Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana krikštynoms 2 tema

QUOTE(Lotari @ 2008 01 07, 23:00)
paauksuoto čiulptuko kaina nuo 40 lt, sidabrinio šaukštelio , priklausomai nuo dydžio, kainuoja nuo 60 lt

is kur tokios mazos kainos g.gif pigiausia sauksteli maciau uz 110 Lt doh.gif
Atsakyti
Kaip jus manote ar tinkama butu dovana- ranku darbo kriksto skrynele.Aisku tai kaip atsiminimas liktu, sventes proga koki zaisla vaikui.
Ar pacios patenkintos tokia dovana savo vaikui butumet?
Atsakyti
kazkur laisves alejoj maciau po 80lt
Atsakyti
Noriu pasidalinti keliomis idejomie:)
Kai krikstijom mano maziuke - kriksto mama padovanojo pasiuta veliava thumbup.gif su mergaites inicialais! Kadangi prie namo yra net 2 stulpai veliavoms, tai grize is baznycios iskeleme Lietuvos ir Kornelijos veliavas lotuliukas.gif Buvo labai geras ispudis!!!
Dar nuo kriksto mamos gavome sidabrine grandinele ir pakabuka su saldainiu feja (toks vaikiskas) thumbup.gif Niekur nesu maciusi tokio, bet zymiai geriau nei visokie kryzeliai, kuriu per krikstynas gavome net 6 g.gif Ruosiuosi islydyti ir padaryti koki viena stambesni papuosala...
Dar viena idomesne dovana buvo Jubiliejine moneta, isleista vaiko gimimo metais. Tokias per krikstynas gavo abi dukros.
O is zaislu, tai man labiausiai patiko vaiko dydzio lele bigsmile.gif Tokia gavo mano vyresnioji pries 5 metus, tai zaidzia iki siol:)
Dar visiems sveciams labai patiko mano padarytas plakatas. Kuo didesnis popieriaus lapas, arba keli suklijuoti, per viduri vaikucio nuotrauka, o aplinkui visi jam artimi zmones... Ir dar prirasyti kokiu prasmingu palinkejimu... Nors po krikstynu praejo jau 2 metai, plakatas iki siol garaze kabo, niekam nekyla ranka ismesti biggrin.gif
Atsakyti
Krikštynų proga vaikui dovanoja auksą .
Atsakyti
QUOTE(una-art @ 2008 07 22, 11:35)
Noriu pasidalinti keliomis idejomie:)
Dar viena idomesne dovana buvo Jubiliejine moneta, isleista vaiko gimimo metais. Tokias per krikstynas gavo abi dukros.
............................................................................
Kas tai per monetos? Dar neteko girdėti. Labai patiko idėja. Na tiesiog....... thumbup.gif
Gal galite nuotraukikę parodyt.  blush2.gif

Man irgi patiko ši mintis, tik gaila 2007 m. tiražai jau išparduoti.
Monetos tai, kaip saupratau, yra jubiliejinės, būtent tų metų, kai gimė vaikai... smile.gif
Galima rasti daugiau informacijos Lietuvos banko tinklapyje - www.lb.lt
user posted image
Pvz. čia yra 2007 m. monetos:
user posted image user posted image

Pirmojo gimtadienio proga dar norėjau padovanoti investicinių fondų dovanų čekį ( http://www.seb.lt/lt...;sitekey=seb.lt ) . Bet kažkaip neprisiruošiau... O vyras sakė, kad geriau gyvybės draudimą padovanoti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ger @ 2008 01 04, 23:40)
Daug kas užsimena apie sidabrinius šaukštelius,arba čiulptukus.Kur galima jų nusipirkti , ir kiek jie kainuoja nestuke.gif  : mirksiukas.gif

Daug sidabrinių šaukštelių mačiau juvelyrinėj parduotuvėj, kuri yra Laisvės al. netoli Soboro, ir Mole. Kainos virs 100 Lt.
Atsakyti
puikios dovaneles thumbup.gif

http://www.dovanos.lietuvoje.info/
Atsakyti
Kaip tik neseniai buvom krikštynose, tai krikšto mama dovanojo sidabrinį šaukštelį, krikšo tėtis - pakabuką su zodiaku (tik nežinau ar aukso ar sidabro).
Mes kadangi dovanojom su visa šeimyna, tai nupirkom balto aukso grandinėlę ir pakabutį. O krikštijo 1.5 m. mergytę smile.gif
Man rodos tėvai buvo visai patenkinti...
Atsakyti
o mano sunelis gavo i dezute ideta rozanciu ,ant dezutes virsaus marija i vidui isgraviruota saugok ir globok mazaji Tita kriksto tevai . baznycioj ji pasventino . tai labai miela ,tai daigtas kuris nuo gimimo iki mirties ax.gif
Atsakyti
QUOTE(villmucka @ 2008 07 28, 18:24)
o mano sunelis gavo i dezute  ideta rozanciu  ,ant dezutes virsaus marija i vidui isgraviruota  saugok ir globok mazaji Tita  kriksto tevai . baznycioj ji pasventino . tai labai miela  ,tai daigtas kuris nuo gimimo iki mirties ax.gif

Man labai patiko ši dovana smile.gif

Bet svarbu kad ir tėveliai ją įvertina, nes aš labai norėjau per krikštynas dovanoti sidabrinį knygos skirtuką su meškučiu ar kokiu kitu "padarėliu" ir išgraviruotu vaikučio vardu, bet pažįstantys krikštynas keliančius tėvus atkalbėjo - sakė nevertins, užmes, nenaudos ir panašiai. Dar buvau suradus laaaaaaaaaabai gražius įrankus iš medicininio plieno: šaukštą, šaukštelį, šakutę ir peilį su princesėm arba riteriais, bet ta mergytė valgo tik rankomis tai irgi pabijojau grėsmės, kad gulės kur įkišti.
Atsakyti
as apskritai nesuprantu tokiu zmoniu kurie nevertina dovanu...manau, jog kiekviena dovana, ar kainuojanti daug, ar padaryta savomis rankomis yra miela ir reikia jas visas vertinti, atsizvelgiant i tai, jog zmogus ja dovanojo visa sirdimi su meile... smile.gif
Atsakyti