Aha. O sesuo galėtų buūti Musė, Širšė ar Vapsva

Man tai muse graziau, bet ir bite visai nieko.
nu as savo atzalelei tikrai tokio vardo neduociau, neskamba kaip vardas

Bitė manau, kad po truputį populiarėjantis vardas. Netgi jau turime tokių tarpe, tačiau kai pirmą kart gal prieš metus išgirdau tai taip pat sugebėjau galvą pamakaluot, nes pasakyt "oj koks gražus vardas!" - neapsivertė liežuvis, o vyras išvis tik iš kelinto kart suprato, kad čia vardas... Bet dabar manau jau įsivažiuoja šis vardas ir man nebeatrodo itin keistas.
jau įsivaizduoju... po 7 metų mokykloje bus pokalbiai:
- Labas, koks tavo vardas?
-Aš Bitė, o tavo?
- Aš Širšė, o čia mano sesė Musė...
- skrendam į klasę...
-Aš Bitė, o tavo?
- skrendam į klasę...

O sunus galetu buti Uodas:) Nesuprantu kaip duodami varda tevai nepagalvoja apie vaikus

QUOTE(Reila @ 2011 11 05, 09:56)
-Aš Bitė, o tavo?
- skrendam į klasę...

-Aš Bitė, o tavo?
- skrendam į klasę...

Aha, būtent taip ir bus.
QUOTE(Šaltukas @ 2011 11 05, 13:25)
Įsivaizduoju, per šliūbą kunigas klausia:
-Ar tu, Bite Trumpakojyte, sutinki imti į vyrus (kokį nors..) Ąžuolą Vorą?
-Ar tu, Bite Trumpakojyte, sutinki imti į vyrus (kokį nors..) Ąžuolą Vorą?
Aš manau, kad ateity žmonės "šliūbo" "nebeims", tai atpuls gal tas vargas su Bite Trumpakojyte

QUOTE(jurga29 @ 2011 11 07, 09:11)
O sunus galetu buti Uodas:) Nesuprantu kaip duodami varda tevai nepagalvoja apie vaikus 

Galėtų.

Nu, mama *Alba*, iš didelio rašto gal nieks ir neišeina, nes to rašto šiais laikais gan mažoka, ką???
O man įdomu, kokie gi vardai vaikų tų mamų, kurios čia visaip "varo" ant Bitės vardo, lygina jį su uodais, širšėm ar netgi lervom
. Jums nereikia imti ir pamėgti šį vardą, tačiau nereikia ir rodyti savo neišprusimo, "nesigaudymo" lietuvių kultūroje...
O dėl patyčių - nemanau, kad iš Bitės tyčiosis kiti vaikai, nes šiuo metu tokių vardelių sugalvojama, kad kažin ar Bitė dar labai neįprasta ir, kai kurių nuomone, baisu.

O dėl patyčių - nemanau, kad iš Bitės tyčiosis kiti vaikai, nes šiuo metu tokių vardelių sugalvojama, kad kažin ar Bitė dar labai neįprasta ir, kai kurių nuomone, baisu.