Įkraunama...
Įkraunama...

Didžkukuliai

Reikės pabandyti,ir darbo mažiau biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus šeimoje visada daroma tik iš tarkių, kiaušinio, prieskonių ir šaukšto miltų (aišku nuo kiekio priklauso). O cepelinai į kurių tarkius deda virtų bulvių aš nemėgstu, man jie neskanūs.
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2011 03 20, 20:51)
Pas mus šeimoje visada daroma tik iš tarkių, kiaušinio, prieskonių ir šaukšto miltų (aišku nuo kiekio priklauso). O cepelinai į kurių tarkius deda virtų bulvių aš nemėgstu, man jie neskanūs.


O tai kaip darot g.gif tarkius ispaudziat , dedat kiausini ,miltu ir darot cepelinus wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(knibždėlynė @ 2008 06 27, 15:15)
as visada is akies dedu, na idek kelias saujas, jis cepaku tikrai nepagadins mirksiukas.gif

blink.gif blink.gif

idomu kas ten gaunas per cepelinai biggrin.gif

As dedu i puoda 4,5L vandens maziau nei valgoma sauksta mirksiukas.gif pakanka sociai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamazu @ 2011 12 18, 17:52)
O tai kaip darot  g.gif  tarkius ispaudziat  , dedat kiausini ,miltu ir darot cepelinus  wacko.gif

Tikrai taip, tik druskos dar reiktų nepamiršti.
Atsakyti
hmmm, kaip uzsimaniau cepelinu, bet man su jais truputi terlione, o beto nevisada skaniai ir gerai iseina
Atsakyti
mamytes norejau pasiteirauti, jei verdu tuos tikruosius cepelinus su zaliomis ir virtomis bulvemis, ar reiktu deti kiausini, ar uztenka tik gauto krakmolo is zaliu bulviu? ar dedat miltu? ar dedat krakmolo? aciu
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2010 12 13, 14:17)
O aš galiu duoti "auksinį" patarimą, ką daryt, kad verdant cepelinus jie neprairtų.
Nesvarbu, ar tai būtų tik virtų bulvių cepelinai, ar tradiciniai - tarkuotų+virtų, juos suformavus apvolioti krakmole ( lyg kotletus miltuose). Dėti jau į verdantį vandenį, nepergrūsti  thumbup.gif
Šitaip verdant, niekada cepelinai nesutruks ir neištiš.  thumbup.gif

Netgi labai neskanūs tokie cepelinai, kieti gaunasi.

QUOTE(Knopkute3 @ 2012 02 28, 19:09)
mamytes norejau pasiteirauti, jei verdu tuos tikruosius cepelinus su zaliomis ir virtomis bulvemis, ar reiktu deti kiausini, ar uztenka tik gauto krakmolo is zaliu bulviu? ar dedat miltu? ar dedat krakmolo? aciu


O kam tas kiaušinis? niekuomet nededu nei kiaušinio, nei krakmolo papildomai, tik kiek būna nuo sutarkuotų bulvių. O miltai tai iš viso čia nukrypimas biggrin.gif Tiesiog tarkiai, virtos bulvės ir įdaras.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2012 03 06, 14:09)
Netgi labai neskanūs tokie cepelinai, kieti gaunasi.



Nežinau, kokiu storio sluoksniu reik apvolioti, kad gautųsi kieti schmoll.gif
Taip daro dauguma kavinių, kuriose yra verdami cepelinai... tik tas apvoliojimas su saiku turi būti, vos vos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2012 03 10, 19:20)
Nežinau, kokiu storio sluoksniu reik apvolioti, kad gautųsi kieti  schmoll.gif



drinks_cheers.gif
Teta taip verda, minkstuciukai skanuciukai gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2012 03 06, 14:09)
Netgi labai neskanūs tokie cepelinai, kieti gaunasi.
O kam tas kiaušinis? niekuomet nededu nei kiaušinio, nei krakmolo papildomai, tik kiek būna nuo sutarkuotų bulvių. O miltai tai iš viso čia nukrypimas  biggrin.gif  Tiesiog tarkiai, virtos bulvės ir įdaras.

lotuliukas.gif nukrypimas lotuliukas.gif Su virtomis bulvėmis man žiauriai neskanūs, tarkį tų bulvių gumulai voliojasi... fui. Tad sakyt nukrypimas labai neteisinga, kam kaip skanu, tas taip gamina.
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2012 03 10, 22:43)
lotuliukas.gif  nukrypimas  lotuliukas.gif  Su virtomis bulvėmis man žiauriai neskanūs, tarkį tų bulvių gumulai voliojasi... fui. Tad sakyt nukrypimas labai neteisinga, kam kaip skanu, tas taip gamina.


Iš kur tie gumulai Jums atsiranda?
Atsakyti