Sveikutes
Na, ar vakar matet per LNK Bosu vestuves Bahamuose? Man istrigo tai, kad musu tortas buvo toks pats!!!!

Siaip kiek teko buti ir matyti(bent 4 tai tikrai) Sandalu(cia taip vadinu Sandals) viesbucius, tai jie man visi tokie panasus-tie patys logotipai, net isplanavimai tokie pat, kai atsiduri kitam,net pamirsti,kad esi ne savo!!!! Taip kad viesbucio pavadinimas ir gerumas mazai skiriasi, skiriasi tik...kaina!!!!Bosai eme papildomas vestuviu paslaugas, ten labai nori,kad moketum papildomai, bet mes patenkinti ir nemokamu paketu!!!!!!
QUOTE(tigrriuke @ 2008 09 01, 15:16)
Afrodidele, o ten vakarais tai jau vos ne kaip i baliu issipuost reikia su puosniom suknem ar tik siaip padoriau apsirengt, na kad ne su sortais ir pan...?
Gal ne taip parasiau, tikrai ne i kaip baliu,jokiu pustu sukniu

bet as pries kelione galvojau,kad reik kuo daugiau sortu, bridziu, trumpu sijonu

o nuvykus paaiskejo, kad labiau reiketu, nors ir neprabangios, bet sukneles, vasariskos, lengvai krintacios.Juk 7 vakarai, ir kaskart norisi pasipuost...Tai ta suknyte pabodo, ejau ir su bridzais, bet tiesa sakant, labai nuzvelgdavo...Gal man tik pasirode, bet apsidairiau aplink, tai tik as viena tokia...Tikrai ileis ir tikriausia net su sortais, jie tokie pernelyg mandagus, bet cia del saves labiau
QUOTE(grazinukas @ 2008 09 01, 20:18)
aciu afroditele uz atsakyma..na mes gyvensime standartiniame kambaryje..gal jus zinote kaip ten kas atrodo jame?o kiek jus afroditele mokejote uz atskira namuka?nes mums sake kad no musu standartinio namuko jura tolokai

...ir kaip ten su nuotraukomar fotografas duoda pasirinkti kokiu nuotrauk norite?ar paprastas daro ar su efektis ir pan?dar karteli labai aciuuu
Tas namelis nebuvo tik musu dvieju, dar buvo kaimynai ir virs musu du kambariai.Taip kad keturios poros jame gyveno, visi jaunavedziai

Beja, musu vestuviu diena tuokesi ten net 11 poru!!!! O iki papludimio ir restoranu tik kokios 2 minutes kelio.Ne beda, man net patikdavo vaikscioti(kodel, ziureti pabaigoje

)
QUOTE(aukselisr @ 2008 09 02, 09:40)
dar toks klausimelis

, o kaip ten su maistu ar pakankamai maitina, nes mano MB tikras apzora, tai bijau kad jam nebutu badas
Va cia kazkodel nusijuokiau

isivaizduokit, 7.30val. prasideda pusryciai gausus gausus,kiek nori(gaila, tik vienodi) Beja, gali rinktis ir is restorano, tik ten jau ka atnes, ta ir valgysi.Pora kartu mes po pusryciu dar i kita restorana nuejom, tai vos paejom po to

10 val. prasideda sniakai, gali hamburgeri, gali voztini, desreles, vaisius, salotas, zodziu,ko tik sirdis geidzia + kokiu nori su laipsniais kokteiliu gali uzsisakyt.Berods 13val. pietus gausus, kiek nori,ir kiek nenori, nes suvoki,kad tik akys nori.Beja, kadangi musu viesbutis is dvieju daliu, tai ir vienoj daly buvom,ir kitoj...Tada po pietu vel sniakai iki vakarienes.Vakarienes labai romantiskos, restoranai prabangus, ir uzsisakai kokiu tik nori patiekalu ir kokios nori virtuves.Su vyreliu kiekvana vakara dirbom didziausia dienos darba-rinkomes restorana

Tai ar itikinau, kad tikrai neliksit alkani? Va tada pades tik vaiksciojimai, nes kils gresme netilpti i vetuvine suknele
Uch, prirasiau....Visoms linkiu grazios dieneles