Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriozai per vestuves II

QUOTE(Rugseje @ 2009 12 18, 20:40)

Todel noreciau pasakyti visoms busimoms nuotakoms - nebus niekada viskas tiksliai taip kaip planavot ir norejot, bet tai tokia ypatinga diena, kad neverta gadintis nuotaikos del kitu zmoniu netaktiskumo, chamiskumo, kazkokio neapsiziurejimo ir priekaistu.

Na, gal cia priklausom nuo mokejimo planuoti laika, valdyti situacija... smile.gif Kazkaip mes ne minutes niekur nevelavom (ir siaip gyvenime nesam megejai veluoti, iprate visur speti), nes buvau normaliai visur to laiko pasilikus. Ir miegojau puikiai, MB taip pat - matyt, labai ir nesinervinom biggrin.gif Buvo "parkiu" kazkokiu prie menesi, pries pora savaiciu, bet kazkaip paskutinem dienom viskas buvo jau sutvarkyta.
O makiazai reciau blizga, jei gerom priemonem padaryti, be to, kai esi ir siaip ipratus zvilgtelt i veidrodi, tai ne problema pasipudruoti ar lupas pasidazyti ir ta diena ax.gif
Masinom vaziavom savom, mus mano brolis veze, tai irgi niekas nevelavo biggrin.gif Makiazas, sukuosena - buvau pasirinkus atsakingus zmones, kur matesi, kad nieko nepridirbs.
Siaip rimtai, bandau sugalvoti kuriozus, bet tokiu nerandu biggrin.gif Nors planavom tik labai apytiksliai viska, net nezinojom tiksliai, kur fotkinsimes - vaziavom, tusinomes ir kai patikdavo vieta sustodavom.

Siaip, aisku, staigmenu ir netiketumu niekada neisvengsi (o ir gerai, kai ju buna), bet jau nuolatiniai velavimai per vestuves - tai zmoniu problemos tvarkantis su laiku arba labai labai neatsakingi aptarnaujantys zmones... blush2.gif Arba jauniesiems nervai siaubingi koja pakisa... Bet ko ten nervuotis? biggrin.gif Na, yra viduj virpuliukas, bet galvos nereik pamest wink.gif

Toks mano racionalus ir paprastas poziuris. Nepykit, nesmerkit, as draugiskai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(juo_2ke @ 2009 10 08, 02:50)
O juokingas momentas nutiko CMB, kai paskelbus, kad mes jau vyras ir žmona, ir kad jauniki, pasveikinkit savo žmoną - mano brangiausias ramiu veidu man padavė ranką - tipo būk sveiks -  doh.gif  lotuliukas.gif
[/quote

oj geras biggrin.gif

QUOTE(Lillita @ 2009 12 18, 08:22)
baznycioje, jaunikiui duodant kunigui pinigus (is anksto neeme), iskrito visi pinigai ant grindu, gal apie 5000 lt, nes buvo pasiemes atsiskaityt uz daug ka, tai kunigos akys ant kaktos issoko  biggrin.gif  su ziedais irgi - buvo karsta, pirstai patine, vos ne vos uzmovem vienas kitam, bet jau buvom nusiteike tam ir net pasirepetave, tai niekas nepastebejo, kad sunkiai maunasi smile.gif pamerge, sveikindama mus, pasake: "kadangi tokia svente tik viena karta metuose..." tai iskritom is juoko  lotuliukas.gif sake MB kad dabar kasmet turesim kelt vestuves smile.gif

o siaip tai dziaugiuosi savo vestuvemis - jos buvo tokios, kokiu ir norejome - grazi ir linksma svente mums ir musu artimiausiems draugams..

lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 12 18, 14:52)

Toks mano racionalus ir paprastas poziuris. Nepykit, nesmerkit, as draugiskai  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
maniau, kad čia aš su savo per bažnytinę ceremoniją iš puokštės pradėjusiomis byrėti rožėmis būsiu originali, bet pasiskaičius matau, kad šitai - vienas iš dažniausių "kuriozų" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 18, 23:26)
ir stai jau jaunikis pas mane ant kiemo su pabroleis, pamerges pas mane staiga paziuriu kad vienos dar nera, skambinu sako as tuoi, kirpykloi uztrukau. jau taip susinervinau kad ziauru
pykau ant jos per visas vestuves, bet ji dar iki siol nesupranta del ko.

del tokiu dalyku tai nera ko nervintis, bet reik is anksto nusistatyti, kad gali but veluojanciu, gali buti siaip visokiu netiketumu - svarbiausia ramiai i tai reaguoti ir taikytis prie nauju aplinkybiu, kitaip tariant improvizuoti smile.gif na veluoja pamerge ir kas, veiksmas gali vykti ir be jos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo truth: 19 gruodžio 2009 - 17:33
netyčia užklydau, skaitau, šypsausi ir pati prisiminiau blink.gif Juk buvau pamiršusi pasiimti puokštę į bažnyčią, ir niekas nematė ir pati nejutau (įdomu kas tada vyko mano galvoje g.gif lotuliukas.gif ) doh.gif Dar buvo tokių nelinksmų juokelių... Kadangi nuomojama salė buvo su baseinu, tai ten vos nenuskendo brolis, kuris buvo vos šešių, ir viena tetulė maudėsi su rūbais, nes vyrai pašposino doh.gif Mano vestuvės praėjo šiaip sau, neturiu labai gražių prisiminimų, liko nefilmuota...... Džiaugiuosi, kad negaliu dabar labai skųstis vedybiniu gyvenimu, nes pradžia buvo šiaip sau biggrin.gif ax.gif

oi, mano piršlys buvo be kaklaraiščio doh.gif Siaubas, rašau ir galvoju, galėjau patylėti geriau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 19 gruodžio 2009 - 17:55
Na, o aš galiu papasakoti draugės vestuvių nuotykį. smile.gif
Aš ir draugas buvome liudininkai. Šeštadienį turėjo vykti vestuvės, o penktadienį trys poros nuvažiavo į vieno draugo sodybą nusifotografuoti (nes vestuvėse buvo tik 6 žmonės su jaunaisiais ir jokių lakstymų per miestą nebuvo). Visa fotosesija vyko puikiai, kol nesusėdom ant laiptų fotografuotis. Taigi, liudininkas užlipo ant mano suknelės ir aš atsistodama nepajutau ir ją susiplėšiau. doh.gif Visiems buvo streso. Taigi šeštadineio rytą pakėliau liudininką ir mes važiavom pirkti naujos suknelės. Nusipirkau pilką (o pirmoji buvau rausvo atlaso, o ant viršaus gipiūras), pasiskolinau jaunosios raudonus batukus, nusilakavau nagus raudonai (visa mano išvaizda pasikeitė nuo planuotosios). Tačiau viskas toliau vyko sklandžiai, be jokių nutikimų. smile.gif
O pamatę visi nuotraukas klausinėja, kada aš spėjau taip pasikeisti, nes vienose kur sodyboje vienaip, o jau pačią vestuvių dieną kitaip. hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 21 gruodžio 2009 - 15:29
per musu vestuves nebuvo daug kuriozu smile.gif
tik man ryte visiskai dingo balsas, negalejau prakalbeti, nezinau kaip sugebejau priesaika baznycioj pasakyti smile.gif
Atsakyti
keliu tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 12 19, 18:54)
netyčia užklydau, skaitau, šypsausi ir pati prisiminiau blink.gif  Juk buvau pamiršusi pasiimti puokštę į bažnyčią, ir niekas nematė ir pati nejutau (įdomu kas tada vyko mano galvoje g.gif lotuliukas.gif  ) doh.gif  Dar buvo tokių nelinksmų juokelių... Kadangi nuomojama salė buvo su baseinu, tai ten vos nenuskendo brolis, kuris buvo vos šešių, ir viena tetulė maudėsi su rūbais, nes vyrai pašposino doh.gif  Mano vestuvės praėjo šiaip sau, neturiu labai gražių prisiminimų, liko nefilmuota...... Džiaugiuosi, kad negaliu dabar labai skųstis vedybiniu gyvenimu, nes pradžia buvo šiaip sau  biggrin.gif  ax.gif

oi, mano piršlys buvo be kaklaraiščio doh.gif  Siaubas, rašau ir galvoju, galėjau patylėti geriau lotuliukas.gif

Nekoks įspūdis apie Jūsų šventę susidarė... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE((ne)eiline @ 2010 01 28, 02:50)
Nekoks įspūdis apie Jūsų šventę susidarė...  schmoll.gif

drinks_cheers.gif Man irgi. unsure.gif
Atsakyti
bet iš kitos pusės, gal gerai, kad žmogus nesureikšmina ir neverkia, kad vestuvių diena buvo nepataisomai sugadinta.. g.gif
Atsakyti
visada galima sutvirtinimo sakramenta priimti ir pakartotinas vestuves iskelti tongue.gif
Atsakyti