Įkraunama...
Įkraunama...

Preeklampsija

Laba diena,

Gal kas is cia besilankanciu moteriskiu gimdymo metu yra buve preeklampsija. Labai noreciau, kad pasidalintu savo istorija. Jei nenorite viesai, tai galite man i AZ parasyti.

Labai lauksiu pasisakymu, nes paciai teko tai isgyventi...
Atsakyti
man buvo.
36-ta nestumo svaite pasireiske....labai stresavau del to....tuo matyt blogindama savo bukle....Zinai, kaip visada prisiskaiciau kokios gali buti baisiausios komplikacijos ir sau prisitaikiau... blink.gif
O kelinta dabar saveite tau?i ligonine neguldo? Nes mane tai gulde...savaite stebejo, o po savaites skantino gimdyma...Nes spaudimas vis kilo ir baltymo vis daugiau rasdavo slapime...Bet nenustebciau, kad man ta bukle pradejo bloget del ti kad as taip nervavausi.. blink.gif Bet preklampsija nera tokia baisi is tikruju kaip as galvojau...kai pagimdziau viskas per kelias dienas susitvarke..

Atsakyti
o gal yra kam prasidejusi anksciau? iki 30 savaites?
Atsakyti
tai niekam is cia besilankanciu moteriskiu nestumo metu nera buve preeklampsijos?
Atsakyti
Pabandyk paieškoti Nėštukių pašnekiuose.
Atsakyti
Labas,
Man preeklampsija nera nustatyta, bet slapime rado baltymu. Ju gali atsirasti del 3 priezasciu: slapimo taku infekcijos, pienliges arba preeklampsijos. Slapimo infekcijos nei pienliges man nerado, tai bijau, kad gali buti preeklampsija. Nors jokiu tinimu man nera, kraujospudis tik siek tiek padidejes, bet skauda desini sona virs sonkauliu ir turejau kelis kartus stipru mirguliavima akyse, kas taip pat gali buti preeklampsijos pozymiai. Man 38 savaites. Dabar laukiu pakartoniniu tyrimu rezultatu, gal kas dar susidure su panasiais simptomais ir gali pasidalinti patirtim? Neramu truputeli... Aciu.
Atsakyti
labas vakaras, man peeklampsija prasidejo apie 30 sav.Po truputi kilo spaudimas ir atsirado baltymo slapime.Pagulde i raudonaji kryziu spaudimui sunormalizuoti, bet nesutvarke ir perkele i antakalni, o ten is karto ant operacinio stalo. Ir ka gi gime mano mazasis berniukas 2450g 33sav.Pati jauciausi puikiai, nejutau as to spaudimo, gal reikejo dar nesutikt operacijai, nors dabar jau nieko nepakeisi.Auga mano maziukas jau 10,5 men.Tai va.Labai mazai kas parase, gal nedaug kas sirgo.idomu butu suzinoti kaip sekesi toms kurios pastojo po preeklapsijos antra karta.
Papildyta:
atsiprasau uz klaidas, skubejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(balta avyte @ 2008 06 24, 19:17)
Laba diena,

Gal kas is cia besilankanciu moteriskiu gimdymo metu yra buve preeklampsija. Labai noreciau, kad pasidalintu savo istorija. Jei nenorite viesai, tai galite man i AZ parasyti.

Labai lauksiu pasisakymu, nes paciai teko tai isgyventi...

labas.as turejau eklamsija.34 savaitej padare cezario pjuvi.aciu dievui,praejo viskas gerai. o prasidejo viskas nuo skrandzio skausmo vidury nakties. isgeriau tablete nuo skausmo ir atsiguliau toliau miegot. atsikeliau po savaites ir jau buvau mama. pasirodo buvo istikes eklamsijos priepuolis. iskviesta greitosios pagalbos masina mane nuveze i klinikas. nepraejus nei valandai gulejau operacinej. zinoma as pati viso to nemaciau ir negirdejau,buvau be samones. 5dienas gulejau reanimaciniam,paskui dar gera men praleidau ligoninej. ir tik kada mane isleido namo,gydytoja man paaiskino kokioj situacijoj as buvau,sake viena koja buvau pas pona dieva. visa tai buvo pries 16metu.mano sunus dabar vyras kaip azuolas,ir aciu dievui sveikas,nors nei laso mamos pieno negavo.(kadangi maitinausi tik antibijotikais.) na o antra vaika pati pasigimdziau,be jokiu pjuviu.nors visa nestuma buvau kaip po padidinamuoju stiklu,tyrymai po tyrymu.norejo daryti irgi pjuvi,buvo jau ir data paskirta,bet mano mazoji dukryte buvo greitesne.taip ir pasigimdziau. todel noriu dabar visom besilaukianciom pasakyti : DARYKITES VISUS TYRYMUS KURIUOS GINEKOLOGAS SIULO,geriau daugiau nei per mazai. ir sveikatos jums ir jusu mazyliams.
Atsakyti
laba diena,
norejau paklausti pastojusiu po preeklampsijos, po kiek laiko ryzotes ir ar pasikartojo?
Atsakyti
Ryzausi po 2,5m. Pasikartojo, deja. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2015 03 17, 21:40)
Ryzausi po 2,5m. Pasikartojo, deja. 4u.gif

bet kaip suprantu viskas baigesi su abiem laimingai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2015 03 17, 22:23)
bet kaip suprantu viskas baigesi su abiem laimingai?  4u.gif

Taip. smile.gif Tik abi gime 34sav. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramce: 18 kovo 2015 - 09:25