[quote=<emigrante>,2011 01 29, 12:43]
na jooo, tas pasakymas ir mane sokiravo
Galvojau kad kazka pasokiruos
bet mano tokia nuomone apie beveik visas (90%)aires ir airius vyrus.Neorganizuoti, islepe, netvarkingi ir nehigieniski!Atsiprasau, bet ir ka sakytumet, mano nuomones niekas nepakeis
na jooo, tas pasakymas ir mane sokiravo

QUOTE(Corie @ 2011 01 29, 17:37)
Sveikos nestukes
kita savaite turesiu photo-shoot
.Siaubingai laukiu,jaudinuosi,tikiuosi neapsigimdysiu anksciau laiko.O jus darysit ka nors panasaus?

kita savaite turesiu photo-shoot

Nu jo as tai is kaimo nes nzn kas tas photo-shoot.

Kur tu ji darysies?

QUOTE(Monia21 @ 2011 01 30, 20:27)
tai fotosesija,darysiu Bray.Su pilvuku,o veliau su mazyliu ar mazyle...
Papildyta:
QUOTE(Corie @ 2011 01 30, 21:07)
tai fotosesija,darysiu Bray.Su pilvuku,o veliau su mazyliu ar mazyle...
kuriai dabar anksciausiai gimdyt? man 22 vasario,kada jums?
QUOTE(Monia21 @ 2011 01 30, 18:27)
fotosesija

Papildyta:
QUOTE(Isimylejus @ 2011 01 29, 21:27)
bet mano tokia nuomone apie beveik visas (90%)aires ir airius vyrus.Neorganizuoti, islepe, netvarkingi ir nehigieniski!Atsiprasau, bet ir ka sakytumet, mano nuomones niekas nepakeis 

Gal tiesiog tavo sutiktuju tarpe tik tokie pasitake. Visur tu sutriu yra, net tik Airijoj. TArp lietuviu cia gyvenanciu ju irgi pilna. Man teko visokio plauko sutikt, tai kiti airiai gyvena operacines sterilumo namuose. Sakau tai, nes teko tokius namus tvarkyt

as irgi apie fotosesija galvoju, bet dar laiko yra, dar pilvukui reik duot paaugti
o apie aires/airius tai galiu pasakyti tik tiek, mano manymu nesvariausi, nevalyviausi ir apskritai atstumtinos isvaizdos ir manieru yra airiu cigonai - NAKERIAI (DZIPSIAI), va ten tai tikrai nevykeliai. bet normalios airiu seimos tikrai tvarkingi zmones, prisiziurintys ir save ir vaikus ir tai ka po saves palieka, lankiau ne viena sporto kluba, tai dusai tikrai buvo tvarkingi,nors eidavo viena po kitos.
cia kaip ir LT ar bet kokioj kitoj saly, pagal auklejima, pagal aplinka, kurioje gyvena ir visa kita issiugdo zmones.

o apie aires/airius tai galiu pasakyti tik tiek, mano manymu nesvariausi, nevalyviausi ir apskritai atstumtinos isvaizdos ir manieru yra airiu cigonai - NAKERIAI (DZIPSIAI), va ten tai tikrai nevykeliai. bet normalios airiu seimos tikrai tvarkingi zmones, prisiziurintys ir save ir vaikus ir tai ka po saves palieka, lankiau ne viena sporto kluba, tai dusai tikrai buvo tvarkingi,nors eidavo viena po kitos.
cia kaip ir LT ar bet kokioj kitoj saly, pagal auklejima, pagal aplinka, kurioje gyvena ir visa kita issiugdo zmones.