QUOTE(jenna @ 2008 09 17, 13:25)
o tu tuos rinkinius is vienos pardavejos tikriausiai uzsakei, kad atsiuntimas pigiau kainuotu. o man klausimas. ten tipo aukcijonas kiekvienam rinkinukui ir skirtingu laiku baigiasi. tai jei kelis uzsibidini, tai juos kaip nors i viena siuntini sudet? juk skirtingu laiku baigiasi tie aukcijonai..

ar tu keleta vienetu to paties uzsisakei? jei isaiskintum kaimui tai butu super
Laba vakara,
tik dabar prisedau prie kompiuterio...
taip kiekvienam rinkiniui aukcionas.
uzsisakineju is vieno pardavejo, taip pigiau gausis atsiuntimas.
pas si pardaveja parasyta, kad apmoketi reikia per 7d nuo uzsakymo,
tai reiskia laimejimo.
tai pvz per visas septynias dienas lauksiu visu reikiamu rinkiniu, ir tada pas pardaveja uzklausiu, kad suskaiciuotu viska i viena siuntini/ saskaita.
Bet si karta uzsisakant nelabai sekas, nes labai jau aktyviu pirkeju daug yra. Ne visus reikiamus laimu. Kainos nuo 1 usd kyla iki 7usd...
Tai bijau, kad man neuzteks tu 7dienu, bet manau, kad pardavejas gales pora dienu ir palaukti tu pinigu, taip tikiuosi laimeti/ nusipirkti viska ko reikia.
Papildyta:
QUOTE(pienės_pūkelis @ 2008 09 17, 15:20)
o va prieš kelias dienas pirkausi 6 visokių sagučių rinkinukus. irgi iš vieno pardavėjo. ir ten jau bidinau. buvo gal 3 dienų skirtumai, tai palaukė, kol baigėsi, ir visus (5) į vieną supakavo. o paskutinis likęs baigėsi po 5 dienų, tai kažkodėl jį man atskirai priskaičiavo

ir atskirai išsiuntė. nors irgi tikėjaus, kad bus kartu. ir nežinau, kodėl taip.
gal galite ideti nuoroda is kurio pardevo pirkote?