Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai skiautinukai

mama gulbe, del leles, tai prie valdorfo lelyciu gali paziuret, bet ir pas zaisliukus imesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jenna @ 2008 11 26, 02:52)
mama gulbe, del leles, tai prie valdorfo lelyciu gali paziuret, bet ir pas zaisliukus imesiu smile.gif

bigsmile.gif
butinai leksiu apziuret mirksiukas.gif
manau kai kada nros turesiu mergyte tai butinai siusiu daug lelyciu wub.gif
Atsakyti
Oi mamytes kaip visada labai grzus darbeliai 4u.gif
Atsakyti
rolleyes.gif mamytes, sakykit ar zinote kokios naujausios literaturos lietuviu kalba apie skiautinius? blush2.gif boriu pasidovanot sau knyga smile.gif
Atsakyti
Su šventėmis 4u.gif Linkiu daug naujų idėjų , gero įkvėpimo ir noro kurti ir siūti , sušildyti aplinką savo grožiais wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(adin @ 2008 12 21, 17:04)
rolleyes.gif mamytes, sakykit ar zinote kokios naujausios literaturos lietuviu kalba apie skiautinius?  blush2.gif  boriu pasidovanot sau knyga  smile.gif

Su Sventem!

man atrodo, kad lietuviu kalba dabar nera naujos jokios knygos.
Naujienu galima ieskoti "rankdarbiu kraitele" ar kazkaip zurnaluose...

O siaip galima kokia angliska nusipirkti, ten daug graziu ideju buna.
Papildyta:
QUOTE(Sedona @ 2008 12 25, 13:41)
Su šventėmis  4u.gif Linkiu daug naujų idėjų , gero įkvėpimo ir noro kurti ir  siūti , sušildyti aplinką savo grožiais wub.gif
user posted image

Nuostabus atvirukas!
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2008 07 19, 12:17)
Taure, apie tai diskutavom anksciau  lotuliukas.gif skaiciavom kiek skiautiniu reikes sudygsniuot taip, kad gautusi ideali siule  lotuliukas.gif
Man sesuo pagaliau parveze spec. kliju skiautiniam sluoksniuoti, jau pasidariau ir spec. lenta, ant kurios dirbsiu liezuvis.gif
Kol kas "kepu" savo padekliukus  cool.gif

vbvbvb
Atsakyti
mama gulbe, labai linksmi tavo malūnėliai wub.gif

Man šiuo metu atostogos, tik deja trumpai namie būsiu. Reikia rasti laiko užbaigti pagalviuką, kurį pradėjau per praitas atostogas ir nespėjau unsure.gif

Kada gi galėsiu gyventi taip, kad turėčiau laisvus vakarus siuvimui unsure.gif

Sedona, ar įsigijai siuvimo mašiną, pamenu rinkaisi smile.gif
Atsakyti
Oi moterys kokios jus saunuoles .Na prisigrozejau jusu darbais na tiek pasikroviau...Tikrai tiek metu man patiko skiautiniai,bet negalvojau ,kad imanoma
pasisiut.Oi tikrai mesiu tuos virimus ir prdesiu siut.O tuo labiau ,kad imanoma ir pasitarti su auksarankems fejoms oi negal praleist progos.rytoj einu iekot irankiu...
aciu visoms smile.gif
Atsakyti
Sveikos nu siandien radau kataloga su pachwork priemonem.Padekit moterys nezinau kokia liniuote uzsisakyt ju tiek daug ir trikampines ir pailgos ir ketvirtainiskos.( firma Prym ).Kokias jus naudojat dazniausisi,visu neprisipirksi tai ir klausiu.Jau medziageles isplautos gerai kad siandien saulute sviecia tai netruks isdziuti.O kada siusiu tai nezinau.Pirma bandysiu koki krepseli is virves pasisiuti.Aciu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magira @ 2009 01 07, 13:41)
Sveikos nu siandien radau kataloga su pachwork priemonem.Padekit moterys nezinau kokia liniuote uzsisakyt ju tiek daug ir trikampines ir pailgos ir ketvirtainiskos.( firma Prym ).Kokias jus naudojat dazniausisi,visu neprisipirksi tai ir klausiu.Jau medziageles isplautos gerai kad siandien saulute sviecia tai netruks isdziuti.O kada siusiu tai nezinau.Pirma bandysiu koki krepseli is virves pasisiuti.Aciu. biggrin.gif

bigsmile.gif
a kur cia uzsakinejai? gal LT?
as tai liniuote paprasta naudoju
tik noreciau tokia buna spec kieta gumine lenta pjaustymui
apvalu peiliuka irgi cia LT nusipirkus turiu rolleyes.gif
Atsakyti
Oi Mano gulbe sveika kur Lietuvoj galima nusipirkt (kokiuose parduotuvese)as tai is Siauliu.kaip supratai lietuvoje negyvenu.Peili radau radau uz 15.35 euru...tai ir nezinau gal dar palaukt g.gif
Atsakyti