Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir gimdymas Airijoje

butinai parodysiu nestuke.gif
Atsakyti
[quote=<emigrante>,2011 01 29, 12:43]
na jooo, tas pasakymas ir mane sokiravo doh.gif

Galvojau kad kazka pasokiruos cool.gif bet mano tokia nuomone apie beveik visas (90%)aires ir airius vyrus.Neorganizuoti, islepe, netvarkingi ir nehigieniski!Atsiprasau, bet ir ka sakytumet, mano nuomones niekas nepakeis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Corie @ 2011 01 29, 17:37)
Sveikos nestukes 4u.gif
kita savaite turesiu photo-shoot  nestuke.gif .Siaubingai laukiu,jaudinuosi,tikiuosi neapsigimdysiu anksciau laiko.O jus darysit ka nors panasaus?

Nu jo as tai is kaimo nes nzn kas tas photo-shoot. blush2.gif
Kur tu ji darysies? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monia21 @ 2011 01 30, 20:27)

tai fotosesija,darysiu Bray.Su pilvuku,o veliau su mazyliu ar mazyle...
Papildyta:
QUOTE(Corie @ 2011 01 30, 21:07)
tai fotosesija,darysiu Bray.Su pilvuku,o veliau su mazyliu ar mazyle...

kuriai dabar anksciausiai gimdyt? man 22 vasario,kada jums?
Atsakyti
QUOTE(Monia21 @ 2011 01 30, 18:27)

fotosesija mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Isimylejus @ 2011 01 29, 21:27)
Galvojau kad kazka pasokiruos cool.gif  bet mano tokia nuomone apie beveik  visas (90%)aires ir airius vyrus.Neorganizuoti, islepe, netvarkingi ir  nehigieniski!Atsiprasau, bet ir ka sakytumet, mano nuomones niekas nepakeis mirksiukas.gif

Gal tiesiog tavo sutiktuju tarpe tik tokie pasitake. Visur tu sutriu yra, net tik Airijoj. TArp lietuviu cia gyvenanciu ju irgi pilna. Man teko visokio plauko sutikt, tai kiti airiai gyvena operacines sterilumo namuose. Sakau tai, nes teko tokius namus tvarkyt biggrin.gif Ateini, ir nezinai nuo ko pradet, visur svaru ir blizga. O seimoj - 4 mazi vaikiukai..... Tas pats ir su ligoninem. Vienos po saves dusus tvarkingai palieka, kitos prisikiaulina iki begalybes....Na bet bent jau roghedos ligonine man tikrai pasirode svari smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 31 sausio 2011 - 11:08
as irgi apie fotosesija galvoju, bet dar laiko yra, dar pilvukui reik duot paaugti smile.gif

o apie aires/airius tai galiu pasakyti tik tiek, mano manymu nesvariausi, nevalyviausi ir apskritai atstumtinos isvaizdos ir manieru yra airiu cigonai - NAKERIAI (DZIPSIAI), va ten tai tikrai nevykeliai. bet normalios airiu seimos tikrai tvarkingi zmones, prisiziurintys ir save ir vaikus ir tai ka po saves palieka, lankiau ne viena sporto kluba, tai dusai tikrai buvo tvarkingi,nors eidavo viena po kitos.
cia kaip ir LT ar bet kokioj kitoj saly, pagal auklejima, pagal aplinka, kurioje gyvena ir visa kita issiugdo zmones. smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti