios. Tada drauge pasiule salona Pronuptia, ir ten uz 800 Lt issinuomuosiu superine suknele. Pradzioje net negalejau patiketi, kodel tokios mazos kainos (sukneles gi prancuziskos!), bet konsultante paaiskino, kokia yra vestuviniu sukneliu reali savikaina, ir kaip kituose salonuose kainas uzkelia. Tai viskas pasidare aisku.    biggrin.gif

As irgi savo suknele nuomavau Pronuptioj. Is pradziu sake kad kaina 1000 litu, bet kadangi is ju pirkau dar ir batelius, tai nuoma padare 900 litu 4u.gif Labai fainas salonas, ypac didelis pasirinkimas toms kurios iesko sukneles ne torto, nes ten beveik visos tokios. ir labai fainos moteriskes ten dirba 4u.gif Ir dar...Ten man nereikejo pasirasineti jokios sutarties, kas yra reikalaujama kai kuriuose kituose salonuose.
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 08 31, 16:52)
mama siule rankoves nuardyt, ale apsiejom be to, nes kas keisciausia, karsta nebuvo visiskai - siulai ten medvilne su viskoze, kiaurarastis,skersvejukai tik pucia biggrin.gif

aš iki pusės buvau apynuogė, bet prie plius 36 man tai nepadėjo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sukneles nuoma priklauso dar ir nuo sezono, nes vasara jos zymiai brangesnes. kaune geresnes sukneles kainos svyruoja 1000-2000 lt ar net ir brangiau
Atsakyti
aš už savo suknutę Kaune, mokėjau 1500lt ir dėvėjau ją pirmoji smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEDUTIS: 15 rugsėjo 2006 - 16:41
O sakykit..jeigu as dabar issirenku suknele... (o vestuves tik po ne pilnu metu)... ir viena ryta atsikeliu ir suprantu,kad noriu kitos sukneles. ax.gif Tai salone pamainys i kokia noriu? O kaip ten su uzstatais ir pan?

Ir isviso,pries kiek laiko jau gerai tureti suknele uzsakyta? g.gif
Atsakyti
Man suknelės nuoma kainavo 650 litų.. rolleyes.gif
Atsakyti
labas visoms, paskaitinejau ir nusprendziau savo nuomone isreiksti.As taipat ilgai ieskojau sukneles matavausi ne viena ir neziurejau i kainas.Po to nusprendziau kad reiktu rinktis is katalogo ir atsisiusti.Suknele nuomavausi Panevezi salone "Pas Marija"
suknele parsiunte likus menesiui iki vestuviu uz ja sumokejau 1500lt.
Atsakyti
mano suknele kainavo 550 lt... blush2.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidukui @ 2006 09 05, 20:54)
sukneles nuoma priklauso dar ir nuo sezono, nes vasara jos zymiai brangesnes. kaune geresnes sukneles kainos svyruoja 1000-2000 lt ar net ir brangiau

nžn, gal Kaune taip ir yra, bet Klaipėdoj schmoll.gif pati tikrinau

QUOTE(Blue_rose @ 2006 09 18, 14:22)
O sakykit..jeigu as dabar issirenku suknele... (o vestuves tik po ne pilnu metu)... ir viena ryta atsikeliu ir suprantu,kad noriu kitos sukneles.  ax.gif Tai salone pamainys i kokia noriu? O kaip ten su uzstatais ir pan?

Ir isviso,pries kiek laiko jau gerai tureti suknele uzsakyta? g.gif

aš buvau sutarusi, kad jei apsigalvosiu, tai galėsiu pasikeisti į kitą rolleyes.gif o išsirinkau prieš 5 mėn., nors po to mano norai dar 2 kartus keitėsi biggrin.gif
Atsakyti