QUOTE(Misty @ 2009 01 14, 13:52)
Sveikos,
o aš keletą savo mažųjų skiautinukų parodysiu - turbūt niekam dideliam tai gyvenime neprisiruošiu
Pateršiau truputį eterį

Bet gal kam koks įkvėpimas kils
Taigi čia ne teršimas, o būtent įkvėpimo pūstelėjimas

Nepaprastai gražūs tavo darbai
O aš ką tik iš miesto pargrįžau. Važiavau į VCUP vėlimo vilnos pirkti, kartu prižvelgiau, ką jie ten turi skiautiniams siūti tinkamo.... tai ko tik jie neturi!

Ir tie apvalūs pjaustymo ratukai yra, ir pjaustymo padukas, ir skirtingų dydžių skiautiniams skirtos liniuotės, ir skiautiniams daigstyti skirtos adatos... Bet kainos tai irgi

Pjaustymo ratukai - nuo 60 ar tai 70 Lt... liniuotytė pati mažiausia (ten gal kokių 15x15 cm kvadratas) - 62 Lt... padukas pjaustymui - 127 Lt (dydis gal koks A3 maždaug)... Nu jeigu LABAI jau tie skiautiniai pabandžius mane užkabins, gal ir prisiruošiu tokių daiktų prisipirkti, bet kol kas tai gal man kokio papigiaisko ratuko užteks, ant medinės pjaustymo lentutės pasiraižysiu aš savo medžiagėles pirmajai antklodytei
Va, bet vieną daiktą gerą tikrai radau - nors patirties dar visai neturiu, spėju, kad turėtų būti labai patogus: siūlas audiniams susidaigstyti, kuris išskalbus ištirpsta

Tai kai jau viršus antklodės pasiūtas, sudėjus tuos tris sluoksnius su tokiu persidaigsčius, paskui viską pabaigus nebereiktų vargt ištraukinėt tų daigstymo siūlų - tik išskalbt reiktų darbelį baigtą ir basta

Irgi kainuoja ne kapeikas - virš 17 Lt. Bet gal vertas, a?
Smile - and the world will smile with you; cry - and you'll cry alone