Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės į Islandiją

QUOTE(Spyglys @ 2012 03 01, 23:02)
Įdomu, gal galėtumėt parašyti, kad ir į a.ž. per kokias kompanijas per Oslą skristi? Būčiau dėkinga, nes gal dar kada nors teks ten nukeliauti.

Jei turit omenyj tik lektuvu bilietus, tai sas, norwegian, icelandair. Jei organizuota kelione (viesbutis, ekskursijos ir t.t.) tai pvz. http://iceland.nordicvisitor.com/
http://iceland.nordi...ls/top-sellers/
Kiti tik norvegu kalba radau g.gif

Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2012 03 02, 02:29)
Jei turit omenyj tik lektuvu bilietus, tai sas, norwegian, icelandair. Jei organizuota kelione (viesbutis, ekskursijos ir t.t.) tai pvz. http://iceland.nordicvisitor.com/
http://iceland.nordi...ls/top-sellers/
Kiti tik norvegu kalba radau  g.gif

Kažkaip nerandu to pigumo g.gif , gal ko nors nežinau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglys @ 2012 03 14, 23:04)
Kažkaip nerandu to pigumo  g.gif , gal ko nors nežinau... doh.gif

O kokiai datai ziurit? Konkreciau, ko ieskot? As pz. planuoju rugseji, su Norwegian bus apie 500 litu su visais mokesciais, i abi puses. Daug? g.gif Na dar aisku bilietai iki Oslo, kurie panasiai kainuoja, nors su Ryanair ar Wizair imanoma rasti pigiau iki Oslo
P.S. cia kalbant tik apie lektuvo bilietus, jei savarankiskai organizuojates, ne per turistine agentura
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joa: 15 kovo 2012 - 03:16
QUOTE(Joa @ 2012 03 15, 03:13)
O kokiai datai ziurit? Konkreciau, ko ieskot? As pz. planuoju rugseji, su Norwegian bus apie 500 litu su visais mokesciais, i abi puses. Daug?  g.gif Na dar aisku bilietai iki Oslo, kurie panasiai kainuoja, nors su Ryanair ar Wizair imanoma rasti pigiau iki Oslo
P.S. cia kalbant tik apie lektuvo bilietus, jei savarankiskai organizuojates, ne per turistine agentura

Tikrai nedaug, mes pernai po 1.300 beveik mokėjom ir tai buvo pigiausia. doh.gif
Atsakyti
dar galit paziuret www.wowair.com 4u.gif tiesioginiai skrydziai i kauna ir is kauno

QUOTE(Hamsteriukas @ 2012 02 11, 17:40)
Labai džiugios naujienos. Manau, kad, kaip ir daugelis pastaruoju metu vykstančių gerų pokyčių susisiekimo skrityje, ne be puikaus mūsų susisiekimo ministro prisidėjimo. Na bet nepolitikuojant čia biggrin.gif Pažiūrėjau, kad kaina vienam žmogui pirmyn-atgal 1500 Lt gaunas. Ne ką pigiau nei su persėdimais, bes smagu, kad per 4 valandas jau galima iš Vilniaus Reikjavike atsidurt smile.gif
Man irgi Islandija svajonių šalis, gaila kad dar mažiausiai metus reiks laukt, kol galėsiu ten nuvykt... smile.gif

na va jau ir vasara, o su nuolaidomis bilietai i islandija ir atgal siekia 600 lt smile.gif pigiau dar gal nebuvo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mantute*: 21 kovo 2012 - 17:51
Esu girdėjusi, kad iš Danijos į Islandiją kelia keltai. Labai norėčiau ir aš kitais metais nuosavu automobiliu ten nuvažiuoti su šeima. smile.gif Ar esate kas taip keliavę? Gal turite kokių patarimų?
Atsakyti
QUOTE(Mažulytė83 @ 2012 07 14, 21:39)
Esu girdėjusi, kad iš Danijos į Islandiją kelia keltai. Labai norėčiau ir aš kitais metais nuosavu automobiliu ten nuvažiuoti su šeima.  smile.gif  Ar esate kas taip keliavę? Gal turite kokių patarimų?

taip yra keltai, vienas pažystamas su mašina plaukė, kelionė jei neklystu 2,5 paros, kajutes galima rinktis su langais ir pan, su šeima žinoma, gal pigiau keltu, bet dabar ir bilietai labai pigūs, tik tada jau islandijoje reikėtų automobilio ieškotis, galėsiu paklausti draugo adreso to kelto 4u.gif
Atsakyti
As labai nuo seno svajuoju aplankyti sia sali. ICELAND. Ir pradejau po biski planuoti, todel labai daug praleidziu siuo metu prie interneto rinkdama bent kokia informacija apie ja. Labai butu malonu sulaukti kokios informacijos is ten buvusiu ar gyvenanciu zmoniu. Mane viskas domina. koks metas tinkamas ten vykti geriausiai. kainos visos smulkmenos marsrutai. Noreciau keliauti savarankiskai apie 2 savaites.
Aciu
Atsakyti
QUOTE(qnet @ 2012 08 04, 11:59)
As labai nuo seno svajuoju aplankyti sia sali. ICELAND. Ir pradejau po biski planuoti, todel labai daug praleidziu siuo metu prie interneto rinkdama bent kokia informacija apie ja. Labai butu malonu sulaukti kokios informacijos is ten buvusiu ar gyvenanciu zmoniu. Mane viskas domina. koks metas tinkamas ten vykti geriausiai. kainos visos smulkmenos marsrutai. Noreciau keliauti savarankiskai apie 2 savaites.
Aciu

tada patarciau išsinomuoti automobilį ir važiupti aplink, gyvenu čia ir esu labai daug apkeliavusi, islandijoje labai daug info turistams, zemelapiai, kiekvienos vietos lankytios vietos ir panašiai. jei turit kokių klausimų parašykit man až, nes visko parašyti neįmanoma. smile.gif
kainos kaikurių dalykų pigiau nei lt, kaikurie brangiau, nors maistas nepasakyčiau kad brangus 4u.gif o metas aišku tinkamas vasara, liepa-rugpjūtis, nes šilčiausia, i žiemą kogero paslidinėti išeitų ir ant ledynų pavaikščioti. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mantute* @ 2012 08 03, 21:22)
taip yra keltai, vienas pažystamas su mašina plaukė, kelionė jei neklystu 2,5  paros, kajutes galima rinktis su langais ir pan, su šeima žinoma, gal pigiau keltu, bet dabar ir bilietai labai pigūs, tik tada jau islandijoje reikėtų automobilio ieškotis, galėsiu paklausti draugo adreso to kelto  4u.gif

mes tai galvojame dėl patogumo su mašina keltis. Aišku, laiko daugiau užtrunka, bet labai patogu - susikrauni visus daiktus prie namų į mašiną ir tiesiai į Islandiją smile.gif Tik skaičiau, kad geriausia mašina Islandijoje yra džipas, nes kitaip iš asfaltuoto kelio aplink visą salą gali ir nesvajoti išsukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulytė83 @ 2012 08 05, 10:51)
mes tai galvojame dėl patogumo su mašina keltis. Aišku, laiko daugiau užtrunka, bet labai patogu - susikrauni visus daiktus prie namų į mašiną ir tiesiai į Islandiją  smile.gif  Tik skaičiau, kad geriausia mašina Islandijoje yra džipas, nes kitaip iš asfaltuoto kelio aplink visą salą gali ir nesvajoti išsukti  g.gif

važiavom aplink.šiaurėje beveik visi keliai zenklinami, važiuoti tik džipais, ir su lengvąja sunkoka būtų pravažiuoti, visokiausių baisių kelių teko ragauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kaspasakemiau @ 2008 07 10, 19:20)
Kitas fenomenas - kai pasidaro salta lauke, eini issimaudyti smile.gif Kepure reikalinga ne del ivaizdzio, o kad siaures vejas ausu nepripustu. Oras gal +7; uz tos akmenu sienutes, sumurytos kad uzuoveja kiek gautusi - Atlanto vandenynas. is kitos puses - kalnai. Nieko nekainuoja, esi pats sau vienas, nori geri alu, nori negeri smile.gif Tik skardine reik virs vandens laikyt, nes labai greit alus susyla smile.gif
user posted image

Išduokite, kur ši stebuklinga vieta? ar tokių yra "daug kur"? biggrin.gif
Atsakyti