Įkraunama...
Įkraunama...

Anekdotas, o ne gimdymas :)

QUOTE(Keiti @ 2010 09 05, 00:50)
Ačiū visoms už gražius žodžius smile.gif Va, koks mano sūnelis jau didelis, net žvejoti bando biggrin.gif

kokie jau dideli uzaugote 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija;)
Atsakyti
Sekmes mazuliui 4u.gif
Atsakyti
jetau, kokia vieno mazo zmogucio atejimo istorija- ypatingas ir gimdymas ir dar kiek visko po to.. ir as apsiverkiau kelis kartus beskaitydama.
kazkaip net visiska ramybe apeme pries manes uz poros savaiciu laukianti gimdyma, nors ir nepanikavau, o daznai dekodavau mintyse bet kam, kas auksciau, kad viskas su mano vaikiuku gerai ir kad nesukele laukimasis iki pat pabaigos jokiu problemu.
autore - nuostabiai stipri 4u.gif
Atsakyti
si istorija ir jos tesinys mane labai sujaudino. labai stipri mamyte, dziaugiuosi, kad esate sveiki ir jau dideli, visai jusu seimai 4u.gif
Atsakyti
Tikrai tragikomiškas gimdymas gavosi smile.gif bet ir žmonių neatidumas kitų , ką žinau smile.gif Bet aš pati tai tikrai nesirįžčiau už vairo sėstis kai sarėmiai smile.gif šaunuolė, ištvėrei smile.gif
Atsakyti
bet tikrai mama optimistė, aš tai dar 7 mėnesyje būdama, pastačiau automobilį į garažą.. ax.gif
Atsakyti
Nerealu nerealu nerealu drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif verkiau ir skaičiau...ir vėl verkiau.. šitiek ištverti, tiek kantrybės ir meilės wub.gif JŪS ESAT SUPER MAMA!!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As taipogi verkiau skatydama sia istorija, nes zinau ka teko isgyventi mamai, tik mu
s pasiseke, trumpiau gulejome inkubatoriuje... Sekmes jums tolimesniam gyvenimo kely, bukite laimingi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2009 05 17, 22:10)
Ačiū visoms  4u.gif
Papildžiau savo istoriją, nes jaučiau poreikį papasakoti apie pirmąsias sūnelio dienas smile.gif
Dabar jau sūnelis vaikšto prisilaikydamas, pilnai pasiekė išnešiotus vaikelius ir daugelį jų net lenkia smile.gif


Sveika, Keiti, skaitau tavo istorija (tiksliau jos tesini) ir rodos, kad skaitau apie save. Musu isgyvenimai tokie panasus. Skiriasi tik skaiciukai, vaiko gimimo amzius, svoris ir pan. Vis galvodavau aprasyti savo gimdymo istorija, bet dabar nebematau prasmes, ji jau aprasyta bigsmile.gif ir dar taip graziai, su kiekviena smulkmena, kurios tuomet buvo tokios reismingos.
As pagimdziau 36sav. 2,2kg spoka. Todel viskas vyko daug greiciau negu tavo atveju. Jau po savaiteles mus israse namo su salyga, kad nesusaldysime vaiko ir stebesime jo svorio augima. Taigi as menesi dienas leidau su vaiku ant pilvo (kaip kengura). Diena ir nakti. Nueidavau tik i tualeta ir nusiprausti. Dabar nesuprantu kaip as ismiegodavau su juo ant pilvo visa nakti jo nenumetusi. Zinoma, jis buvo mazytis, o pilvas - nemazas biggrin.gif Jam tai buvo gana plati lova tongue.gif Lygiai taip pat reikdavo sekti maziuko temperatura. Neoanatologe ismoke kaip paskaiciuoti pagal kudikio svori ir amziu kiek jis turi suvalgyti (yra tam tikra formule). Taigi pirkome virtuvines svarstykles sveriancias iki 5kg ir kas vakara sverdavom savo mazyli. Taip sekdavom svori ir nustatydavom sekancios dienos valgymo norma.
Kaip ir tu nuolat stebedavau ar maziukas kvepuoja iki dabar stebiu. Pirmus menesius net neisjungdavau sviesos visa nakti, kad tik pramerkus aki matyciau, kad krutinyte kilnojasi.
Dar vienas skirtumas, kad maitinau kudikeli nutrauktu pienuku, nusitraukineju iki siol. O ryt mums jau sukaks 8 men. Labai dziaugiuosi, kad tiek laiko pavyko ismaitinti nezindant naturaliai. Ir dar nesiruosiu baigti. Svajojau zindyti, deja nepavyko, bet trokstu, kad mano mazylis gautu visa kas geriausia - MP, todel nelaikau to jokia auka. Nes daugelis kazkodel linke mane uzjausti del tokios kasdienybes. ax.gif
Beje mes irgi gana greit pasivijom isnesiotu vaikiuku svori ir dabar sveriame apie 9kg. Visai rubuiliukas rolleyes.gif
Na, ka gi lekiu... negaliu daugiau plestis, nes vienas padauza reikalauja mano demesio wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridyte: 31 gruodžio 2010 - 09:30
QUOTE(ingridyte @ 2010 12 31, 10:03)
Sveika, Keiti, skaitau tavo istorija (tiksliau jos tesini) ir rodos, kad skaitau apie save. Musu isgyvenimai tokie panasus. Skiriasi tik skaiciukai, vaiko gimimo amzius, svoris ir pan. Vis galvodavau aprasyti savo gimdymo istorija, bet dabar nebematau prasmes, ji jau aprasyta  bigsmile.gif ir dar taip graziai, su kiekviena smulkmena, kurios tuomet buvo tokios reismingos.
As pagimdziau 36sav. 2,2kg spoka. Todel viskas vyko daug greiciau negu tavo atveju. Jau po savaiteles mus israse namo su salyga, kad nesusaldysime vaiko ir stebesime jo svorio augima. Taigi as menesi dienas leidau su vaiku ant pilvo (kaip kengura). Diena ir nakti. Nueidavau tik i tualeta ir nusiprausti. Dabar nesuprantu kaip as ismiegodavau su juo ant pilvo visa nakti jo nenumetusi. Zinoma, jis buvo mazytis, o pilvas - nemazas  biggrin.gif Jam tai buvo gana plati lova  tongue.gif Lygiai taip pat reikdavo sekti maziuko temperatura. Neoanatologe ismoke kaip paskaiciuoti pagal kudikio svori ir amziu kiek jis turi suvalgyti (yra tam tikra formule). Taigi pirkome virtuvines svarstykles sveriancias iki 5kg ir kas vakara sverdavom savo mazyli. Taip sekdavom svori ir nustatydavom sekancios dienos valgymo norma.
Kaip ir tu nuolat stebedavau ar maziukas kvepuoja iki dabar stebiu. Pirmus menesius net neisjungdavau sviesos visa nakti, kad tik pramerkus aki matyciau, kad krutinyte kilnojasi.
Dar vienas skirtumas, kad maitinau kudikeli nutrauktu pienuku, nusitraukineju iki siol. O ryt mums jau sukaks 8 men. Labai dziaugiuosi, kad tiek laiko pavyko ismaitinti nezindant naturaliai. Ir dar nesiruosiu baigti. Svajojau zindyti, deja nepavyko, bet trokstu, kad mano mazylis gautu visa kas geriausia - MP, todel nelaikau to jokia auka. Nes daugelis kazkodel linke mane uzjausti del tokios kasdienybes.  ax.gif
Beje mes irgi gana greit pasivijom isnesiotu vaikiuku svori ir dabar sveriame apie 9kg. Visai rubuiliukas  rolleyes.gif
Na, ka gi lekiu... negaliu daugiau plestis, nes vienas padauza reikalauja mano demesio  wub.gif

Oi kaip džiaugiuosi už Jus, kad gimėte 36 sav., aš savo dukrą gimdžiau 35 sav. Patikėkite tai diiiidžiulis skirtumas nuo sūnelio, kuris gimė 33 sav., kai plaučiukai nebuvo brandinti anksčiau laiko, jie buvo neišsivystę, kai vaikas neturi žindimo reflekso, būtini zondai, o juos vaikelis išsiplėšia, kai gresia daug daugiau komplikacijų, kai bilirubinas šokinėja iki beprotiškų ribų, kai dienomis vaikas guli pajungtas prie aparatų, reanimacija ir t.t. Jo net negalima išimti iš inkubatoriaus. Duok Dieve tai patirti kuo mažiau žmonių. Kiekviena savaitėlė yra aukso vertės mamytės pilvelyje.
Atsakyti
smagu kai viskas gerai baigiasi ir kaip baisu , jei maziliam tenka gulet inkubatoriuje. Sekmes visiems drinks_cheers.gif
Atsakyti