Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana krikštynoms 2 tema

QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 20, 12:32)
laba diena 4u.gif  as galvojau apie tradicine, sidabrine dovana, bet permasciau kad ji dulkes sekcijoj unsure.gif  dabar pagalvojau apie ta nuotrauka ant drobes, kaip ir kazkuri cia rase kad ir apie tai galvoja  g.gif  bigsmile.gif  o gal kuri dariusis, ar grazu? internete pasiulymu labai daug, o kur gerai ir isbandyta? biggrin.gif

mes norėjom, bet užsisakėm iš copy1, nors turėjo spėt padaryt iki mūsų dienos, bet jie ten kažkur susimalė savoj sistemoj ir nepadarė doh.gif unsure.gif tai paskui jau neėmėm iš principo iš jų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabanne @ 2011 05 18, 15:13)
Mes va nesenai krikstijom , tai padovanojom albuma pagal spec uzsakyma nuotraukoms  wub.gif pati noreciau tokio savo vaikams  4u.gif http://farm6.static...._61be374774.jpg

labai grazus thumbup.gif kur gaminot jei ne paslaptis?smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 20, 12:32)
laba diena 4u.gif  as galvojau apie tradicine, sidabrine dovana, bet permasciau kad ji dulkes sekcijoj unsure.gif  dabar pagalvojau apie ta nuotrauka ant drobes, kaip ir kazkuri cia rase kad ir apie tai galvoja  g.gif  bigsmile.gif  o gal kuri dariusis, ar grazu? internete pasiulymu labai daug, o kur gerai ir isbandyta? biggrin.gif

Mes savo krikšto sūnui be įvairių smulkių dovanėlių dovanojom jo paveikslą (mano pačios fotografuotą ir redaguotą) perkeltą ant fotodrobės su porėmiu (darė FotoPro, likau labai patenkinta) ir saldainių medelį su sėdinčiu angeliuku. Paveikslas atrodo tikrai gražiai, draugė floristė jį supakavo į permatomą plėvelę ir padekoravo drugeliais, tai nors jau po krikštynų praėjo daugiau metai, šis paveikslas kabo vokietijoje pas juos namuose ant sienos net neišpakuotas (sakė gaila tokį grožį gadint doh.gif ). Nuotraukoje - mano krikšto sūnaus mama su dovanėlėmis smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nijoliux: 22 gegužės 2011 - 17:29
QUOTE(Nijoliux @ 2011 05 22, 18:24)
Mes savo krikšto sūnui be įvairių smulkių dovanėlių dovanojom jo paveikslą (mano pačios fotografuotą ir redaguotą) perkeltą ant fotodrobės su porėmiu (darė FotoPro, likau labai patenkinta)

man vienoj vietoj rekomendavo foto pro, nes pas mus daro tik vienoj vietoj, maciau pas juos pakabinta darba tai patiko g.gif bet jau juus grazu thumbup.gif wub.gif nuotrauka daug ka duoda, pas mus nei fotoaparatai stebuklingi nei gabumai tai sakau gal atelje nufotografuot ir ta nuotrauka deti g.gif ir eilerasciu knygute uzsakiau kurioje bus to vaikiuko nuotruakos, tikiuos kad liksiu patenkinta nes ir nemacius realiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 22, 20:46)
man vienoj vietoj rekomendavo foto pro, nes pas mus daro tik vienoj vietoj, maciau pas juos pakabinta darba tai patiko  g.gif  bet jau juus grazu  thumbup.gif  wub.gif  nuotrauka daug ka duoda, pas mus nei fotoaparatai stebuklingi nei gabumai tai sakau gal atelje nufotografuot ir ta nuotrauka deti  g.gif ir eilerasciu knygute uzsakiau kurioje bus to vaikiuko nuotruakos, tikiuos kad liksiu patenkinta nes ir nemacius realiai  ax.gif

As ir foto ant drobes dariau foto pro. Labai gerai padare thumbup.gif
Atsakyti
Pegaso knygyne dabar yra akcija knygutei "Angelų pasakos" (su CD) (Vytautas V. Landsbergis) čia
Galvoju, gal visai ir nieko dovanėlė vaikeliui g.gif Reikia nuvažiuot pasivartyti, nes anotacija tai gera smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nijoliux: 25 gegužės 2011 - 12:14
Sveikos 4u.gif

Labai gražių idėjų čia radau, tačiau mes šiais metais dalyvausime krikštynose kaip svečiai (vaikino brolio dukros krikštynos). Bet niekaip nesugalvojam ką dovanoti... g.gif Galvojom gal pinigėlių į vokelį įdėti (100lt). Kaip manote, ar pakaktų tokios dovanos, jei esame svečiai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwes @ 2011 05 28, 11:05)
Sveikos  4u.gif

Labai gražių idėjų čia radau, tačiau mes šiais metais dalyvausime krikštynose kaip svečiai (vaikino brolio dukros krikštynos). Bet niekaip nesugalvojam ką dovanoti... g.gif  Galvojom gal pinigėlių į vokelį įdėti (100lt). Kaip manote, ar pakaktų tokios dovanos, jei esame svečiai?  unsure.gif

Mano manymu,ir is patirties sakau,kad gal vietoj tu pinigeliu ceki is vaiku parduotuves nupirkti.Nes daznai tie pinigeliai taip nepastebimai issileidzia doh.gif blush2.gif ,o vat su ceki,tai jau gal tikrai teveliai vaikiukui ka nors reikalingo nupirks mirksiukas.gif . Cia tik mano tokia nuomone blush2.gif
O del sumos,manau kiekvienas pagal savo galimybes ir situacija :mirksiukas:Mano manymu, tai pakanka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijoliux @ 2011 05 25, 13:13)
Pegaso knygyne dabar yra akcija knygutei "Angelų pasakos" (su CD) (Vytautas V. Landsbergis) čia
Galvoju, gal visai ir nieko dovanėlė vaikeliui  g.gif Reikia nuvažiuot pasivartyti, nes anotacija tai gera  smile.gif

Na turėkit minty, kad šios pasakos tokios šiuolaikiškos, jei tikitės kažko angeliškai švelnaus smile.gif . Aš taip pat pamačiusi pavadinimą galvojau, kad būsimai krikšto dukrytei neblogai būtų, bet parsisiuntusi ir pasiklausiusi, tai pagalvojau, kad mažai mergytei gal nelabai prieš miegą tiktų, gal labiau vyresniems vaikams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rloreta @ 2011 05 28, 12:30)
Mano manymu,ir is patirties sakau,kad gal vietoj tu pinigeliu ceki is vaiku parduotuves nupirkti.Nes daznai tie pinigeliai taip nepastebimai issileidzia doh.gif  blush2.gif ,o vat su ceki,tai jau gal tikrai teveliai vaikiukui ka nors reikalingo nupirks mirksiukas.gif . Cia tik mano tokia nuomone blush2.gif
O del sumos,manau kiekvienas pagal savo galimybes ir situacija :mirksiukas:Mano manymu, tai pakanka  mirksiukas.gif

Gera idėja, bet dabar pasižiūrėjau, kad jokios normalios parduotuvės vaikams nėra Druskininkuose (ten gyvena mažylė su tėvais). Tai net nežinau smile.gif

O kaip manote, ką reikia vešti važiuojant pirmą kartą lankyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwes @ 2011 05 28, 12:05)
Sveikos  4u.gif

Labai gražių idėjų čia radau, tačiau mes šiais metais dalyvausime krikštynose kaip svečiai (vaikino brolio dukros krikštynos). Bet niekaip nesugalvojam ką dovanoti... g.gif  Galvojom gal pinigėlių į vokelį įdėti (100lt). Kaip manote, ar pakaktų tokios dovanos, jei esame svečiai?  unsure.gif

manau taip, tteveliai uz pinigelius gautus nupirks tai ko vaikeliui reikia mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(wwwes @ 2011 05 28, 12:50)

O kaip manote, ką reikia vešti važiuojant pirmą kartą lankyti?  g.gif

palankynom jei jau visiskai nieks neaisku ko reikia tai galima paklaust teveliu, as visada atsakau ko reikia arba nereikia, o pvz pampersai tinka visada biggrin.gif
Atsakyti
Na su pampersais atsargiai. Ne visi ir ne visokius naudoja.
PVZ - mums atnešė Huggies - na du uždėjom, netiko ir išmetėm .. O kitiems Pampers netinka .. tai arba jeigu tikrai žinot kokius naudoja dovanoti arba geriau ką nors kito. 4u.gif
Atsakyti