Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelės kaina

QUOTE(vasara08 @ 2007 05 27, 14:24)
as ir pronovios suknele issinuomojau ir labai grazia, atrodau su ja  thumbup.gif

na o jei i tema,tai kokia kaina? biggrin.gif
Atsakyti
1900 lt smile.gif
Atsakyti
o kaip modelis vadinasi? ax.gif
Atsakyti
ideal-zuvyte, labai graziai gula ant figuros thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 05 27, 12:35)
minusas tik tas, kad mazesniuose miesteliuose nerasim tu jau garsiuju Pronovias ar la sposa sukneliu. cia aisku toms, kurios ju nori, bet is forumieciu galima spresti, kad dabar 70 procentu merginu ju ir nori  smile.gif

nu man tai atrodo didziausias absurdas moketi uz varda doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara08 @ 2007 05 27, 22:24)
ideal-zuvyte, labai graziai gula ant figuros  thumbup.gif

dristu pabrezt- graziai gula ant grazios figuros. biggrin.gif cia is madonnos?
Atsakyti
as tai ant tu visu vardu esu dejusi smile.gif renkuosi ne varda, o ruba ir man nesvarbu kieno jis pasiutas, man svarbu kad butu grazus ir atitiktu mano poreikius. as ne is tokiu, kuri etiketes nesioja smile.gif beje kuom jau tokia pronovia sustra? g.gif
Papildyta:
taip is madonos smile.gif o kas gal ruosies nuomotis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2007 05 27, 22:27)
nu man tai atrodo didziausias absurdas moketi uz varda  doh.gif  doh.gif  doh.gif

uz varda moket tai tikrai absurdas, bet kad pvz as emiau pronovias del to, kad suknele NUOSTABI, o ne kad ji pronovias. butu nepatikusi, tai kad ir koks garsus vardas, gi neimtum. beje kaina nuo paprastu sukneliu, kurias matavausi, ne is kolekcijos skyresi nezymiai. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(vasara08 @ 2007 05 27, 22:33)
as tai ant tu visu vardu esu dejusi  smile.gif renkuosi ne varda, o ruba ir man nesvarbu kieno jis pasiutas, man svarbu kad butu grazus ir atitiktu mano poreikius. as ne is tokiu, kuri etiketes nesioja smile.gif beje kuom jau tokia pronovia sustra?  g.gif
Papildyta:
taip is madonos  smile.gif o kas gal ruosies nuomotis?  smile.gif

nesiruosiu, jau isnuomojau! thumbup.gif
matavausi zuvytes, jos ten tikrai nerealios, bet mano figurai nelabai... schmoll.gif
Atsakyti
sutinku su tavo nuomone del pronovias sukneliu thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara08 @ 2007 05 27, 22:33)
as tai ant tu visu vardu esu dejusi  smile.gif renkuosi ne varda, o ruba ir man nesvarbu kieno jis pasiutas, man svarbu kad butu grazus ir atitiktu mano poreikius. as ne is tokiu, kuri etiketes nesioja smile.gif beje kuom jau tokia pronovia sustra?  g.gif

QUOTE(kampulia @ 2007 05 27, 22:38)
uz varda moket tai tikrai absurdas, bet kad pvz as emiau pronovias del to, kad suknele NUOSTABI, o ne kad ji pronovias. butu nepatikusi, tai kad ir koks garsus vardas, gi neimtum. beje kaina nuo paprastu sukneliu, kurias matavausi, ne is kolekcijos skyresi nezymiai.  rolleyes.gif

nu kaip cia pasakius, pavyzdziui mazesniuose miestuose tokias panasias suknels gali pasiuti 3 kartus pigiau, uztat ir manau kad kaikurioms rupi vardas rolleyes.gif na bet cia tik mano nuomone mirksiukas.gif nediskutuojam friends.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2007 05 27, 22:51)
nu kaip cia pasakius, pavyzdziui mazesniuose miestuose tokias panasias suknels gali pasiuti 3 kartus pigiau, uztat ir manau kad kaikurioms rupi vardas  rolleyes.gif  na bet cia tik mano nuomone  mirksiukas.gif  nediskutuojam  friends.gif

na gal kai kurioms ir rupi vardas. nu bet man nuo jo tai nei silta nei salta. ka cia dabar lakstysi ir visiems skelbsi- cia pronovias, cia pronovias! biggrin.gif manau, kas tuo nesidomi, tai jam isvis dzin bus tas vardas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
ai, tiesa del mazu miesteliu, gal kam ir tinka toks variantas, bet teko man nusivilt, tai daugiau nebenoriu. doh.gif
Atsakyti