Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelės kaina

[as nuomavausi is pernai metu kolekcijos, bet tokiu modernesniu jie dar nelabai linke vezti... apskritai lietuviu skoniai truputi dar atsilike... be to jos brangios

[/quote]

protest.gif lietuviai gal apgaudikai, bet tikrai nemanau kad lietuviu mados atsilike as manau jog lietuvaites kaip tik truputi kartais per daug puosiasi, ypac kaunietes ax.gif nes paprastai uzsienieciai nepuola makiazo detis tik iki pardos nueiti blush2.gif Bet as vistiek manau jog musu merginutes tikrai neatsilike ir zino kaip graziai atrodyti ! tease.gif (zinoma 100% niekada negali duoti)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hun: 29 rugsėjo 2006 - 14:37
QUOTE(vilmaarch @ 2006 09 29, 14:24)
as nuomavausi is pernai metu kolekcijos, bet tokiu modernesniu jie dar nelabai linke vezti... apskritai lietuviu skoniai truputi dar atsilike... be to jos brangios

Skonis cia nieko detas mirksiukas.gif LT sukneles yra tikrai senesniu metu, kadangi jos pigesnes. mirksiukas.gif O naujos tai labai b rangios. Niekas ju nenuomotu. O gal kuri esat pasiruosus 5000 - 7000 litu uz suknele moket?
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2006 09 29, 15:31)
lietuvaites kaip tik truputi kartais per daug puosiasi, ypac kaunietes

nu jau cia pasakei, tai ka zinau... vienareiksmiskai ir labai siaurai, pasakyciau. taip zmones ir isizeisti gali. pati tai suprantu, ne kauniete, ane? pati esu is kauno, bet per savo gyvenima esu buvusi ir kituose miestuose, todel taip kaip tu pasakei, nedrisciau sakyti. yra ir kaune, ir vilniuj, ir zapysky merginu, kurios kaip tu sakai "truputi kartais per daug puosiasi".
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2006 09 29, 18:51)
nu jau cia pasakei, tai ka zinau... vienareiksmiskai ir labai siaurai, pasakyciau. taip zmones ir isizeisti gali. pati tai suprantu, ne kauniete, ane? pati esu is kauno, bet per savo gyvenima esu buvusi ir kituose miestuose, todel taip kaip tu pasakei, nedrisciau sakyti. yra ir kaune, ir vilniuj, ir zapysky merginu, kurios kaip tu sakai "truputi kartais per daug puosiasi".

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2006 09 29, 16:51)

Na cia truputi apsirikai, as taip pat is kauno, ir nieko blogo as nepasakiau, manau mano pasakymas buvo kaip tik lietuvaiciu palaikymas, nes tikrai ne as sakiau " lietuviai atsilike nuo mados...", na nebent tu su tuo sutinki? ax.gif
As lietuvoje nebegyvenu jau keli metai, bet visada malonu pamatyti lietuvaite pasitempuse, ka nekvienos salies zmones apie savo tautiecius gali pasakyti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hun: 29 rugsėjo 2006 - 18:16
QUOTE(Hun @ 2006 09 29, 17:12)
Na cia truputi apsirikai, as taip pat is kauno, ir nieko blogo as nepasakiau, manau mano pasakymas buvo kaip tik lietuvaiciu palaikymas, nes tikrai ne as sakiau " lietuviai atsilike nuo mados...", na nebent tu su tuo sutinki? ax.gif
As lietuvoje nebegyvenu jau keli metai, bet visada malonu pamatyti lietuvaite pasitempuse, ka nekvienos salies zmones apie savo tautiecius gali pasakyti  schmoll.gif
Jei ka izeidziau tai atsiprasa, bet tikrai ne tai turejau galvoje, o tik norejau pasakyti jog kartais merginos pacios sau pasidaro gyvenima sudetingesni ir perdaug tarpusavyje runtyniauja  mirksiukas.gif  4u.gif

Atsakyti
Sakykit, ar imanoma siais laikais Lietuvoje uz 1000 lt pasisiuti suknele (cia kartu su darbu) g.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 09 29, 22:21)
Sakykit, ar imanoma siais laikais Lietuvoje uz 1000 lt pasisiuti  suknele (cia kartu su darbu) g.gif

Įmanoma mirksiukas.gif Tik neaišku kokios tu nori
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hamid: 29 rugsėjo 2006 - 21:24
noreciau paprastos kazka panasaus i sia bet kad suknele visa butu gifiurine bet nepermatoma hihihi.gif flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maziulele: 29 rugsėjo 2006 - 21:53
QUOTE(maziulele @ 2006 09 29, 22:54)
noreciau paprastos kazka panasaus i sia bet kad suknele visa butu gifiurine bet nepermatoma hihihi.gif  flirt.gif

Kokiam mieste nori siutis? Medziaga korsetui kainuoja Hamburge 60 Euru metras. Lietuvoj dar brangiau.
Atsakyti
QUOTE(hamid @ 2006 09 29, 23:13)
Kokiam mieste nori siutis? Medziaga korsetui kainuoja Hamburge 60 Euru metras. Lietuvoj dar brangiau.

siuciaus kaune, turiu siuveja, bet kur reiks ieskoti grazios medziagos, tai bus problema g.gif
Atsakyti
Na as kai ieskojau pamergem medziagos, tai Vokietijoj buvo kazkodel pigiau nei Lietuvoj
Atsakyti