Maniškiui jau beveik 10 mėn. Nakčiai miegot einam 20-21 val.. per naktį keliamės dažnai (maždaug kas 2 val) ir reikalaujam MP. Kol kas dar neatimu...
Patraukiam kelias min ir toliau ramiai miegam.. dabar tikriausiai kankina dantukai, tai tas miegas ne toks ramus, būna, kad nori miegot tik ant rankų, tik paguldau ir pabunda.. arba nori mano ranką laikyti
Tik mūsų problema, kad patys neužmiega. Turiu užmigdyti ant rankų.. Viena tik gerai, kad užmiega greitai (dažniausiai užtenka 10-15 min) :)Ryte keliamės įvairiai.. būna 7.30 būna ir 9.30
mums 6 men. nuo pat gimimo uzmiega 19,30-20val. Niekaip nepavyksta istempti iki velesnio laiko
Mano jau beveik 4 menesiu, tai kadangi vis dar daznai valgo, tai nelabai ir suprasi,kada jai cia tas naktinis miegas prasideda. Siaip stengiuosi apie 21-22 val. "supakuoti", kartais atsibunda po valandos ir dar kuri laika prabudrauja, o kartais atsibunda, pavalgo ir miega toliau (ir taip visa nakti kas 2-3-4 val.)
QUOTE(Katren @ 2012 12 19, 00:48)
Mano jau beveik 4 menesiu, tai kadangi vis dar daznai valgo, tai nelabai ir suprasi,kada jai cia tas naktinis miegas prasideda. Siaip stengiuosi apie 21-22 val. "supakuoti", kartais atsibunda po valandos ir dar kuri laika prabudrauja, o kartais atsibunda, pavalgo ir miega toliau (ir taip visa nakti kas 2-3-4 val.) 
O jau as galvojau, kad cia tik mano toks,
mums jau 10 men, auginu dvynukus, tai stengiuosi visada kartu guldyt, vakare eina 21-22 val miegot, ryte dazniausiai 8 val, bet dabar dantys auga, tai labai neramus ir pikti, isrankus maistui. Gyvenam name, tai vezima teko parsinest, nes per pietus tai buna kosmaras
QUOTE(Boruziuko @ 2012 12 07, 22:46)
Mano vargo istorija:
==> gal nuo 2 mėn. 3 sav. įprato užmigti naktiniam miegui 12-02 val.
==> nuo 3 mėn. užmigdavo 3-4 val. nakties, keletą kartų "nulūžo" 5-6 val. ryto
==> nuo 3 mėn. 2 sav. įpratinau gultis nakties miegui apie 12-01 val. taip jis miega jau savaitę, kas naktį vis mąstau kaip jis miegos.
naktį miega ramiai, po 4-5 val. nuo "nulūžimo" pradeda čiulpti pirštą, tai man nervų neužtenka klausyti to čiulpimo-pakišu krūtį iškėlusi iš lovytės (dieną maitinu mišinukais). Pačiulpia šiek tiek, apsiramina ir toliau ramiai miega. Išmiega apie 8-10 val. Beje, užmiega jis ne lovytėje, o gultuke supamas. Lovytėje gal kartą kitą buvo užmigęs, kai labai labai norėjo miego.
kaip paankstinti užmigimo laiką 9-10 val.? dabar daugiau dieną žaidžiame, 8 val. maudomės vonelėje, pavalgome, pavargsta vaikas, užmiega apie 10 val., po valandos ar pusvalandžio pramerkia akis ir vėl gyvas, vėl draugaukite su manini!!!
o jeigu nedraugausite-rėks ir staugs. Man jau kaimynų gaila... 
Aišku, būtų puiku ir į kiemą išeiti, bet maniškis ir kieme ir balkone rėkia, staugia, nemiega. Nepatinka rengtis, nepatinka kepurė, niekas jam nepatinka kieme. Ramesnis būna ant rankų penkias minutes, po to vėl staugia. Tai va...nežinau net kada man nutiks stebuklas ir jis eis miegot kaip visi pasaulio kūdikiai
==> gal nuo 2 mėn. 3 sav. įprato užmigti naktiniam miegui 12-02 val.
==> nuo 3 mėn. užmigdavo 3-4 val. nakties, keletą kartų "nulūžo" 5-6 val. ryto
==> nuo 3 mėn. 2 sav. įpratinau gultis nakties miegui apie 12-01 val. taip jis miega jau savaitę, kas naktį vis mąstau kaip jis miegos.
kaip paankstinti užmigimo laiką 9-10 val.? dabar daugiau dieną žaidžiame, 8 val. maudomės vonelėje, pavalgome, pavargsta vaikas, užmiega apie 10 val., po valandos ar pusvalandžio pramerkia akis ir vėl gyvas, vėl draugaukite su manini!!!
Aišku, būtų puiku ir į kiemą išeiti, bet maniškis ir kieme ir balkone rėkia, staugia, nemiega. Nepatinka rengtis, nepatinka kepurė, niekas jam nepatinka kieme. Ramesnis būna ant rankų penkias minutes, po to vėl staugia. Tai va...nežinau net kada man nutiks stebuklas ir jis eis miegot kaip visi pasaulio kūdikiai
man irgi panasiai, bandau migdyt 23, po paskutinuo maitinimo, bet dazniausia uzmiega 01 30. Nuo 23 iki 01 30 verkia, dazniausiai vel valgyti uzsimano. Po to keliasi apie 7a -8a valanda ryto valgyti. Po to migdau vel dar trupuciui,ir pati dar pamiegu
Mamytes pasakykit ar yra laaabai jau blogai jei saviski 4men suneli nakciai migday apie 23val, t.y. 23val buva ka tik pavalges paskutine tos paros doze ir kai atsirugsta jau pasupuoju kad uzmigtu. Taip uzmiges jis isparpia iki 5val ryto, tada jau pradeda per miegus niurzgeti, nubuineti po truputuka tai yra keiciamas pampersas ir gauna buteliuka (aisku issibudina), bet pavalgiusi panesioju atsirugimui 5min r vel paguldau, siek tiek pavargstu kol atitaikau ji isformuoti kad ant soniuko, nes laaabai megsta ant sono o pakolkas pats kai verciasi tai sikna neklauso
tai toks persisukes lieka ir pykst del to tai as jam siek tiek padedu. Ir labai greit sminga. ismiega tada dar iki kokiu 8.30val. tai gaunasi nuo 23.30 iki 5val ir nuo 5.30 iki 8.30val.Gaunasi toks naktinis miegas su menku prabudimu 8.30val
Ryte po to valandziukei apie 11val sminga issidukes. Po to apie kokia 14val pietu miegelis lauke iki kokiu 16val ar 16.30. Tada dar po pusvalanduka koki numiega apie 19 ie apie 21.30.
Mano nuomone jam miego tikrai turetu pakakti, nes pasupuoju tada kai zirzenti ima ir ziu kad jau kokias 2val nemiegojes ir aktyvus buves yra:)
Meginan dabar po biskiuka ankstint eit miegot nakciai, bandom dabat kad 23val jau miegotu. Ateity dar ankstinsim, iki kokios 22val kad miegotu:) Manau bus pakankamai anksti jau:)
Ryte po to valandziukei apie 11val sminga issidukes. Po to apie kokia 14val pietu miegelis lauke iki kokiu 16val ar 16.30. Tada dar po pusvalanduka koki numiega apie 19 ie apie 21.30.
Mano nuomone jam miego tikrai turetu pakakti, nes pasupuoju tada kai zirzenti ima ir ziu kad jau kokias 2val nemiegojes ir aktyvus buves yra:)
Meginan dabar po biskiuka ankstint eit miegot nakciai, bandom dabat kad 23val jau miegotu. Ateity dar ankstinsim, iki kokios 22val kad miegotu:) Manau bus pakankamai anksti jau:)
mano pupai greitai metukai..eina miegot 20val. ir keliasi 9val ryte
naktį nebesikelia pora mėnesių nuo tada kai nebežindau ir perkėliau į atskirą kambarį
mums 3mėn ir užmiega apie 22-23val, išmiega iki 8.30val
mano dukrytei 4 men. pradedam ruostis miegui apie 21, kol susiruosiam buna apie 21.30. Kartais uzmiega iskart, kartais tik po valandziukes. Ir atitinkamai keliasi arba 8, arba 9.