Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems rododendrus

japoninė azalija bent jau praeitą žiemą žiemojo su lapukais.
Dar teko matyti tokį dauginimo būdą: įpjaunama šakelė , kažkiek šalia esantys lapai apskabomi ir pjūvio vieta įdedama į sudrėkintų samanų-juodo celofano rankovę. Rašo, kad per du metus tik išleidžia pakankamą kiekį šaknų ir jau galima atskirt nuo motininio krūmo ax.gif
Atsakyti
Siandien turbut bus pliusas, nes jau dabar sniegas pradejo tirpti, ar reiketu palaistyti rododendra? Ir kaip tai padaryti? Nes zeme gi isalusi g.gif:
Atsakyti
merginos labas rytas. tuiu klausima- pas mane du rododendrai apsnigti iki virsaus- maziukai, sodinom rudeni, netgi aprisimas po sniegu sukrites. Klausimas- ar reikai juos atkasineti ar nejudinti?
Atsakyti
Rudeni pasodinau 3 rododendrus ir ziemai ju visai neuzdengiau ax.gif blush2.gif per ziema visi buvo po sniegu, nesimate, o dabar atsilus orams pasirode visu 3 "zaliosios kepures" pilnos ziedeliu thumbup.gif pergyvenu tik del to ar nenudegins man ju pavasarine saule g.gif
laistyti rododendru pavasari turbut nereikia g.gif, man atrodo, kai sniegas tirpsta, tai ir taip daug dregmes smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aniolyte: 07 kovo 2009 - 21:04
ir as manau ,kad nereik,sako is rudenio kuo daugiau reik liet rolleyes.gif
Atsakyti
labuka gavau as tokia gele bet nezinau nei kaip laistyt nei kada persodinti padekit man..
Atsakyti
Kiek esu skaičiusi reikia labai daug prilieti iš rudens, nes pavasarį augalas dar kaip ir neatšilęs būna ir niekas jo "gyslomis " neteka. Prilieti priliejau, bet nedengiau. Pasiklausinėjau pas labiau patyrusius, tai patarė nedengti, nes vis tiek , jei daug labai sniego ir apdengimas nepadeda.Tai mažųjų krūmelių žiedai nulūžinėjo sad.gif Kol kas palikau juos ant krūmo, gal dar yra kokia gyvastis juose
Atsakyti
QUOTE(misha @ 2009 03 09, 12:01)
Kiek esu skaičiusi reikia labai daug prilieti iš rudens, nes pavasarį augalas dar kaip ir neatšilęs būna ir niekas jo "gyslomis " neteka. Prilieti priliejau, bet nedengiau. Pasiklausinėjau pas labiau patyrusius, tai patarė nedengti, nes vis tiek , jei daug labai sniego ir apdengimas nepadeda.Tai mažųjų krūmelių žiedai nulūžinėjo sad.gif Kol kas palikau juos ant krūmo, gal dar yra kokia gyvastis juose

ta gele pas tave auga lauke???
gal zinai kokia prieziura turi but kambarinei tokiai gelei ?
Atsakyti
QUOTE(Sonija145 @ 2009 03 09, 12:09)
ta gele pas tave auga lauke???
gal zinai  kokia prieziura turi but kambarinei tokiai gelei ?

Taip turiu septynis rododendrus lauke, kambarinių neturiu, bet gal pagelbės šita informacija. smile.gif
http://www.manoukis....?m=1&s=568&z=28
Atsakyti
QUOTE(misha @ 2009 03 09, 12:18)
Taip turiu septynis rododendrus lauke, kambarinių neturiu, bet gal pagelbės šita informacija. smile.gif
http://www.manoukis....?m=1&s=568&z=28

nerodo to puslpapio man sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonija145 @ 2009 03 09, 13:15)
nerodo to puslpapio man sad.gif

Nukopijavau ir į dėžutę nusiunčiau, nes nemažas tekstas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(misha @ 2009 03 09, 15:17)
Nukopijavau ir į dėžutę nusiunčiau, nes nemažas tekstas smile.gif

aciu
Atsakyti