QUOTE(Keiti @ 2010 09 05, 00:50)
Ačiū visoms už gražius žodžius  Va, koks mano sūnelis jau didelis, net žvejoti bando
 Va, koks mano sūnelis jau didelis, net žvejoti bando 
kokie jau dideli uzaugote

ir dar taip graziai, su kiekviena smulkmena, kurios tuomet buvo tokios reismingos.
 ir dar taip graziai, su kiekviena smulkmena, kurios tuomet buvo tokios reismingos.  Jam tai buvo gana plati lova
 Jam tai buvo gana plati lova   Lygiai taip pat reikdavo sekti maziuko temperatura. Neoanatologe ismoke kaip paskaiciuoti pagal kudikio svori ir amziu kiek jis turi suvalgyti (yra tam tikra formule). Taigi pirkome virtuvines svarstykles sveriancias iki 5kg ir kas vakara sverdavom savo mazyli. Taip sekdavom svori ir nustatydavom sekancios dienos valgymo norma.
 Lygiai taip pat reikdavo sekti maziuko temperatura. Neoanatologe ismoke kaip paskaiciuoti pagal kudikio svori ir amziu kiek jis turi suvalgyti (yra tam tikra formule). Taigi pirkome virtuvines svarstykles sveriancias iki 5kg ir kas vakara sverdavom savo mazyli. Taip sekdavom svori ir nustatydavom sekancios dienos valgymo norma.  

ir dar taip graziai, su kiekviena smulkmena, kurios tuomet buvo tokios reismingos.
 ir dar taip graziai, su kiekviena smulkmena, kurios tuomet buvo tokios reismingos.  Jam tai buvo gana plati lova
 Jam tai buvo gana plati lova   Lygiai taip pat reikdavo sekti maziuko temperatura. Neoanatologe ismoke kaip paskaiciuoti pagal kudikio svori ir amziu kiek jis turi suvalgyti (yra tam tikra formule). Taigi pirkome virtuvines svarstykles sveriancias iki 5kg ir kas vakara sverdavom savo mazyli. Taip sekdavom svori ir nustatydavom sekancios dienos valgymo norma.
 Lygiai taip pat reikdavo sekti maziuko temperatura. Neoanatologe ismoke kaip paskaiciuoti pagal kudikio svori ir amziu kiek jis turi suvalgyti (yra tam tikra formule). Taigi pirkome virtuvines svarstykles sveriancias iki 5kg ir kas vakara sverdavom savo mazyli. Taip sekdavom svori ir nustatydavom sekancios dienos valgymo norma.