Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai skiautinukai

QUOTE(tokom @ 2008 07 10, 09:38)
Man buvo sunkiausia pati pradzia, kai pradedi formuoti rutuliuka ir ji apvaliai reikia apeiti zigzagu... uj siek tiek pabargti reikejo, bet po to ejo kaip per sviesta, suki ir siuni, suki ir siuni... Tikrai, nuosidziai, patariu, priseskit ir pabandykit pacios... nera taip sudetinga kaip atrodo!  mirksiukas.gif Svarbiausia, paimti i rankas virvele biggrin.gif o paskum viskas eis savaime  lotuliukas.gif  as jau vel uzsimaniau kokiu nors alia padeliu po lekstem  rolleyes.gif  reikes "siaust" iki ukiniu ir uzsipirkt virviu biggrin.gif

O dar klausimas, o tai koookio ilgio virvelė turi būti? Ir jeigu baigiasi ji, kaip sujungti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 10, 09:17)
O dar klausimas, o tai koookio ilgio virvelė turi būti? Ir jeigu baigiasi ji, kaip sujungti?  g.gif

Savo 40 cm skesmens dubeniui sunaudojau 25m virvukes. Tai kiek pirkau supakuota, tiek ir sunaudojau... maciau, dar 30 m yra pakuote. O kaip sujungti...tai nebandziau biggrin.gif turbut rankikem susiuciau ir paklijuociau juostele... kai pritruks tada galvosiu liezuvis.gif
Atsakyti
nu jau ir man labai parupo tas medziaginis puodas
tik galvoju kur cia amn ji naudoti reiktu g.gif
reikia sugalvoti gera motyvacija kad imciau ir pagaminciau bigsmile.gif
manau tokiu pat principu galima ir padaryti dezute tokia apvalia tarkim vaikam zaisliukam deti bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
beje, tokom, o kokio kietumo gaunasi tas daiktas, ar svyruojantis toks, ar standokas?
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 10, 14:46)
beje, tokom, o kokio kietumo gaunasi tas daiktas, ar svyruojantis toks, ar standokas?

g.gif krastai apykieciai, nekrenta rolleyes.gif uztatai ir pasirinkau sintetine virvele, nes jin bais standi, is pradziu maniau, per kietas kilimuks gausis, o bet taciau gavosi kaip matome dubuo bigsmile.gif
Atsakyti
Visos klausinejot apie virvuke unsure.gif siandiena kaip tik salia "Senuku" buvau.... ir isigijau net 2x25m 4mm skersmens hihihi.gif
va kokia as naudojau liezuvis.gif
user posted image

p.s. nepazadu, nes jei pazadu buva geda, kad neivykdau pazado biggrin.gif jei savaitgali turesiu laiko pafotografuosiu padelio formavimo pacia pradzia cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokom: 10 liepos 2008 - 19:46
QUOTE(tokom @ 2008 07 10, 20:44)
ir isigijau net 2x25m 4mm skersmens hihihi.gif
user posted image

o tai kodėl ant jų užrašyta 2mm skersmens. TOKOM neklaidink liaudies
Atsakyti
QUOTE(CDA @ 2008 07 11, 12:18)
o tai kodėl ant jų užrašyta 2mm skersmens. TOKOM neklaidink liaudies

blyn, mane turbut oras vakarais veikia, nes jegu apsol ner ka daryt.... o juolab fotkinti smile.gif ka radau nete ta ir rodau lotuliukas.gif o reikia skaityti ka rasau liezuvis.gif cia tik etiketes pvz hihihi.gif
Atsakyti
mda.... tai cia toks vaizdas, kad as su savimi kalbuosi biggrin.gif
vnz, dakladyvaju, sintepona gavau, darba pabaigiau.... pioneer.gif prasom paveizeti i "padushkiu" armija (mini armijuke liezuvis.gif, viena dar pasislepusi kur tais) hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2008 07 11, 10:37)
mda.... tai cia toks vaizdas, kad as su savimi kalbuosi biggrin.gif
vnz, dakladyvaju, sintepona gavau, darba pabaigiau....  pioneer.gif prasom paveizeti i "padushkiu" armija (mini armijuke liezuvis.gif, viena dar pasislepusi kur tais) hihihi.gif
user posted image

krasotaaaaaaa bigsmile.gif
Atsakyti
Ajajai......kaip grazu! clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif O kokio jos dydzio, ar pati telpi prisesti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mimute @ 2008 07 11, 20:40)
Ajajai......kaip grazu!  clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif O kokio jos dydzio, ar pati telpi prisesti? g.gif

pakankamai dideles, gal 50x50x15.... ax.gif "armija" padalinta padaliniais biggrin.gif taip, kad vietos man tyyyyykrai per akis bigsmile.gif
Atsakyti