Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom filmų toliau 3

Aciu! aciuks.gif Bandysiu kelt i diska nes power dvd neturiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2008 10 29, 19:12)
Aciu!  aciuks.gif Bandysiu kelt i diska nes power dvd neturiu.  smile.gif

Galiu atsiųst rolleyes.gif
Atsakyti
Na jei negaila...blush2.gif ax.gif Bandziau per linkomanija atsisiust,bet kazko visiskai nekrauna,kazkas ir ten pasikirte doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2008 10 29, 19:45)
Na jei negaila...blush2.gif  ax.gif Bandziau per linkomanija atsisiust,bet kazko visiskai nekrauna,kazkas ir ten pasikirte  doh.gif

O kur biggrin.gif babuške na derevniu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2008 10 29, 19:12)
Aciu!  aciuks.gif Bandysiu kelt i diska nes power dvd neturiu.  smile.gif

Tai kad vis tiek reikės power DVD, jei žiūrėsi per kompą, bet iš disko. Nebent per DVD grotuvą nori. Tačiau kad veiktų per DVD grotuvą, reikia kažkokią funkciją specialią pasirinkt. Vieną diską taip įrašinėjau, tai nebeatsimenu, ką tiksliai spaust.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2008 10 30, 09:55)
Tai kad vis tiek reikės power DVD, jei žiūrėsi per kompą, bet iš disko. Nebent per DVD grotuvą nori. Tačiau kad veiktų per DVD grotuvą, reikia kažkokią funkciją specialią pasirinkt. Vieną diską taip įrašinėjau, tai nebeatsimenu, ką tiksliai spaust.

Per kompą taip, reiks DVD programos, bet DVD schmoll.gif aš įdedu man kuo puikiausiai rodo biggrin.gif
Atsakyti
Tai matyt gerą DVD grotuvą turit wink.gif Kuris palaiko daug formatų. Aš ir tokio noriu :|
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2008 10 28, 22:52)
Vajei kaip užsikabinau ant serijalo rodyto per LTV ''Dinge''1,2ir3 sezonus atsikapsščiau liktais girdėjau kad yra ir 4 gal kas patarsit kur man ji ieškoti

Cia galima ziuret nesisiunciant. Jei internetas ketesnis, tai tik pradejus rodyt, uzpauzinti, ir jis prasisuks, o veliau atpauzinus be trukdziu galima ziuret
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2008 10 29, 00:26)

QUOTE(lina.pukotukas @ 2008 10 29, 15:03)
ax.gif  turiu kompe 4 sezona... parasykite skype varda jei geras greitis tai jau siandien parsisiusite ir ziuresit  cool.gif
p.s. rusu kalba igarsinti, nezinau ar tiks

QUOTE(isdykusS @ 2008 11 04, 05:04)
Cia galima ziuret nesisiunciant. Jei internetas ketesnis, tai tik pradejus rodyt, uzpauzinti, ir jis prasisuks, o veliau atpauzinus be trukdziu galima ziuret

Ačiū 4u.gif jau mėgaujuosi žiūrėdama tongue.gif
Atsakyti
sveikos. o gal zinote is kur butu galima gauti kaleimo begliu 4 sezona lietuviskai??? ne lietuvisklai pilna,bet noretusi lietuviskai.tik viena serija gavau lietuviskai totalkomander. gal kas zinote kur butu galima rasti.dcc+ nera jau isnarsiau. 4u.gif
Atsakyti
ar kuri turit pas save mama mia anglų kalba? jau užkniso, parsisunčiau tris kartus ir nei vieno failo man nepaleidžia verysad.gif
Atsakyti
Aš ką tik parsisiunčiau tą filmą iš Torrent.lt, paleidau ir viskas normaliai veikia. Lekiu žiūrėt thumbup.gif Seniai jau laukiau normalaus leidimo smile.gif
Atsakyti