Reikės pabandyti,ir darbo mažiau
Pas mus šeimoje visada daroma tik iš tarkių, kiaušinio, prieskonių ir šaukšto miltų (aišku nuo kiekio priklauso). O cepelinai į kurių tarkius deda virtų bulvių aš nemėgstu, man jie neskanūs.
QUOTE(AkvileZ @ 2011 03 20, 20:51)
Pas mus šeimoje visada daroma tik iš tarkių, kiaušinio, prieskonių ir šaukšto miltų (aišku nuo kiekio priklauso). O cepelinai į kurių tarkius deda virtų bulvių aš nemėgstu, man jie neskanūs.
O tai kaip darot
QUOTE(knibždėlynė @ 2008 06 27, 15:15)
idomu kas ten gaunas per cepelinai
As dedu i puoda 4,5L vandens maziau nei valgoma sauksta
QUOTE(linamazu @ 2011 12 18, 17:52)
Tikrai taip, tik druskos dar reiktų nepamiršti.
hmmm, kaip uzsimaniau cepelinu, bet man su jais truputi terlione, o beto nevisada skaniai ir gerai iseina
mamytes norejau pasiteirauti, jei verdu tuos tikruosius cepelinus su zaliomis ir virtomis bulvemis, ar reiktu deti kiausini, ar uztenka tik gauto krakmolo is zaliu bulviu? ar dedat miltu? ar dedat krakmolo? aciu
QUOTE(drugelis. @ 2010 12 13, 14:17)
O aš galiu duoti "auksinį" patarimą, ką daryt, kad verdant cepelinus jie neprairtų.
Nesvarbu, ar tai būtų tik virtų bulvių cepelinai, ar tradiciniai - tarkuotų+virtų, juos suformavus apvolioti krakmole ( lyg kotletus miltuose). Dėti jau į verdantį vandenį, nepergrūsti
Šitaip verdant, niekada cepelinai nesutruks ir neištiš.
Nesvarbu, ar tai būtų tik virtų bulvių cepelinai, ar tradiciniai - tarkuotų+virtų, juos suformavus apvolioti krakmole ( lyg kotletus miltuose). Dėti jau į verdantį vandenį, nepergrūsti
Šitaip verdant, niekada cepelinai nesutruks ir neištiš.
Netgi labai neskanūs tokie cepelinai, kieti gaunasi.
QUOTE(Knopkute3 @ 2012 02 28, 19:09)
mamytes norejau pasiteirauti, jei verdu tuos tikruosius cepelinus su zaliomis ir virtomis bulvemis, ar reiktu deti kiausini, ar uztenka tik gauto krakmolo is zaliu bulviu? ar dedat miltu? ar dedat krakmolo? aciu
O kam tas kiaušinis? niekuomet nededu nei kiaušinio, nei krakmolo papildomai, tik kiek būna nuo sutarkuotų bulvių. O miltai tai iš viso čia nukrypimas
QUOTE(Jolete @ 2012 03 06, 14:09)
Nežinau, kokiu storio sluoksniu reik apvolioti, kad gautųsi kieti
Taip daro dauguma kavinių, kuriose yra verdami cepelinai... tik tas apvoliojimas su saiku turi būti, vos vos.
QUOTE(drugelis. @ 2012 03 10, 19:20)
Teta taip verda, minkstuciukai skanuciukai gaunasi
QUOTE(Jolete @ 2012 03 06, 14:09)
Netgi labai neskanūs tokie cepelinai, kieti gaunasi.
O kam tas kiaušinis? niekuomet nededu nei kiaušinio, nei krakmolo papildomai, tik kiek būna nuo sutarkuotų bulvių. O miltai tai iš viso čia nukrypimas
Tiesiog tarkiai, virtos bulvės ir įdaras.
O kam tas kiaušinis? niekuomet nededu nei kiaušinio, nei krakmolo papildomai, tik kiek būna nuo sutarkuotų bulvių. O miltai tai iš viso čia nukrypimas
QUOTE(AkvileZ @ 2012 03 10, 22:43)
Iš kur tie gumulai Jums atsiranda?







