Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos užsienyje

QUOTE(Lauska @ 2008 07 24, 13:46)
Kaip smagu, kad vis daugiau zmoniu renkasi tokias ispudingas vestuves  wub.gif  as tai visa tai pakartociau dar simtus kartu  wub.gif

Lauskute, jeigu netingi, gal galėtum man keletą nuotraukyčių iš jūsų šventės Jamaikoje 4u.gif Mane ypač domina tavo suknelė 4u.gif
Va mano email bain@mailbox.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SmaiLIAnose*: 24 liepos 2008 - 14:06
mergytes man pati didziausia problema SUKNELE doh.gif
nebezinau kokia pasirinkti g.gif
ar ne vestuvine, seip balta suknele kuri patiks, ar geriau pacia graziausia svajoniu vestuvine suknele wub.gif
Ivertinus, kad ten karsti beprotiskas norisi lengvutes, bet kur tokia isisgyti?
Taip pat, moketi didelius pinigus uz vestuvine suknele su kuria busiu vos valanda irgi kazkokia nesamone protest.gif

Zodziu niekaip negaliu apsispresti ar pirkti grazia svajoniu vestuvine suknele, ar tiesiog paprasta balta suknute blink.gif

Kaip ir kur sisirasti tokia suknute kuri butu lengvute , bet kartu ir puosni , kad atrodyciau kaip tikra jaunoji wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astjada: 25 liepos 2008 - 08:24
QUOTE(astjada @ 2008 07 25, 10:23)
mergytes man pati didziausia problema SUKNELE doh.gif
nebezinau kokia pasirinkti  g.gif
ar ne vestuvine, seip balta suknele kuri patiks, ar  geriau pacia graziausia svajoniu vestuvine suknele  wub.gif
Ivertinus, kad ten karsti beprotiskas norisi lengvutes, bet kur tokia isisgyti?
Taip pat, moketi didelius pinigus uz vestuvine suknele su kuria busiu vos valanda irgi kazkokia nesamone protest.gif

Zodziu niekaip negaliu apsispresti ar pirkti grazia svajoniu vestuvine suknele, ar tiesiog paprasta balta suknute blink.gif

Kaip ir kur sisirasti tokia suknute kuri butu lengvute , bet kartu ir puosni , kad atrodyciau kaip tikra jaunoji  wub.gif

biggrin.gif mano buvo trumpa, lengva, ale taaaip sukaitau, kad ne tas zodis doh.gif Matai, jei dar vakare vyktu vestuves, tai ir su ilga suknute butu liux, o kai vestuves vidurdieni.. lotuliukas.gif karsta.gif
Beje, jei tu vilniete, tai pabandyk CUP'e paziureti Madmuazeleje (tikriausiai taip vadinasi).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauska: 25 liepos 2008 - 09:45
QUOTE(Lauska @ 2008 07 25, 11:44)
biggrin.gif mano buvo trumpa, lengva, ale taaaip sukaitau, kad ne tas zodis  doh.gif  Matai, jei dar vakare vyktu vestuves, tai ir su ilga suknute butu liux, o kai  vestuves vidurdieni..  lotuliukas.gif   karsta.gif
Beje, jei tu vilniete, tai pabandyk CUP'e paziureti Madmuazeleje (tikriausiai taip vadinasi).

jau buvau ziurejau nei vienos baltos suknutes nebuvo sad.gif
tik dvi vitrinoje, bet jau vestuvines prabangios. Bandysiu iki gariunu nuvaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astjada: 25 liepos 2008 - 10:12
QUOTE(astjada @ 2008 07 25, 11:11)
jau buvau ziurejau nei vienos baltos suknutes nebuvo sad.gif
tik dvi vitrinoje, bet jau vestuvines prabangios. Bandysiu iki gariunu nuvaryti mirksiukas.gif

Astjada, pernai krikstijom dukryte, tai tokia nebloga iki keliu balta suknyte radau New Yorker'yje. zmones klasue, gal ir mes tuokemes ta diena. tai taip supratu, kad vestuvems tiktu biggrin.gif taigi, manau ieskok nebutinai vestuviniu drabuziu salonuose. beje, sumokejau vos 125 lt - pigiau grybo ax.gif
net galvoju, ar nepanaudojus jos santuokai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiva. @ 2008 07 25, 12:17)
Astjada, pernai krikstijom dukryte, tai tokia nebloga iki keliu balta suknyte radau New Yorker'yje. zmones klasue, gal ir mes tuokemes ta diena. tai taip supratu, kad vestuvems tiktu  biggrin.gif taigi, manau ieskok nebutinai vestuviniu drabuziu salonuose. beje, sumokejau vos 125 lt - pigiau grybo ax.gif
net galvoju, ar nepanaudojus jos santuokai g.gif

dekui uz patarima, reiks pradeti paieskas mirksiukas.gif
Atsakyti
mes meginsim paieskoti per uzsienio agenturas, gal kazkas pigesnio bus g.gif mastau apie vokietijos agenturas, siulancias tuoktis maldyvuose. be musu dvieju dar viena asmenybe skris be galo svarbi biggrin.gif mane dar neramina ilgas skrydis: kaip dukrytei nusibos per ta laika ir ka teks daryti... skridom 8 val, kai jai buvo 1,5 men, tai pasaka thumbup.gif valge ir miegojo, bet dabar jau bus sunku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiva. @ 2008 07 25, 10:52)
mes meginsim paieskoti per uzsienio agenturas, gal kazkas pigesnio bus g.gif mastau apie vokietijos agenturas, siulancias tuoktis maldyvuose. be musu dvieju dar viena asmenybe skris be galo svarbi biggrin.gif mane dar neramina ilgas skrydis: kaip dukrytei nusibos per ta laika ir ka teks daryti... skridom 8 val, kai jai buvo 1,5 men, tai pasaka thumbup.gif valge ir miegojo, bet dabar jau bus sunku doh.gif

O nemanai, kad gali kilti bėdų su dokumentų legalizavimu? blink.gif
Atsakyti
ai, kazkaip pagalvojau, kad is bedos galima ir cia susituokti ketvirtadieni, t.y., susirasyti biggrin.gif jei jau kils daug bedu. o svente ten butu, tikroji wub.gif
Atsakyti
Maldyvuose santuoka tik simboline, nelegali. O per uzsienio agenturas ir as bandziau ieskoti, bet jos siulo kreiptis i savo salies agenturas, greiciausiai del santuokos dokumentu tvarkymo. Todel kaip ir nutarem ziuretis per Lietuvos agenturas (ne tik Top traveli) ir greiciausiai taip pat i Jamaika, kaip ir daugelis ax.gif
Suknele paprasiau, kad mama nunertu. Bus labai gerai, nors tevai ir negales dalyvauti, bet devedama mamos suknele jausiu, kad ir jie su mumis ta momenta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesi_linija @ 2008 07 25, 12:25)
Suknele paprasiau, kad mama nunertu. Bus labai gerai, nors tevai ir negales dalyvauti, bet devedama mamos suknele jausiu, kad ir jie su mumis ta momenta  thumbup.gif

as irgi masciau apie tokia ideja kad mama suknele nunertu ax.gif bet kad vel iskyla ta pati problema kaip ir norint siutis! Reikia modeliuka sugalvoti, o galvoje minciu nerasta doh.gif o tu jau susigalvojai kokia suknele nori kad nunertu?
Atsakyti
QUOTE(tigrriuke @ 2008 07 25, 11:39)
o tu jau susigalvojai kokia suknele nori kad nunertu?

Aha, keleta dieneliu pasedejau internete beieskodama, bet radau. Keleta modeliuku patinkanciu issirinkau ir ziuresim, koks rastelis siek tiek panerus graziau atrodys, ka modeliuke keist reiktu, kad tiktu mano figurai ir pan. Problema dabar siulus issirinkti tinkamus g.gif Nes suknele turetu buti paprasta, bet atrodyti pakankamai puosniai tuokiantis papludimy basom smile.gif
Atsakyti