o assiandien is vis savo Diva Lashes nusivyliau
nu taip primakliuzino - sulipino, bet visai nei patankino nei pailginio, net apatines blakstienas ismozino. aj. ka daryt? naudot erzina, mest - gaila
Noreciau pagirti CLINIQUE tusa
Kazkaip anksciau net neziurejau i sios firmos puse, bet pas mama turejau proga isbandyti. Na zinokite buvau maloniai nustebinta - taip graziai tvarkingai padazo, patankina. turbut pirksiu dabar toki
tusas stai toks
tusas stai toks
nors daug tusu nesu turejusi, bet man labai patinka Maxfactor masterpiece max
labai puikiai prailgina is pastorina
QUOTE(Manija69 @ 2008 08 18, 19:59)
Tai būtinai parašyk visus pastebėjimus. Nekantriai laukiam!!!
Palomina- o kaip tas YSL ant blakstienų atrodo-gal labai jas apkrauna "koše"??
Jeigu dar kas turi kokių atsiliepimų apie Diorshow Black Out- būtinai parašykit
Ačiū.
QUOTE(Dasha @ 2008 08 19, 06:53)
o assiandien is vis savo Diva Lashes nusivyliau
nu taip primakliuzino - sulipino, bet visai nei patankino nei pailginio, net apatines blakstienas ismozino. aj. ka daryt? naudot erzina, mest - gaila 
Aš saviškį atidaviau mamai, bet jinai irgi negalėjo jo naudot
QUOTE(sweety123 @ 2008 08 19, 08:22)
Kazkaip anksciau net neziurejau i sios firmos puse, bet pas mama turejau proga isbandyti. Na zinokite buvau maloniai nustebinta - taip graziai tvarkingai padazo, patankina. turbut pirksiu dabar toki
tusas stai toks

tusas stai toks

Iš Clinique tušų esu bandžius tik "Long pretty lashes mascara". Nepadarė jokio įspūdžio- man nepatinka tokie tušai, kai nesimato, pasidažius blakstienas ar ne
QUOTE(sweety123 @ 2008 08 19, 09:22)
tusas stai toks

tusas stai toks

Man vienas prasčiausių turėtų tušų.... greit pas mamą iškeliavo o ir ji kiek žinau kitu šepetėliu tepė....
QUOTE(tamosiuke @ 2008 08 18, 21:34)
Su siu tusu viskas gerai, na nepadaro taip kaip reklamoj raso, blogumas tame, kad tepa paakius. Drauge turejo ilginanti clarins, toki kr sepetelis plonas, tai problema ta pati- tepa.. Po tada as clarins neperku..
As jau turbut tiksliai ir nepasakysiu kelinta karta perku Clarins pure curl tusa,man paakiu netepa Ir wonder volume turejau,nepatiko tuo,kad blakstienos kaip leles atrodo(man kuo naturaliau turi but
QUOTE(Silvy @ 2008 08 19, 13:07)
As jau turbut tiksliai ir nepasakysiu kelinta karta perku Clarins pure curl tusa,man paakiu netepa 
Ir wonder volume turejau,nepatiko tuo,kad blakstienos kaip leles atrodo(man kuo naturaliau turi but
) bet ir tas paakiu netepe! 
Ir wonder volume turejau,nepatiko tuo,kad blakstienos kaip leles atrodo(man kuo naturaliau turi but
oo, as vat ir noriu kad atrodytu kaip dirbtines, jauciu reik bandyt paciai
QUOTE(werda @ 2008 08 16, 17:14)
turejau black out dioro. nepatiko, nes sepetelis tikrai dielis, ir sunku neissitepliojus pasidazyti. Nors blakstienos tikrai ryskios gaudavosi. fainiausias kaa turetas man diorshow unlimited.
o man tas black out dioro patinka
QUOTE(jevcia @ 2008 08 19, 16:38)
o man tas black out dioro patinka
tikrai tusas toks juodesnis negu iprasti ir labai graziai akytes su juo atrodo
beto drauge dirbanti su kosmetika tikrai ji rekomendavo (ir ta YSL kuri cia giriate). dar esu bandzius diorshow waterproofa, nerealiai laiko
)))
Kaip atrodo su tuo black out? labai tankina? Nebyra?
QUOTE(Elegant @ 2008 08 19, 10:46)
man padazydavo taip, kad atrodydavo kaip leles blakstienos - ilgos, tankios, nesulipe, ir kartu visai naturaliai atrodydavo, ta prasme neatrodo dirbtinai
O mano pats paciausias tusas yra YSL FAUX CILS