Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai skiautinukai

QUOTE(Misty @ 2008 10 02, 12:05)
Aš tai irgi manau, kad vaiko skonį reikia iš mažens lavinti mirksiukas.gif Tai nereiškia, kad iš vaiko reikia iš karto pradėti daryti mažą suaugėlį, bet pataikauti kičiniam skoniui - blogiausias varinatas schmoll.gif Juk tikrai galima suderinti ir vaikiškumą, žaismingumą ir gerą skonį biggrin.gif

Tikrai nepretenduoju į gero skonio ekspertes, bet prisiminiau, kad prieš tris metus siuvau savo mažei skiautininį lavinamąjį kilimėlį... ax.gif Be jokių barbių ir mikimauzų...

user posted image

thumbup.gif labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2008 10 02, 12:05)
Aš tai irgi manau, kad vaiko skonį reikia iš mažens lavinti mirksiukas.gif Tai nereiškia, kad iš vaiko reikia iš karto pradėti daryti mažą suaugėlį, bet pataikauti kičiniam skoniui - blogiausias varinatas schmoll.gif Juk tikrai galima suderinti ir vaikiškumą, žaismingumą ir gerą skonį biggrin.gif

Tikrai nepretenduoju į gero skonio ekspertes, bet prisiminiau, kad prieš tris metus siuvau savo mažei skiautininį lavinamąjį kilimėlį... ax.gif Be jokių barbių ir mikimauzų...

Nu ta misty tai mane nervuoja doh.gif Nu vos tik ji pasirodo, tai jau tooookie nuostabūs tie jos darbai, ir mezgimai, ir siuvinėjimai, o dabar dar ir siuvimai. Tikra auksarankė thumbup.gif Bet aš irgi pasirodysiu su savo lavinančiu kilimėliu, nors visai kitokio stiliaus, bet irgi prie kičo nesutikčiau būti priskirta blush2.gif
Tiesa, kada aš jam kitus du sluoksius padarysiu, neįsivaizduoju, nes jau mano mašinka tokio storio neįveiks, o rankomis... E, sveria tai gal 5 kg, vargas laukia doh.gif

user posted image

Atsakyti
bigsmile.gif
Misty
labai grazus skaiutinukas
fainuolis koks
ir dar su kisenyte wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mergytės.

Vakar kad užsidegiau, kaip sėdau, ir pasiuvau savo jeronimukui dėkliuką flomasteriams. Mat, jo darželinis maišelis suplyšo, tai berniukas buvo labai nelaimingas, o jis - pats geriausias mano darbų vertintojas, visada jais labai džiaugiasi, tai man toks džiaugsmas ir buvo siūti. Čia, žinoma, supratot, kad iš pienės_pūkelio idėją pasivogiau, bet jos tai žyyymiai gražiau ir sgrabniau viskas padaryta. Na, bet aš čia per 2 val padariau, tai nelabai ir pretenduoju į tobulą kūrinį blush2.gif Bet šiaip smagu buvo ir siūti, ir spalvytes rankiotis.

user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif
na labai smagus darbelis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Zhuvycia niu gi grazu thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 10 03, 11:32)
bigsmile.gif
na labai smagus darbelis  thumbup.gif  wub.gif

QUOTE(*dano_mama* @ 2008 10 03, 11:47)
Zhuvycia niu gi grazu  thumbup.gif  mirksiukas.gif

Ačiū, mergytės ax.gif 4u.gif Smagiausia buvo žiūrėti, kaip mano berniukas, vos į darželį nuėjęs, rūpestingai susidėjo visus flomasterius bigsmile.gif
Atsakyti
Auksarankes - reikia patarimo, kaip Jums pavyksta taip tiesiai ir lygiai sujungti skiautinio kvatdratelius, kad visas skaiutinys - turi visus keturis stacius kampus. as siunu skaiutini is lino, bet man apskritai nesiseka padaryti tiesiu liniju.... ka ne taip darau?
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2008 10 05, 21:52)
Auksarankes - reikia patarimo, kaip Jums pavyksta taip tiesiai ir lygiai sujungti skiautinio kvatdratelius, kad visas skaiutinys - turi visus keturis stacius kampus. as siunu skaiutini is lino, bet man apskritai nesiseka padaryti tiesiu liniju.... ka ne taip darau?

Neturiu patirties, bet per siuvimo kursus sakė, kad siūnant liną apskritai sunku nusiūti tiesias siūles rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2008 10 05, 22:52)

Skiautiniai turi buti is medvilnes. Linas tokiam siuvimui netinkamas.
Naudojau lina tik tokiu atveju, kai lina aptempti ant kartoniniu rombu ar kvardratu ir tada rankom susiuvu. Tokiu atveju rezultatas iseina norimas.

Pvz:

http://public.fotki....melisvonia.html

Tamsiai ruda ir kakavine spalvos tai linas.

Bent as kito budo nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2008 10 05, 22:52)
galiu tik viena patarima duoti, reikia praktikuotis, kuo daigiau siuni tuo tiksliau gaunasi, as pati kaip tik padarau pertraukele, tai ziurek ir nesiseka idealia siule nusiuti, o dar as su adatele susegu tas vietas kur kvadratukai turi sutapti, ir per ta vieta letai siunu, kartais tik ranka suku kad adata i adatele nepataikytu ir nenuluztu, i kelsiu pora nuotraukyciu, kad susidarytum vaizda apie ka kalbu
jai noreciau susiuti tuos du kvadratelius ir kad sutaptu kampukai,
user posted image
susegciau taip su adatele ir siuciau, stengciausi kad nusiuciau visai prie pat kampuku,
user posted image
ir pritariu kitoms merginoms linas labiau ardosi, skiautinius siuti sudetingiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 06 spalio 2008 - 07:51
bigsmile.gif
as siuvu ir lina ir medvilne
ir viskas gaunasi tiesiai
lina renkuosi storesni, tankaus audimo, tai ir siunasai man beveik taip pat kaip ir medvilne biggrin.gif
pries tai tik dar iskalbiu ta linini audini bigsmile.gif
Atsakyti