Aciu!
Bandysiu kelt i diska nes power dvd neturiu.
QUOTE(rasaar @ 2008 10 29, 19:12)
Galiu atsiųst
Na jei negaila...
Bandziau per linkomanija atsisiust,bet kazko visiskai nekrauna,kazkas ir ten pasikirte
QUOTE(rasaar @ 2008 10 29, 19:45)
Na jei negaila...
Bandziau per linkomanija atsisiust,bet kazko visiskai nekrauna,kazkas ir ten pasikirte 
O kur
QUOTE(rasaar @ 2008 10 29, 19:12)
Tai kad vis tiek reikės power DVD, jei žiūrėsi per kompą, bet iš disko. Nebent per DVD grotuvą nori. Tačiau kad veiktų per DVD grotuvą, reikia kažkokią funkciją specialią pasirinkt. Vieną diską taip įrašinėjau, tai nebeatsimenu, ką tiksliai spaust.
QUOTE(Calaquendi @ 2008 10 30, 09:55)
Tai kad vis tiek reikės power DVD, jei žiūrėsi per kompą, bet iš disko. Nebent per DVD grotuvą nori. Tačiau kad veiktų per DVD grotuvą, reikia kažkokią funkciją specialią pasirinkt. Vieną diską taip įrašinėjau, tai nebeatsimenu, ką tiksliai spaust.
Per kompą taip, reiks DVD programos, bet DVD
Tai matyt gerą DVD grotuvą turit
Kuris palaiko daug formatų. Aš ir tokio noriu :|
QUOTE(almara @ 2008 10 28, 22:52)
Vajei kaip užsikabinau ant serijalo rodyto per LTV ''Dinge''1,2ir3 sezonus atsikapsščiau liktais girdėjau kad yra ir 4 gal kas patarsit kur man ji ieškoti
Cia galima ziuret nesisiunciant. Jei internetas ketesnis, tai tik pradejus rodyt, uzpauzinti, ir jis prasisuks, o veliau atpauzinus be trukdziu galima ziuret
QUOTE(settle @ 2008 10 29, 00:26)
QUOTE(lina.pukotukas @ 2008 10 29, 15:03)
p.s. rusu kalba igarsinti, nezinau ar tiks
QUOTE(isdykusS @ 2008 11 04, 05:04)
Cia galima ziuret nesisiunciant. Jei internetas ketesnis, tai tik pradejus rodyt, uzpauzinti, ir jis prasisuks, o veliau atpauzinus be trukdziu galima ziuret
Ačiū
ar kuri turit pas save mama mia anglų kalba? jau užkniso, parsisunčiau tris kartus ir nei vieno failo man nepaleidžia
Aš ką tik parsisiunčiau tą filmą iš Torrent.lt, paleidau ir viskas normaliai veikia. Lekiu žiūrėt
Seniai jau laukiau normalaus leidimo