Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai skiautinukai

QUOTE(Džeinė @ 2008 09 20, 19:40)
nieko tokio  mirksiukas.gif  gavau pasiulima lietuviškų atraižų gauti, tai fei tik bus reikalingu man spalvų tavęs nebetrugdysiu. ačiū už supratima  4u.gif
jei reiks, dar kreipsiuos pagalbos  ax.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:
apie pinigines nieko nenusimanau, bet galutinis vaizdas, su užsegimu visai geras  thumbup.gif
ax.gif o ten tas pidisokas tikras idėtas, ar iš vaikų pratybų , nes pagal ji susidaryt galima tikra dydi jos  biggrin.gif

Pedesokas iš vaikų pratybų smile.gif Tuoj buvo konfiskuotos mano visos piniginės, dabar siūnu ekstra kiekvienam po peneginę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jenna @ 2008 09 17, 13:25)
o tu  tuos rinkinius is vienos pardavejos tikriausiai  uzsakei, kad atsiuntimas pigiau kainuotu. o man klausimas. ten  tipo aukcijonas kiekvienam rinkinukui ir skirtingu laiku  baigiasi.  tai jei kelis  uzsibidini, tai  juos kaip nors i  viena siuntini sudet? juk skirtingu laiku baigiasi  tie aukcijonai.. g.gif  ar tu keleta vienetu  to paties  uzsisakei?  jei isaiskintum kaimui tai  butu super  thumbup.gif

Laba vakara,

tik dabar prisedau prie kompiuterio...
taip kiekvienam rinkiniui aukcionas.
uzsisakineju is vieno pardavejo, taip pigiau gausis atsiuntimas.
pas si pardaveja parasyta, kad apmoketi reikia per 7d nuo uzsakymo,
tai reiskia laimejimo.
tai pvz per visas septynias dienas lauksiu visu reikiamu rinkiniu, ir tada pas pardaveja uzklausiu, kad suskaiciuotu viska i viena siuntini/ saskaita.

Bet si karta uzsisakant nelabai sekas, nes labai jau aktyviu pirkeju daug yra. Ne visus reikiamus laimu. Kainos nuo 1 usd kyla iki 7usd...

Tai bijau, kad man neuzteks tu 7dienu, bet manau, kad pardavejas gales pora dienu ir palaukti tu pinigu, taip tikiuosi laimeti/ nusipirkti viska ko reikia.

Papildyta:
QUOTE(pienės_pūkelis @ 2008 09 17, 15:20)

o va prieš kelias dienas pirkausi 6 visokių sagučių rinkinukus. irgi iš vieno pardavėjo. ir ten jau bidinau. buvo gal 3 dienų skirtumai, tai palaukė, kol baigėsi, ir visus (5) į vieną supakavo. o paskutinis likęs baigėsi po 5 dienų, tai kažkodėl jį man atskirai priskaičiavo  g.gif  ir atskirai išsiuntė. nors irgi tikėjaus, kad bus kartu. ir nežinau, kodėl taip.  g.gif

gal galite ideti nuoroda is kurio pardevo pirkote?
Atsakyti
ojei
nu super tos piniginuke visokiausios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 09 15, 21:55)
Oho, geras  thumbup.gif  Smagiausia yra laukti siuntinio, viską papasakok kai gausi  mirksiukas.gif

Siuntinį gavau, gražutės medžiagytės, plonos. TIk kadangi pirkau už 40 dol., teko mokėti muitą rolleyes.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
o kaip smagu bus pamatyt ka is tu medziagyciu pasiuvai

o as va idedu parodyti
kad temutei butu spalvyciu daugiau

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 09 29, 20:09)
Siuntinį gavau, gražutės medžiagytės, plonos. TIk kadangi pirkau už 40 dol., teko mokėti muitą  rolleyes.gif

Aš irgi šiandien atsiėmiau siuntinuką, net nebeatsimenu, kik už jį mokėjau dolcų, bet muito tai nereikėjo mokėti. Medžiagytės puikiai supakuotos, gražutės, faina. Šiaip šį kartą pirkau pabandymui, bet galvoju, puiki išetis, jeigu reikia pasisiūti kokį didelį bet nesudėtingą užtiesalą (kaip man kad ant lovos verkiant reikia) - UŽSISAKAI KELIS VIENODUS RINKINUKUS, SUSIUVI VISUS KRŪVON IR BELIEKA tik kitus du sluoksnius pridygsniuoti ir prisiūti. Pažiūrėjau tiesioginį tos pardavėjos puslapį, iš kurios pirkau per e-bay, tai milžiniško užtiesalo rinkinys kvadratėlių kainuoja 70 dolcų, apie 150 Lt reiškias, dar šiek tiek siuntimas. Bet nei pjaustyti, nei lyginti ar skalbti nieko nebereikia. O kur dar malonumas siūti. Manau, taip ir padarysiu greitai, o jau medžiagyčių grožis ir įvairovė doh.gif

Beje, eMAr, o kiek muito mokėjai? Tiesiog smalsu, aš jau daug ką siunčiausi iš užjūrio, bet dar niekad nemokėjau nieko.
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 09 29, 21:09)
Beje, eMAr, o kiek muito mokėjai? Tiesiog smalsu, aš jau daug ką siunčiausi iš užjūrio, bet dar niekad nemokėjau nieko.

25 Lt rolleyes.gif
Čia parduotuvė, su jom sudėtinga, reikia iš anksto klausti, ar uždės fiktyvią sąskaitą, ar ne (dažnai atsisako), o aš ir neklausiau.
o medžiagėlės (ne visos, vienos parduotuvėj jau nebeliko, todėl negaliu parodyti, nes pati fotoaparato neturiu) čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eMAr: 29 rugsėjo 2008 - 21:24
QUOTE(eMAr @ 2008 09 29, 22:24)
25 Lt  rolleyes.gif
Čia parduotuvė, su jom sudėtinga, reikia iš anksto klausti, ar uždės fiktyvią sąskaitą, ar ne (dažnai atsisako), o aš ir neklausiau.
o medžiagėlės (ne visos, vienos parduotuvėj jau nebeliko, todėl negaliu parodyti, nes pati fotoaparato neturiu) čia

Oi, medžiagėlės tai gražuolėlės, o kokį kiekį tų kvadratėlių užsisakei? Pas mane tai keturi pakeliai po 40 keturių spalvų kvadratėlių. Jei ką sukurpsiu - pasirodysi, nors dabar ant piniginių galva pramušta. Manau, iš tų medžiagėlių irgi ką nors piniginėms panaudosiu.
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 09 29, 22:13)
Oi, medžiagėlės tai gražuolėlės, o kokį kiekį tų kvadratėlių užsisakei? Pas mane tai keturi pakeliai po 40 keturių spalvų kvadratėlių. Jei ką sukurpsiu - pasirodysi, nors dabar ant piniginių galva pramušta. Manau, iš tų medžiagėlių irgi ką nors piniginėms panaudosiu.

aš iš zandfabric.com rolleyes.gif kur jardais.
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 09 29, 23:33)
aš iš zandfabric.com  rolleyes.gif kur jardais.

Aaa, aš tai iš piecebypiecequilting.com, tai ten viskas gabaliukais, nors gal ir ne viskas, ber per e-bajų pigiau viskas, man galva svagsta nuo tų e-bajaus kainų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 09 29, 22:09)
Aš irgi šiandien atsiėmiau siuntinuką, net nebeatsimenu, kik už jį mokėjau dolcų, bet muito tai nereikėjo mokėti. Medžiagytės puikiai supakuotos, gražutės, faina. Šiaip šį kartą pirkau pabandymui, bet galvoju, puiki išetis, jeigu reikia pasisiūti kokį didelį bet nesudėtingą užtiesalą (kaip man kad ant lovos verkiant reikia) - UŽSISAKAI KELIS VIENODUS RINKINUKUS, SUSIUVI VISUS KRŪVON IR BELIEKA tik kitus du sluoksnius pridygsniuoti ir prisiūti. Pažiūrėjau tiesioginį tos pardavėjos puslapį, iš kurios pirkau per e-bay, tai milžiniško užtiesalo rinkinys kvadratėlių kainuoja 70 dolcų, apie 150 Lt reiškias, dar šiek tiek siuntimas. Bet nei pjaustyti, nei lyginti ar skalbti nieko nebereikia. O kur dar malonumas siūti. Manau, taip ir padarysiu greitai, o jau medžiagyčių grožis ir įvairovė  doh.gif
.

uz tokia suma prisipirktum ne ka prastesniu ir graziu medziageliu parduotuvej
bent jau vilniuj thumbup.gif
nes ne syki esu pirkus ir virs 100 Lt mokejus- tai medziagu kalnas ir po 1 metra visiokiausiu spalvu ir rastu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 09 30, 13:34)
uz tokia suma prisipirktum ne ka prastesniu ir graziu medziageliu parduotuvej
bent jau vilniuj  thumbup.gif
nes ne syki esu pirkus ir virs 100 Lt mokejus- tai medziagu kalnas ir po 1 metra visiokiausiu spalvu ir rastu  biggrin.gif

Gali būti, bet aš netikiu, kad LT rasčiau tokių gražių ir įdomių medžiagėlių kaip Amerikėj, o man tas labai svarbu, be to nu nieeeekaip neturiu galimybės ilgai vaikščioti po pardes, tai man šis variantas - pats puikiausias mirksiukas.gif
Atsakyti