Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas - 8tema

QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 18, 23:34)
cia ant nepadazytu akiu- lygina su dior show, bet tos kiniukes blakstienos labai jau trumputes man atrodo unsure.gif
http://ru.youtube.co...feature=related

Ne itin gerai tos blakstienos atrodo... Nemanau, kad patogu su tokiu dažytis, neišsišukuoja kažkaip... Daug terlionės. Čia tik tom kurios gali apie 10min vien su blakstienom žaist...
Atsakyti
QUOTE(bliuskė @ 2008 09 20, 12:35)
vienas trūkumas - labai sunku pasidažyt, vienas pliusas - pasiekia visus kampukus smile.gif

Visus kampukus galima su bet kokiu sepetuku pasiekti.Musu mamos ir su "Tush' Leningradskaja" pasiekdavo smile.gif thumbup.gif eilinis Givenchy komercinis triukas.
Atsakyti
QUOTE(bliuskė @ 2008 09 20, 13:35)
Va čia va http://www.youtube.c...feature=related nuo 7 minutės rodo, kaip jinai su tuo tušu dažosi... Nu man labai gražu.
Beje, kiek skaičiau atsiliepimų apie Givenchy, buvo pusė per pusę teigiamų su neigiamais. Žodžiu, vienas trūkumas - labai sunku pasidažyt, vienas pliusas - pasiekia visus kampukus smile.gif

labai graziai atrodo blakstienos, bet vistiek ta procedura man per sudetinga blush2.gif
Atsakyti
O gal kuri žinot, kur yra pirkti Estee Lauder TurboLash? Būtų įdomu išbandyti vibruojantį hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 09 20, 11:24)
Vakar maciau ciuda Givenchy Kristianoje Gedo pr.visai fainas sepetelis,pirkciau butu juodas tusas o juodu jau nebera assa.gif

Kokia kaina buvo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 20, 14:28)
Kokia kaina buvo?  4u.gif

Nezinau,gali but kad virs 100 lt uz ciuda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 09 20, 16:05)
Nezinau,gali but kad virs 100 lt uz ciuda smile.gif

laisvai irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 09 20, 17:18)

Nu kaip visa kosmetika pabrango,tusai dabar nu 90 iki.. kostuja smile.gif prikolnas ciudas tas Givenchy tusas,bet mano malymukas Guerlain Le 2 smile.gif
Atsakyti
na, jei kristeje jau yra eisiu nepasidazius, pabandysiu
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 09 20, 16:52)
Nu kaip visa kosmetika pabrango,tusai dabar nu 90 iki.. kostuja smile.gif prikolnas ciudas tas Givenchy tusas,bet mano malymukas Guerlain Le 2 smile.gif

as nezinau ar rysiuos ta Guerlain nauja bandyt uz tokia kaina mastau.gif parduotuvej kazkaip man be rysio, nes jau bunu pasidazius, tai ypac tuso ten jokio poveikio nebus.. lauksiu drasesniu abndytoju nuomoniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 09 20, 17:58)
as nezinau ar rysiuos ta Guerlain nauja bandyt uz tokia kaina mastau.gif parduotuvej kazkaip man be rysio, nes jau bunu pasidazius, tai ypac tuso ten jokio poveikio nebus.. lauksiu drasesniu abndytoju nuomoniu biggrin.gif

Na as tai susigundysiu isbandyt, kaip gi kitaip hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 09 20, 22:20)
Na as tai susigundysiu isbandyt, kaip gi kitaip  hihihi.gif

good.gif labai lauksiu, nes kazkoks nu frykishkas jis man.. aisku, visada kas neiprasta atrodo keistai ir bauginanciai, bet nu maza ka bigsmile.gif
Atsakyti