As tik uz naturalu vaikuciu gimima - tai geriausia, ka gali suteikti Mama! Gamta taip sukure, kad gimdymui 'vadovauti' turi pati gimdyve. Nebijokit to, mamukai! Gimdymas gali (ir turi!) buti didziausia - vaikelio atejimo - svente.
We are the only species of mammal that doubts our ability to give birth. It's profitable to scare women about birth. But let's stop it. I tell women: Your body is not a lemon. Ina May Gaskin
sveikinu, natuke, sulaukus dukrytės sveikatėlės jums. jau senokai skaičiau tavo žinutes apie natūralų gimdymą. visada svajojau apie tokį, ir tu mane tikrai įkvėpiai (anksčiau galvojau, kad Lietuvoj tai neįmanoma). nuostabi istorija. ačiū
sveikinu, natuke, sulaukus dukrytės sveikatėlės jums.
jau senokai skaičiau tavo žinutes apie natūralų gimdymą. visada svajojau apie tokį, ir tu mane tikrai įkvėpiai (anksčiau galvojau, kad Lietuvoj tai neįmanoma). nuostabi istorija. ačiū
aš gyvenu Šilutėje, tai ten namuose galima būtų ne bent su vyru gimdyt - nera kam taip toli važiuot. O vln tik mano tevai... Dėl to nusprendėm, kad geriau važiuosim mes