Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai skiautinukai

QUOTE(Tigryte @ 2009 01 13, 18:09)
Sveikutės, auksarankės skiautininkės  4u.gif

sveka sveika
junkis siuk ir rodykis thumbup.gif
Atsakyti
Nu prisiuvau dabar ardau blush2.gif nematau galooooo.
Atsakyti
QUOTE(Magira @ 2009 01 12, 23:54)
labas vakaras.Oi kai butu faina to kilimelio variantas.jis labai grazus siandien bandziau
pati braizyt ,bet pritrukau laiko...Supratau kad daug laiko uzims.Siunu dabar skiautini,bet priderinau visas margas ir tamsias medziagas ir kazkaip kose gaunas.man neberamu ir naktim nebepailsiu anksciau per sapnus skiautinius tik rinkdavaus dabar  juos siunu,delioju derinu..nu kazkokia nesamone reiks eit galva persisviest doh.gif

Taip principas tikrai tas pats kaip Linutuke idejo si pvz
http://www.quiltersc...lock_Page2.html

Svarbu, kad pvz ta medziaga kur kvardaras butu vienspalve tadas ir gausis kubo vaizdas...

Pas mane buvo sesiakampis padalytas i trys lygias dalis, kad visi kampai butu vienodi
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 01 13, 16:49)
gal apie toki skiautinini bloka kalbama  g.gif  , sis panasus i ta kilimeli  vonioje http://www.quiltersc...lock_Page2.html

Lina, perziurejau jusu fotki. Daug graziu darbu. Ypac sudomino is kur siunciates pvz siuos reikmenis:

http://public.fotki....atvaizd008.html

labai graziai panaudojote iremimamt nuotrauka ir is tu lipduku parasant varda
Atsakyti
Oi, dar vakar pamiršau parašyti, kad jūs visos - tikri kantrybės įsikūnijimai bigsmile.gif 4u.gif Kiek užklysta neramių sieliukų su tais pačiais klausimais "ką dedat vietoj paminkštinimo?" arba "ar reikia visus sluoksnius kartu daigstyt?" - visoms kantriai bent pagrindus išaiškinat bigsmile.gif Daugelyje rankdarbių temų, kurias esu skaičiusi (aš mėgėja vis ką nors naujo išbandyti, tai prieš tai vis tiek viską persiskaitau), merginos tiesiai šviesiai pasako "perskaityk temą ir sužinosi". Šaunuolės jūs 4u.gif
Atsakyti
labas rytas auksarankems.Aciu ir uz kubo brezini.Ir as is pradziu perskaiciau visa foruma.Gerai kad turejau iseigines tai 2 dienas neatsitraukiau nuo kompo.Kuo daugiau ieskai tuo daugiau informacijos randi.O ir paaiskina moterys viena kitai paprastai ir aiskiai.Malonu su jumis bendrauti.Gal spesiu pasiuti iki temos uzdarymo ,nes matau kad sia tema daug puslapiu prirasyta. blink.gif Geros jums dienos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(UgneA @ 2009 01 13, 23:11)
Lina, perziurejau jusu fotki. Daug graziu darbu. Ypac sudomino is kur siunciates pvz siuos reikmenis:
http://public.fotki....atvaizd008.html

labai graziai panaudojote iremimamt nuotrauka ir is tu lipduku parasant varda
aciuks 4u.gif , o dabar truputi of topiku pavarysiu ax.gif blush2.gif rolleyes.gif viska siunciausi is JAV, bet dabar siu grozybiu ir cia galima isigyti uzsuk cia ir cia, rasi daug info apie tokius cackus pacackus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 01 14, 08:56)
aciuks  4u.gif , o dabar truputi of topiku pavarysiu  ax.gif  blush2.gif  rolleyes.gif viska siunciausi is JAV, bet dabar siu grozybiu ir cia galima isigyti uzsuk  cia ir  cia, rasi daug info apie tokius cackus pacackus  biggrin.gif

Oi aciu ir man privers daug info ir grozybiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

o aš keletą savo mažųjų skiautinukų parodysiu - turbūt niekam dideliam tai gyvenime neprisiruošiu doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Pateršiau truputį eterį blush2.gif Bet gal kam koks įkvėpimas kils ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2009 01 14, 13:52)
Sveikos,

o aš keletą savo mažųjų skiautinukų parodysiu - turbūt niekam dideliam tai gyvenime neprisiruošiu doh.gif

Pateršiau truputį eterį blush2.gif Bet gal kam koks įkvėpimas kils ax.gif

Taigi čia ne teršimas, o būtent įkvėpimo pūstelėjimas thumbup.gif 4u.gif Nepaprastai gražūs tavo darbai wub.gif

O aš ką tik iš miesto pargrįžau. Važiavau į VCUP vėlimo vilnos pirkti, kartu prižvelgiau, ką jie ten turi skiautiniams siūti tinkamo.... tai ko tik jie neturi! doh.gif Ir tie apvalūs pjaustymo ratukai yra, ir pjaustymo padukas, ir skirtingų dydžių skiautiniams skirtos liniuotės, ir skiautiniams daigstyti skirtos adatos... Bet kainos tai irgi blink.gif Pjaustymo ratukai - nuo 60 ar tai 70 Lt... liniuotytė pati mažiausia (ten gal kokių 15x15 cm kvadratas) - 62 Lt... padukas pjaustymui - 127 Lt (dydis gal koks A3 maždaug)... Nu jeigu LABAI jau tie skiautiniai pabandžius mane užkabins, gal ir prisiruošiu tokių daiktų prisipirkti, bet kol kas tai gal man kokio papigiaisko ratuko užteks, ant medinės pjaustymo lentutės pasiraižysiu aš savo medžiagėles pirmajai antklodytei ax.gif

Va, bet vieną daiktą gerą tikrai radau - nors patirties dar visai neturiu, spėju, kad turėtų būti labai patogus: siūlas audiniams susidaigstyti, kuris išskalbus ištirpsta bigsmile.gif Tai kai jau viršus antklodės pasiūtas, sudėjus tuos tris sluoksnius su tokiu persidaigsčius, paskui viską pabaigus nebereiktų vargt ištraukinėt tų daigstymo siūlų - tik išskalbt reiktų darbelį baigtą ir basta bigsmile.gif Irgi kainuoja ne kapeikas - virš 17 Lt. Bet gal vertas, a?
Atsakyti
labas,mamytės. čia patalynės komplektukas mano mergaitei. atiduodu ji jusu teismui 4u.gif , tikiuosi labai neispeiksit blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(nerilyte @ 2009 01 14, 16:34)
labas,mamytės. čia patalynės komplektukas mano mergaitei. atiduodu ji jusu teismui  4u.gif , tikiuosi labai neispeiksit  blush2.gif

Super super super smile.gif
Iš kur tokios linksmos medžiagytės su meškučiais? ax.gif
Atsakyti