Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana krikštynoms 2 tema

Aš kai krikštijau vaikutį, tai dovanojau didelį meškiną ir priedui dar tokią kaip "Vaiko gyvenimo knygą", maždaug kada dantukai pradėjo kaltis, kada kalbėt pradėjo ir t.t ;] Būčiau turėjus daugiau laiko, tikrai būčiau kažko įdomwsnio primąsčius, bet gaila, kad paprašė būti tik likus porai savaitėlių iki krikštynų ;>>
Atsakyti
pries metus buvom krikstynose 2metu mergaites. tai man kazkaip kvaila kai pamaciau kad gavo lele, slepetes siltas blink.gif mes buvom siaip sveciai tai dovanojom auksinius auskariukus, tik ir cia keistai gavosi smile.gif maciau kad jos ausytes pradurtos bet nesenai buvo darzeli "paplese" ausyte tai uzaugino skylutes smile.gif dabar tik vel pradure naujai tai kai uzgis sake ivers dovana smile.gif
o del vyno dovanojamo.... pati ideja gal ir nieko bet vynas virsta actu.... nebent pirktumet jau super kazkoki, is vyno pardes kur patartu kas galbut gali issilaikyti tiek metu
Atsakyti
esam pakviesti į krikštynas, bet ne krikštatėviais būti ir vat galvoju, kad krikštas vistik ne gimtadienis ir nesinori man vaikui dovanoti našinytės, meškiuko ar kažko panašaus, ką gauna per gimtadienius ar kalėdas..juolab, kad pas mane pačią du padaužos ir aš puikiai žinau kiek tie žaislai būna reikalingi, kai per juos ir taip sunkiai perlipt eina....svarstau apie knygą, mačiau labai gražių ir net man įdomių enciklopedijų vaikams, arba kodėlčiaus žodynų, galvoju, gal tokį pirkti g.gif ...kai pati buvau krikštamotė, tai pirkau bibliją ir sidabrinį skirtuką knygai, kurį išgraviravom smile.gif
tai vat ir svarstau, ar pirkti man tą knygą ar ką kitą sumąstyti, tiesa pasakius ir laiko mąstymams jau nefontanai g.gif
Atsakyti
QUOTE(katanely @ 2009 09 02, 17:45)
laba diena 4u.gif
noreciau pasiteirauti jusu nuomones apie krikstamotes dovana krikstasuniui.ka manote apie kisenini laikrodi? blush2.gif

o kodel gi ne .Kitoj pusej isgraviruokite data ar keleta zodeliu ir vaikui liks tikrai isimintina dovana 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

prisiskaičiau apie įvairias dovanėles... nenusprendžiau dar, ką dovanosim krikštasūniui (keli mėnesiukai)... beje, jo mama užsiminė, kad jos pirmajam sūnui per krikštynas dovanojo rožančių.... 4u.gif smile.gif kažkaip apie rožančių čia nelabia ką radau... ar verta svarstyti šį variantą? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2009 09 27, 19:20)
Sveikos,

prisiskaičiau apie įvairias dovanėles... nenusprendžiau dar, ką dovanosim krikštasūniui (keli mėnesiukai)... beje, jo mama užsiminė, kad jos pirmajam sūnui per krikštynas dovanojo rožančių.... 4u.gif  smile.gif  kažkaip apie rožančių čia nelabia ką radau... ar verta svarstyti šį variantą?  4u.gif  smile.gif

na kodėl gi ne smile.gif ..bet manau, kad tai galėtų būti priedas prie dovanos, ištiesų labai simboliška, paskui tą rožinį ir per pirmąją komuniją galės panaudoti, o ir šiaip tikrai tokia dovana simbolis ir gali tapti tiesiog barngia relikvija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktutes @ 2009 09 27, 21:39)
na kodėl gi ne smile.gif ..bet manau, kad tai galėtų būti priedas prie dovanos, ištiesų labai simboliška, paskui tą rožinį ir per pirmąją komuniją galės panaudoti, o ir šiaip tikrai tokia dovana simbolis ir gali tapti tiesiog barngia relikvija smile.gif

Kažkaip galvojau, kad rožantėlis gal tiktų vėliau dovanų, kai vaikas eis komunijos ir pan.... o jį šventinti reikia? kokiu momentu? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2009 09 27, 19:20)
prisiskaičiau apie įvairias dovanėles... nenusprendžiau dar, ką dovanosim krikštasūniui (keli mėnesiukai)... beje, jo mama užsiminė, kad jos pirmajam sūnui per krikštynas dovanojo rožančių.... 4u.gif  smile.gif  kažkaip apie rožančių čia nelabia ką radau... ar verta svarstyti šį variantą?  4u.gif  smile.gif

QUOTE(Kristuks @ 2009 09 27, 22:56)
Kažkaip galvojau, kad rožantėlis gal tiktų vėliau dovanų, kai vaikas eis komunijos ir pan.... o jį šventinti reikia? kokiu momentu?  4u.gif  smile.gif

* Mes savo kriktaduktei norėjom padovanot rožinį (rožančių), bet neradom gražaus ir tą idėją nukėlėm vėlesniems laikams, t.y. dovanosim prieš Pirmąją Komuniją.

** Dažnai rožiniai jau būna pašventinti. Bet galit ir dar kartą pašventinti. mirksiukas.gif Apie tai, kad norit šventinti rožinį/ kryžėlį/ medalikėlį perspėkit kunigą prieš krikštynų ceremoniją. Pavyzdžiui, mums kryželį ir medalikėlį pašventino iškart pasibaigus krikštui. Pats kunigas pasakė, padėkit juos ant altoriaus ir pašventino.
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2009 09 30, 06:42)
* Mes savo kriktaduktei norėjom padovanot rožinį (rožančių), bet neradom gražaus ir tą idėją nukėlėm vėlesniems laikams, t.y. dovanosim prieš Pirmąją Komuniją.

** Dažnai rožiniai jau būna pašventinti. Bet galit ir dar kartą pašventinti.  mirksiukas.gif Apie tai, kad norit šventinti rožinį/ kryžėlį/ medalikėlį perspėkit kunigą prieš krikštynų ceremoniją. Pavyzdžiui, mums kryželį ir medalikėlį pašventino iškart pasibaigus krikštui. Pats kunigas pasakė, padėkit juos ant altoriaus ir pašventino.

ačiū labai už nuomonę... viena mama per a.ž. įkėlė nuorodą rožantėlių... nuostabiai gražių yra - galima užsisakyti iš įvairių akmenukų ... smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2009 09 30, 10:42)
ačiū labai už nuomonę... viena mama per a.ž. įkėlė nuorodą rožantėlių... nuostabiai gražių yra - galima užsisakyti iš įvairių akmenukų ... smile.gif  4u.gif

Ojura daro vienetinius rožančius iš akmenų, esu mačiusi...nepaprasto grožio .
Atsakyti
QUOTE(una-art @ 2009 09 30, 11:25)
Ojura daro vienetinius rožančius iš akmenų, esu mačiusi...nepaprasto grožio .

Mane labai domina rozanciai blush2.gif Gal galetumet ta nuorodele ir man kas ikelti smile.gif Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gizmo* @ 2009 10 01, 17:45)
Mane labai domina rozanciai  blush2.gif  Gal galetumet ta nuorodele ir man kas ikelti smile.gif  Buciau labai dekinga  4u.gif

skalbimu lentoj kur rankdarbiai reik ieskoti rolleyes.gif
Atsakyti