Įkraunama...
Įkraunama...

Preeklampsija

saunu 4u.gif 4u.gif
man preeklampsija pasireiske tik su antru nestumu, ir umi, atrodo is nieko (abu nestumai buvo lengvi,spaudimas normalus,nes mano iprastai netgi labia zemas) 26sav..vaikelis,deja,isgyveno tik du menesius verysad.gif ..Bet laikas eina ir vis pagalvojam apie trecia,bet baime ir noras kovoja kartu..
Butu idomu suzinoti,ar yra tokiu,kurioms irgi labai anksti pasireiske,kaip buvo su pastojimu po to (jei bandet)
Atsakyti
Mano seses preklampsija buvo blogai stebima ginekologes. 38 savaite atejus eiliniam patikrinimui spaudimas buvo 120/170... gydytoja turejo nedelsiant iskviesti greitaja ir vezti CP. Deja tik paramino, pagloste ir namo isleido. Nakti kraujo upes, baisingas stresas, praktiskai mires naujagimis, mama nukraujavus ir t.t. Vaikeli pavyko isplesti mirsciai is nagu tik KMUK mediku deka, bet kol kas prognozes labai liudnos: komentavo medikai kad jau diena preis jeigu kas butu padares echoskopija esant tam spaudimui, tai butu pamate kad naujagimis patiria deguonies dideli bada, bet pasekmes nebutu tokios baisios. Dabar turim visam gyvenimui suzalota kudiki, su mirusiom smegenu dalim, vandenes pozymiais, cistomis smegenyse ir t.t. Prognozes liudnos, tikimes geriausio. Visos kas turite sia beda tikrai sakau darykites cezarius nelaukdamos krizes, nes sansu labai mazai, pasekmes liudnos ir nutikti tai gali bet kuria akimirka verysad.gif
Atsakyti