Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelės kaina

ir as juos suprantu nes jei mato kad akys ziba suknele pamacius ir mato kad tu jos tikrai nori, tai kodel jiems kainos neuzkelus.juk cia verslas g.gif ir nera cia ko stebetis paprasciausiai taip yra ir tiek. schmoll.gif
o del to pasakymo nepatenkintos kad kainos klausia uz kokia nest, tai tada manau butu tikrai teisinga jei ateitum i nuomos salona kaip i parduotuve kur matai sukabintas suknytes ir jos nuomos kainas prikabintas is karto, na zodziu tada aisku kad kaina yra tokia ir nekitokia, o dabar tai tikrai is lempos sako, nuziuri kaip pati atrodai ar apsiseilejai del tos suknytes ir tada basliuok pinigelius kaip ta karta ponia nuomuotoja sumastys,kad is taves nori uzdirbti cool.gif na cia bent mano nuomone. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chaineezas: 17 kovo 2007 - 23:58
QUOTE(Fishi @ 2007 03 17, 09:49)
Ar tikrai balta? Kaune Žeigos salone rodė katalogą ir sakė, kad St Patrick baltų negamina ir tik šampanines. Kažkuris salonas meluoja - arba, kad negamina baltų, arba balta ne originalas  g.gif

St.Patricko ,La Sposa ir Pronovias sukneliu yra kaip kurie modeliai 3 spalvu,kiti tik 2, kiti tik vienos spalvos. Buna sampanine,pieno,balta. Bet tarp tu ispanisku daugiausiai dominuoja pieno spalva. Bent man,tai graziausiai ir atrodo pieno ir sampanines. Baltos suknytes tokio stiliaus nekaip ziurisi.
Atsakyti
QUOTE(chaineezas @ 2007 03 18, 09:54)
ir as juos suprantu  nes jei mato kad akys ziba suknele pamacius ir mato kad tu jos tikrai nori, tai kodel jiems kainos neuzkelus.juk cia verslas  g.gif  ir nera cia ko stebetis paprasciausiai taip yra ir tiek.  schmoll.gif
o del to pasakymo nepatenkintos kad kainos klausia uz kokia nest, tai tada manau butu tikrai teisinga jei ateitum i nuomos salona kaip i parduotuve kur matai sukabintas suknytes ir jos nuomos kainas prikabintas is karto, na zodziu tada aisku kad kaina yra tokia ir nekitokia, o dabar tai tikrai is lempos sako, nuziuri kaip pati atrodai ar apsiseilejai del tos suknytes ir tada basliuok pinigelius kaip ta karta ponia nuomuotoja sumastys,kad is taves nori uzdirbti  cool.gif  na cia bent mano nuomone.  schmoll.gif

na ir dar is kitos puses kodel man tas paklausimas del kainos nelabai patinka,tai pvz. as uz sau tikrai patinkancia suknyte buciau nepagailejusi ir 1600 lt.o pvz tarkim paskayciau kad prasom neskit iki 1200 lt. tai nieks man tos uz 1600lt ir neparodys, nors galbut ji ir bus ta mano svajoniu suknia, uz kuria man nebus gaila tu pinigu ir bus tikrai tikrai tokia kokios man norisi, bet paprasciausiai as jos net nepamatysiu doh.gif. vat todel man tas kainos klausimas nera labia saziningas kad as ta suknia siandien issinuomosiu uz 1000lt ,o kitai ytojaus diena atejus uz ta pacia suknia gali tekt paklot ir 1500lt uz tai man sis zaidimas su kainom neatrodo labai saziningas tongue.gif ir todel i ta klausima del kainos ziuriu labai nepatikliai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chaineezas: 18 kovo 2007 - 00:17
QUOTE(chaineezas @ 2007 03 18, 02:13)
todel i ta klausima del kainos ziuriu labai nepatikliai  drinks_cheers.gif

Supranti, viena bus nepatenkinta dėl to, kad jai nešė sukneles po 4000 ir neva vertė jaustis nepatogiai, kita nepatenkinta dėl to, kad paklausė, už kiek nori. Juk galima pasakyti - man kaina nesvarbi, arba, žiūrėsiu pagal suknelę ir panašiai, ar ne? Nes taip jau su klientais yra - visiems neįtiksi.

Juk kai kurioms net nepatinka, kad jų nepriima tučtuojau, kai atvažiuoja, arba kad reikia iš anksto užsirašyti. tai šito aš išvis nesuprantu - kiekvienas salonas dirba, kad būtų kuo mažiau nesusipratimų, nepatenkintų klientų ir t.t. ir kartu, kad gražiai pinigėliai apsisuktų. bet juk kitaip ir būti negali.

O dėl ,,žaidimo" kainomis, tai verslas yra verslas, visi nori užsidirbti, jei eini į kokią maximą ir moki prekes su velnias žino kokiu antkainiu, niekuo neabejoji, nes yra etiketė su kaina? čia juk toks verslas, jos žiūri pagal situaciją, klientų srautus, sezoną, vestuvių datą, pagaliau žiūri, kiek dėvėta ta suknelė ir panašiai. Čia tokia sritis, kur gali derėtis ir t.t. , žodžiu, daug kas subjektyvu.

O dėl kainos pagal kliento reakciją, tai taip, būna, bet galima paklausti kainos kai tik atneša suknelę, kol dar jos neapsirengei, tada dar nėra reakcijos.

Žodžiu, nematau čia didelės problemos. Na, bet kiekviena juk turim savo nuomonę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bride: 18 kovo 2007 - 00:44
QUOTE(bride @ 2007 03 18, 01:40)
Supranti, viena bus nepatenkinta dėl to, kad jai nešė sukneles po 4000 ir neva vertė jaustis nepatogiai, kita nepatenkinta dėl to, kad paklausė, už kiek nori. Juk galima pasakyti - man kaina nesvarbi, arba, žiūrėsiu pagal suknelę ir panašiai, ar ne? Nes taip jau su klientais yra - visiems neįtiksi.

Juk kai kurioms net nepatinka, kad jų nepriima tučtuojau, kai atvažiuoja, arba kad reikia iš anksto užsirašyti. tai šito aš išvis nesuprantu  - kiekvienas salonas dirba, kad būtų kuo mažiau nesusipratimų, nepatenkintų klientų ir t.t. ir kartu, kad gražiai pinigėliai apsisuktų. bet juk kitaip ir būti negali.

O dėl ,,žaidimo" kainomis, tai verslas yra verslas, visi nori užsidirbti, jei eini į kokią maximą ir moki prekes su velnias žino kokiu antkainiu, niekuo neabejoji, nes yra etiketė su kaina? čia juk toks verslas, jos žiūri pagal situaciją, klientų srautus, sezoną, vestuvių datą, pagaliau žiūri, kiek dėvėta ta suknelė ir panašiai. Čia tokia sritis, kur gali derėtis ir t.t. , žodžiu, daug kas subjektyvu. 

O dėl kainos pagal kliento reakciją, tai taip, būna, bet galima paklausti kainos kai tik atneša suknelę, kol dar jos neapsirengei, tada dar nėra reakcijos.

Žodžiu, nematau čia didelės problemos.  Na, bet kiekviena juk turim savo nuomonę  smile.gif

Nu skaitau ir kaifuoju zinok. Jega drinks_cheers.gif .

Ant tiek protingai isdestei,kad nera zodziu net ka pridurti. biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raptor: 18 kovo 2007 - 01:20
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Skaudžią temą pasirodo užkabinau bigsmile.gif Kiekvienos aukščiau išdėstyti pasisakymai savaip teisingi. Užkabinta etiketė - gerai, bet teisinga ir tai, kad kainos svyruoja nuo datos, užsidėtų kartų ir pan. Tikrai nenorėčiau sumokėti rugsėjį tiek pat, kiek birželį kita nuotaka mokės schmoll.gif Ir dar gerai, kad salonuose, kaip turguose - nėra kainų etiketės, vadinasi ir derėtis galima thumbup.gif Tad pasitelkit merginos savo derybinius įgūdžius ir pirmyn thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raptor @ 2007 03 18, 00:54)
Uz nuoma tiek moket,tai biski nesamone. Jau maximum galvoju kaina turetu buti iki 2500lt. O tarp kitko AR salone Kaune,yra vestuvine suknele uz 10 000tukst lt , nuomos kaina. Isvis stogas ten jiems nuvaziavo.  doh.gif

O kaip atrodo ta stebuklinga suknele uz 10 000Lt? Tiesiog labai idomu g.gif ar ji deimantais siuvineta?
Atsakyti
verslas verslu, bet sukneliu kainos nenormalios....
as vis svarstau... nes noriu grazios, bet nenoriu kad suknios kaina sudarytu puse vestuviu biudzto.
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 03 19, 09:34)
as vis svarstau... nes noriu grazios, bet nenoriu kad suknios kaina sudarytu puse vestuviu biudzto.

Jau ateina ir Lietuvoje tas laiko, kaip ir visose normaliose pasaulio šalyse, kad vestuvinės suknelės bus perkamos arba siuvamasi. Vat tada ir nebus nuskriaustų - tikrai kabės suknelės su etiketėmis, bus naujos, nedevėtos, nenutrumpintos ir pan. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 03 19, 08:34)

Piktinuosi ir as, bet pagalvojus, yra paklausa atsiras ir pasiula, kazkas manau jas ir uz tiek perka/nuomoja...
Atsakyti
QUOTE(Fishi @ 2007 03 19, 22:38)
Jau ateina ir Lietuvoje tas laiko, kaip ir visose normaliose pasaulio šalyse, kad vestuvinės suknelės bus perkamos arba siuvamasi. Vat tada ir nebus nuskriaustų - tikrai kabės suknelės su etiketėmis, bus naujos, nedevėtos, nenutrumpintos ir pan.  tongue.gif

Aha, merginos, štai jums ir verslo idėja biggrin.gif
Atsakyti