Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos užsienyje

aciu afroditele uz atsakyma..na mes gyvensime standartiniame kambaryje..gal jus zinote kaip ten kas atrodo jame?o kiek jus afroditele mokejote uz atskira namuka?nes mums sake kad no musu standartinio namuko jura tolokai verysad.gif ...ir kaip ten su nuotraukomar fotografas duoda pasirinkti kokiu nuotrauk norite?ar paprastas daro ar su efektis ir pan?dar karteli labai aciuuu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2008 09 01, 16:53)
tai ar yra dar planuojanciu vestuves jamaikoje  ax.gif , mes jau 100 proc nuspredem kad tuoksimes jamaikoje  thumbup.gif , bet tik norisi kompanijos, kad linksmiau butu  rolleyes.gif

Na mes laukiam paskutiniu skrydziu kainu gruodzio 8 dienai. Tai sia savaite jau tureciau zinoti, kada tiksliai iskrendame. Bet greiciausiai, kad butent gruodzio 8 diena pajudesim link Jamaikos rolleyes.gif clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesi_linija @ 2008 09 01, 19:53)
Na mes laukiam paskutiniu skrydziu kainu gruodzio 8 dienai. Tai sia savaite jau tureciau zinoti, kada tiksliai iskrendame. Bet greiciausiai, kad butent gruodzio 8 diena pajudesim link Jamaikos  rolleyes.gif  clap.gif  thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien buvau susitikusi su Inesa, galvojam apie Sandals Royal Caribbean Resort and Private Island. Gal atsilieps merginų, kurios ten buvo ir gali kažką pasakyti savo nuomonę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesi_linija @ 2008 09 01, 14:47)
Issiunciau smile.gif

išsiųsk, prašau, ir man 4u.gif
rainbow_dgg@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(SmaiLIAnose* @ 2008 09 01, 19:59)
Mes irgi jau nutarę ten tuoktis bigsmile.gif  tik nežinom kada, nes reiktų pasitaupyt blush2.gif  Tai tikimės žiemos pabaigoj ar pavasarį ax.gif

butu saunu pasiplanuoti kartu thumbup.gif , gal kelioniu agentura kokia nuolaidele pritaikytu didesni kai musu butu daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa.76 @ 2008 09 02, 07:20)
išsiųsk, prašau, ir man  4u.gif
rainbow_dgg@yahoo.com

Issiunciau smile.gif
Atsakyti
dar toks klausimelis blush2.gif , o kaip ten su maistu ar pakankamai maitina, nes mano MB tikras apzora, tai bijau kad jam nebutu badas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(onyx @ 2008 09 01, 22:38)
Šiandien buvau susitikusi su Inesa, galvojam apie Sandals Royal Caribbean Resort and Private Island. Gal atsilieps merginų, kurios ten buvo ir gali kažką pasakyti savo nuomonę bigsmile.gif

As ten busiu wub.gif
Atsakyti

Sveikutes 4u.gif

Na, ar vakar matet per LNK Bosu vestuves Bahamuose? Man istrigo tai, kad musu tortas buvo toks pats!!!! thumbup.gif Siaip kiek teko buti ir matyti(bent 4 tai tikrai) Sandalu(cia taip vadinu Sandals) viesbucius, tai jie man visi tokie panasus-tie patys logotipai, net isplanavimai tokie pat, kai atsiduri kitam,net pamirsti,kad esi ne savo!!!! Taip kad viesbucio pavadinimas ir gerumas mazai skiriasi, skiriasi tik...kaina!!!!Bosai eme papildomas vestuviu paslaugas, ten labai nori,kad moketum papildomai, bet mes patenkinti ir nemokamu paketu!!!!!!

QUOTE(tigrriuke @ 2008 09 01, 15:16)
Afrodidele, o ten vakarais tai jau vos ne kaip i baliu issipuost reikia su puosniom suknem ar tik siaip padoriau apsirengt, na kad ne su sortais ir pan...? ax.gif  g.gif

Gal ne taip parasiau, tikrai ne i kaip baliu,jokiu pustu sukniu schmoll.gif bet as pries kelione galvojau,kad reik kuo daugiau sortu, bridziu, trumpu sijonu blush2.gif o nuvykus paaiskejo, kad labiau reiketu, nors ir neprabangios, bet sukneles, vasariskos, lengvai krintacios.Juk 7 vakarai, ir kaskart norisi pasipuost...Tai ta suknyte pabodo, ejau ir su bridzais, bet tiesa sakant, labai nuzvelgdavo...Gal man tik pasirode, bet apsidairiau aplink, tai tik as viena tokia...Tikrai ileis ir tikriausia net su sortais, jie tokie pernelyg mandagus, bet cia del saves labiau smile.gif

QUOTE(grazinukas @ 2008 09 01, 20:18)
aciu afroditele uz atsakyma..na mes gyvensime standartiniame kambaryje..gal jus zinote kaip ten kas atrodo jame?o kiek jus afroditele mokejote uz atskira namuka?nes mums sake kad no musu standartinio namuko jura tolokai verysad.gif ...ir kaip ten su nuotraukomar fotografas duoda pasirinkti kokiu nuotrauk norite?ar paprastas daro ar su efektis ir pan?dar karteli labai aciuuu wub.gif  4u.gif

Tas namelis nebuvo tik musu dvieju, dar buvo kaimynai ir virs musu du kambariai.Taip kad keturios poros jame gyveno, visi jaunavedziai drinks_cheers.gif Beja, musu vestuviu diena tuokesi ten net 11 poru!!!! O iki papludimio ir restoranu tik kokios 2 minutes kelio.Ne beda, man net patikdavo vaikscioti(kodel, ziureti pabaigoje blush2.gif )

QUOTE(aukselisr @ 2008 09 02, 09:40)
dar toks klausimelis  blush2.gif , o kaip ten su maistu ar pakankamai maitina, nes mano MB tikras apzora, tai bijau kad jam nebutu badas  lotuliukas.gif

Va cia kazkodel nusijuokiau biggrin.gif isivaizduokit, 7.30val. prasideda pusryciai gausus gausus,kiek nori(gaila, tik vienodi) Beja, gali rinktis ir is restorano, tik ten jau ka atnes, ta ir valgysi.Pora kartu mes po pusryciu dar i kita restorana nuejom, tai vos paejom po to blush2.gif 10 val. prasideda sniakai, gali hamburgeri, gali voztini, desreles, vaisius, salotas, zodziu,ko tik sirdis geidzia + kokiu nori su laipsniais kokteiliu gali uzsisakyt.Berods 13val. pietus gausus, kiek nori,ir kiek nenori, nes suvoki,kad tik akys nori.Beja, kadangi musu viesbutis is dvieju daliu, tai ir vienoj daly buvom,ir kitoj...Tada po pietu vel sniakai iki vakarienes.Vakarienes labai romantiskos, restoranai prabangus, ir uzsisakai kokiu tik nori patiekalu ir kokios nori virtuves.Su vyreliu kiekvana vakara dirbom didziausia dienos darba-rinkomes restorana bigsmile.gif Tai ar itikinau, kad tikrai neliksit alkani? Va tada pades tik vaiksciojimai, nes kils gresme netilpti i vetuvine suknele blush2.gif
Uch, prirasiau....Visoms linkiu grazios dieneles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesi_linija @ 2008 09 02, 08:35)
Issiunciau  smile.gif

ačiukas, jau gavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodidele @ 2008 09 02, 10:45)
Sveikutes 4u.gif

Na, ar vakar matet per LNK Bosu vestuves Bahamuose? Man istrigo tai, kad musu tortas buvo toks pats!!!! thumbup.gif  Siaip kiek teko buti ir matyti(bent 4 tai tikrai) Sandalu(cia taip vadinu Sandals) viesbucius, tai jie man visi tokie panasus-tie patys logotipai, net isplanavimai tokie pat, kai atsiduri kitam,net pamirsti,kad esi ne savo!!!!  Taip kad viesbucio pavadinimas ir gerumas mazai skiriasi, skiriasi tik...kaina!!!!Bosai eme papildomas vestuviu paslaugas, ten labai nori,kad moketum papildomai, bet mes patenkinti ir nemokamu paketu!!!!!!
Gal ne taip parasiau, tikrai ne i kaip baliu,jokiu pustu sukniu schmoll.gif  bet as pries kelione galvojau,kad reik kuo daugiau sortu, bridziu, trumpu sijonu blush2.gif  o nuvykus paaiskejo, kad labiau reiketu, nors ir neprabangios, bet sukneles, vasariskos, lengvai krintacios.Juk 7 vakarai, ir kaskart norisi pasipuost...Tai  ta suknyte pabodo, ejau ir su bridzais, bet tiesa sakant, labai nuzvelgdavo...Gal man tik pasirode, bet apsidairiau aplink, tai tik as viena tokia...Tikrai ileis ir tikriausia net su sortais, jie tokie pernelyg mandagus, bet cia del saves labiau smile.gif
Tas namelis nebuvo tik musu dvieju, dar buvo kaimynai ir virs musu du kambariai.Taip kad keturios poros jame gyveno, visi jaunavedziai drinks_cheers.gif  Beja, musu vestuviu diena tuokesi ten net 11 poru!!!! O iki papludimio ir restoranu tik kokios 2 minutes kelio.Ne beda, man net patikdavo vaikscioti(kodel, ziureti pabaigoje blush2.gif )
Va cia kazkodel nusijuokiau biggrin.gif  isivaizduokit, 7.30val. prasideda pusryciai  gausus gausus,kiek nori(gaila, tik vienodi) Beja, gali rinktis ir is restorano, tik ten jau ka atnes, ta ir valgysi.Pora kartu mes po pusryciu dar i kita restorana nuejom, tai vos paejom po to blush2.gif  10 val. prasideda sniakai, gali hamburgeri, gali voztini, desreles, vaisius, salotas, zodziu,ko tik sirdis geidzia + kokiu nori su laipsniais kokteiliu gali uzsisakyt.Berods 13val. pietus gausus, kiek nori,ir kiek nenori, nes suvoki,kad tik akys nori.Beja, kadangi musu viesbutis is dvieju daliu, tai ir vienoj daly buvom,ir kitoj...Tada po pietu vel sniakai iki vakarienes.Vakarienes labai romantiskos, restoranai prabangus, ir uzsisakai kokiu tik nori patiekalu ir kokios nori virtuves.Su vyreliu kiekvana vakara dirbom didziausia dienos darba-rinkomes restorana bigsmile.gif  Tai ar itikinau, kad tikrai neliksit alkani? Va tada pades tik vaiksciojimai, nes kils gresme netilpti i vetuvine suknele blush2.gif
Uch, prirasiau....Visoms linkiu grazios dieneles 4u.gif

aciu AFRODIDELE tai jau dabar tikra kad mano MB neliks alkanas nereiks vestis kilogramo lasiniu lotuliukas.gif , o beje ar restoramuose labai jau brangu, kiek mazdaug kainuoja dviems pavalgyti, o klubas yra koks kur butu galima vakare uzpakali pakrutint ir maista iskratyti flirt.gif, beje kokios pramogos ieina i ta pacia viesbucio kaina rolleyes.gif

klausimu pas mane milijonas AFRODIDELE nusiteik rimtai ax.gif nes cia pas mane tik klausymu pradzia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukselisr: 02 rugsėjo 2008 - 09:08