ČIA SU EMULE SIUNČIASI (REIKTŲ INSTALIUOTIS ). JEI NEPAVYKS-KADA PERMESIU PER SKYPE(JAU PARSISIUNTIUS ),TIK DABAR JAU DISKUOSE-REIKTŲ VĖL Į KOMPĄ PERRAŠYT .
aciukas.drauge turi emule..tai jau siuncia man gardemarinus.
jei kas uzmatysit ''muskietininku sugryzima''imeskit nuorodele....nekantrauju pamatyt...lekciau i kino teatra..bet nerandu kas kompanija palaikys...
Sveikos, Laaaaaaaaaaaabai norėčiau parsisiųsti Da Vinčio kodą. Gal kas nuorodėlę turite? E ir Z Mule netink, nes labai jau apkrautas kompas, kad naują programą instaliuotis:(
ČIA SU EMULE SIUNČIASI (REIKTŲ INSTALIUOTIS ). JEI NEPAVYKS-KADA PERMESIU PER SKYPE(JAU PARSISIUNTIUS ),TIK DABAR JAU DISKUOSE-REIKTŲ VĖL Į KOMPĄ PERRAŠYT .
Sveikos,
Laaaaaaaaaaaabai norėčiau parsisiųsti Da Vinčio kodą. Gal kas nuorodėlę turite?
E ir Z Mule netink, nes labai jau apkrautas kompas, kad naują programą instaliuotis:(
CAM-Rip'as... Ne geriau palaukt normalios kokybės? Man asmeniškai nelabai patinka, kai vietoj filmo matau kino salės ekrano šonus ar praeinančius žmonės
CAM-Rip'as... Ne geriau palaukt normalios kokybės? Man asmeniškai nelabai patinka, kai vietoj filmo matau kino salės ekrano šonus ar praeinančius žmonės
as tai apskirtai nesuprantu kam platina tuos cam ripus.. tik nuotaika susigadini ziuredamas ta bardaka... o taip pat ir visas netiketumo efektas dingsta kai jau ziuri normalia versija..