Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos užsienyje

Afrodidele, aciu labai uz nuotraukytes. Labai labai grazu thumbup.gif Abu grazus ir tokie laimingi. Sveikinu dar karta. Laimes dideliausios jums 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Labai aciu Afrodidelei uz nuotraukas, jos nuostabios kaip ir Jus ta diena smile.gif Ir gamta nuostabi..tiesiog viskas atrodo ciki smile.gif
Kad ir Jusu gyvenimas butu toks pat grazus 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Afrodidele, o man taip graziai atrodo vandenynas, tok zydras zydras, tokia ramybe jauciasi angel.gif

bet, kur musu Mia5 dingo? friends.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astjada: 06 rugpjūčio 2008 - 07:40
QUOTE(astjada @ 2008 08 06, 09:36)
Afrodidele, o man taip graziai atrodo vandenynas, tok zydras zydras, tokia ramybe jauciasi  angel.gif

bet, kur musu Mia5 dingo? friends.gif  g.gif

Afrodidele,galetum ir man atsiusti nuotraukyciu?
patys vasario men.susituokem Jamaikoj,tai butu laaabai idomu paziuret 4u.gif

Aciux 4u.gif
margaritka1983@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(Margaritka @ 2008 08 06, 15:30)
Afrodidele,galetum ir man atsiusti nuotraukyciu?
patys vasario men.susituokem Jamaikoj,tai butu laaabai idomu paziuret 4u.gif

Aciux 4u.gif
margaritka1983@yahoo.com

Labas visoms smile.gif

Gal Margaritka Tu galetum savo foto imesti i krugile@yahoo.com
Ir Afrodidele, jei nepaslaptis, kiek Jums kainavo kelione i Jamaika ?? blush2.gif doh.gif
Atsakyti
ar yra merginų planuojančių kiatais metais, būtų gražu susijungti. mirksiukas.gif
aš planuoju arba kitų metų pradžioje arba gale.Vis dar laukiu gal iki tos lemtingos mano dienos atsiras merginų kurios tuokėsi kuboje ar bahamuose. labai noriu vestuvių kuboje, bet kažkaip niekas nieko apie tai nepasakoja. doh.gif

jau radau kokią norių suknute, liko tik žiedai. clap.gif o su jais tai žinau kad sunkiai, mano draugė darėsi vestuvem pagal užsakyma tai 5mėnesius darė. doh.gif
Margaritka, tikrai galėtum bent pora foto atsisuti. smile.gif Beje kuriam viešbutį buvot, kiek laiko buvot ir kiek mokėjot???

vikiukstis@gmail.com
Atsakyti
Margaritka, as irgi noreciau nuotraukytes pamatyt jei galima blush2.gif tigrriuke@gmail.com

Vilkiukste, o kokia suknele issirinkai? Trumpa, ilga...? Pirkai ar siuvaisi?
Atsakyti
Sveikos jau esamos ir busimos zmoneles, labai noriu vestuviu Jamaikoje verysad.gif tik reikia vyruka savo ikalbet, todel labai prasau, gal kuri jau esama zmonele galetu atsiust nuotraukyciu realiu kaip ten viskas, nes manasisi toks uzsispyres reikia daug vaizdu parodyt, kad susigundytu blush2.gif

simutesto@yahoo.com

tikiuosi ir as isiliet i jusu gretas greit... thumbup.gif

mano svajone tuoktis papludymyje, norejau cia prie Baltijos kazko panasaus, bet nebus tokios atmosferos kaip ten. baltai pavydziu visoms jau susituokusioms ar besiruosiancioms tokiai sventei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikiukstis @ 2008 08 07, 14:05)
ar yra merginų planuojančių kiatais metais, būtų gražu susijungti. mirksiukas.gif
aš planuoju arba kitų metų pradžioje arba gale.

Aš kito lapkričio antroj pusėj planuoju mirksiukas.gif Mes kol kas žadam 4 varyt, nes draugai tuoksis Lietuvoj, o į medaus mėnesį varyt kartu su mumis norėtų, tai mum ir liudininkais pabūtų thumbup.gif
Atsakyti
O kodel neduodat kitoms pasigrozet ir pasidziaugt nuotraukomis? ax.gif
Atsakyti
labas rytas biggrin.gif , jau laukiu pasiulymu is top travel clap.gif ir as isirasau i jusu gretas, kaip manot per kiek greiciausiai galima viska susitvarkyt, manasis dar ir siemet noretu ten skrist ir susituokt, negalvojau, kad taip lengvai ikalbesiu. thumbup.gif o kiek dienu jau susituokusios ten buvot? mes tai noretumem kokiom 10 dienu vaziuot, bet jauciu, kad kaina bus labai didele. 7 manau kad per mazai, juk skrydziai dar atima daug laiko tai realiai ten pabuni tik kokias 4 d? labai laukiu info ir is jusu. beabej ir foto nors keliu noreciau blush2.gif dar karteli pakartosiu savo pasta: simutesto@yahoo.com, jei negaila imeskit pora. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(simutesto @ 2008 08 08, 09:24)
labas rytas  biggrin.gif ,  jau laukiu pasiulymu is top travel  clap.gif ir as isirasau i jusu gretas, kaip manot per kiek greiciausiai galima viska susitvarkyt, manasis dar ir siemet noretu ten skrist ir susituokt, negalvojau, kad taip lengvai ikalbesiu.  thumbup.gif o kiek dienu jau susituokusios ten buvot? mes tai noretumem kokiom 10 dienu vaziuot, bet jauciu, kad kaina bus labai didele. 7 manau kad per mazai, juk skrydziai dar atima daug laiko tai realiai ten pabuni tik kokias 4 d? labai laukiu info ir is jusu. beabej ir foto nors keliu noreciau  blush2.gif  dar karteli pakartosiu savo pasta: simutesto@yahoo.com, jei negaila imeskit pora.  rolleyes.gif

Mes susiorganizavom viska per 3 savaites hihihi.gif Emem 7 dienu kelione, t.y. 7 dienos Jamaikoje + 1.5dienos nuvykti ir 1.5dienos parvykti cool.gif
Atsakyti