Įkraunama...
Įkraunama...

Bitė - mergaitės vardas

QUOTE(Medlieva @ 2012 10 22, 09:51)
Abejoju del Bites, tik Petkevičaite pasivadino slapyvardžiu Bitė, o vardas jos Gabrielė.

Dėl Kiaulės-Voro thumbup.gif  lotuliukas.gif , labai prajuokinot..

Nežinau, kiek tas seniau, bet senelių ir prosenelių vardų buvo labai "mandrų" , tikrai ne paukšteliai ir medeliai ax.gif

Va ir gaunasi, kad gyvena žmogus ir net nežino apie paveldą. Nes paveldas apsiriboja seneliais ir proseneliais wub.gif Matyt dar ir nustebtumėt, kad lietuviai ir pavardžių senovėj neturėjo biggrin.gif
Ne prošal biblioteką aplankyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(horos @ 2012 10 22, 21:57)
Va ir gaunasi, kad gyvena žmogus ir net nežino apie paveldą. Nes paveldas apsiriboja seneliais ir proseneliais  wub.gif Matyt dar ir nustebtumėt, kad lietuviai ir pavardžių senovėj neturėjo  biggrin.gif
Ne prošal biblioteką aplankyt  mirksiukas.gif

Nelabai supratau kame čia tamstos išprusimas g.gif
Gal pati nueik į biblioteką, sužinosi ne tik apie G.P-Bitę, bet dar ir apie Žemaitę lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai gražus. Bitutė, Bitelė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Zinau mergyte pavadinta Bites vardu. Zmones isgirde kad vadina Bite perklausia o koks tikras vardas smile.gif
Na dabar jau pripratau, bet pradzioje buvo keista labai smile.gif Bet va vardas darzelyje vientelis jos biggrin.gif
Atsakyti
BITĖ??? Kodėl ne Kamanė???

lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(IZABELĖ.. @ 2013 06 05, 12:26)
BITĖ??? Kodėl ne Kamanė???

lotuliukas.gif  doh.gif

arba Širšė biggrin.gif
Atsakyti
Kaip sakoma dėl skonio nežsiginčijama, bet man šis vardas nesukelia asociacijų su žmogum, dažnai tenka girdėt taip šaukiamus šunis ax.gif
Atsakyti
Labai grazus biggrin.gif
Atsakyti
Man vardas asocijuojasi su Bite Maja (animaciniu filmuku). happy.gif
Atsakyti
Man patinka, šarmingas toks bigsmile.gif Ar pati taip pavadinčiau? Deja, bet ne... Gyvenam ne LT, tad vardas sutaptų su veiksmažodžiu 'kąsti' doh.gif
Atsakyti
Žinau taip pavadintą šunį, tad mergaitei vardas nelabai...
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2013 07 08, 12:29)
Man patinka, šarmingas toks bigsmile.gif Ar pati taip pavadinčiau? Deja, bet ne... Gyvenam ne LT, tad vardas sutaptų su veiksmažodžiu 'kąsti'  doh.gif

O Vokietijoje ydomu kaip su tokiu vardu jai būtų lotuliukas.gif Aš vis dėlto už Širšės varijantą, bent jau prancūziškas koloritas jaučiasi lotuliukas.gif
Atsakyti