Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas - 8tema

o assiandien is vis savo Diva Lashes nusivyliau doh.gif nu taip primakliuzino - sulipino, bet visai nei patankino nei pailginio, net apatines blakstienas ismozino. aj. ka daryt? naudot erzina, mest - gaila unsure.gif
Atsakyti
Noreciau pagirti CLINIQUE tusa ax.gif Kazkaip anksciau net neziurejau i sios firmos puse, bet pas mama turejau proga isbandyti. Na zinokite buvau maloniai nustebinta - taip graziai tvarkingai padazo, patankina. turbut pirksiu dabar toki

tusas stai toks
user posted image
Atsakyti
nors daug tusu nesu turejusi, bet man labai patinka Maxfactor masterpiece max thumbup.gif labai puikiai prailgina is pastorina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 08 18, 19:59)
Neiškenčiau ilgiau ir šiandien Chanel Inimitable nusipirkau, ryt jau bandysiu clap.gif

Tai būtinai parašyk visus pastebėjimus. Nekantriai laukiam!!! cool.gif

Palomina- o kaip tas YSL ant blakstienų atrodo-gal labai jas apkrauna "koše"?? schmoll.gif

Jeigu dar kas turi kokių atsiliepimų apie Diorshow Black Out- būtinai parašykit rolleyes.gif

Ačiū. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 19 rugpjūčio 2008 - 09:51
QUOTE(Dasha @ 2008 08 19, 06:53)
o assiandien is vis savo Diva Lashes nusivyliau  doh.gif  nu taip primakliuzino - sulipino, bet visai nei patankino nei pailginio, net apatines blakstienas ismozino. aj. ka daryt? naudot erzina, mest - gaila  unsure.gif

drinks_cheers.gif
Aš saviškį atidaviau mamai, bet jinai irgi negalėjo jo naudot doh.gif

QUOTE(sweety123 @ 2008 08 19, 08:22)
Noreciau pagirti CLINIQUE tusa ax.gif Kazkaip anksciau net neziurejau i sios firmos puse, bet pas mama turejau proga isbandyti. Na zinokite buvau maloniai nustebinta - taip graziai tvarkingai padazo, patankina. turbut pirksiu dabar toki

tusas stai toks
user posted image

Iš Clinique tušų esu bandžius tik "Long pretty lashes mascara". Nepadarė jokio įspūdžio- man nepatinka tokie tušai, kai nesimato, pasidažius blakstienas ar ne schmoll.gif O šitas ir buvo būtent toks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 08 19, 09:22)

tusas stai toks
user posted image

Man vienas prasčiausių turėtų tušų.... greit pas mamą iškeliavo o ir ji kiek žinau kitu šepetėliu tepė....
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2008 08 18, 21:34)
Su siu tusu viskas gerai, na nepadaro taip kaip reklamoj raso, blogumas tame, kad tepa paakius. Drauge turejo ilginanti clarins, toki kr sepetelis plonas, tai problema ta pati- tepa.. Po tada as clarins neperku..
As jau turbut tiksliai ir nepasakysiu kelinta karta perku Clarins pure curl tusa,man paakiu netepa unsure.gif
Ir wonder volume turejau,nepatiko tuo,kad blakstienos kaip leles atrodo(man kuo naturaliau turi but ax.gif ) bet ir tas paakiu netepe! g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 19 rugpjūčio 2008 - 13:11
QUOTE(Silvy @ 2008 08 19, 13:07)
As jau turbut tiksliai ir nepasakysiu kelinta karta perku Clarins pure curl tusa,man paakiu netepa unsure.gif
Ir wonder volume turejau,nepatiko tuo,kad blakstienos kaip leles atrodo(man kuo naturaliau turi but ax.gif ) bet ir tas paakiu netepe! g.gif

oo, as vat ir noriu kad atrodytu kaip dirbtines, jauciu reik bandyt paciai ax.gif hm, idomu kodel pirkot, is ko nusprendet kad dazys naturaliai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2008 08 16, 17:14)
turejau black out dioro. nepatiko, nes sepetelis tikrai dielis, ir sunku neissitepliojus pasidazyti. Nors blakstienos tikrai ryskios gaudavosi. fainiausias kaa turetas man diorshow unlimited.

o man tas black out dioro patinka smile.gif tikrai tusas toks juodesnis negu iprasti ir labai graziai akytes su juo atrodo smile.gif beto drauge dirbanti su kosmetika tikrai ji rekomendavo (ir ta YSL kuri cia giriate). dar esu bandzius diorshow waterproofa, nerealiai laiko smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(jevcia @ 2008 08 19, 16:38)
o man tas black out dioro patinka smile.gif tikrai tusas toks juodesnis negu iprasti ir labai graziai akytes su juo atrodo smile.gif beto drauge dirbanti su kosmetika tikrai ji rekomendavo (ir ta YSL kuri cia giriate). dar esu bandzius diorshow waterproofa, nerealiai laiko smile.gif)))

Kaip atrodo su tuo black out? labai tankina? Nebyra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 19 rugpjūčio 2008 - 16:04
QUOTE(Elegant @ 2008 08 19, 10:46)
Palomina- o kaip tas YSL ant blakstienų atrodo-gal labai jas apkrauna "koše"??  schmoll.gif

man padazydavo taip, kad atrodydavo kaip leles blakstienos - ilgos, tankios, nesulipe, ir kartu visai naturaliai atrodydavo, ta prasme neatrodo dirbtinai g.gif
Atsakyti

O mano pats paciausias tusas yra YSL FAUX CILS wub.gif ... Jis ne tik super super padazo, bet ir maloniai kvepia. Na, bent jau man tai geresniu nera...
Atsakyti