Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos užsienyje

aSSta o tu tuokiesi ST.Liucijoj?kuriame viesbutyje?kokia kaina?gal jau zinai kas ten per pramogos yra?ir kokios vietos sutuoktuvems?aciu uz ats
Atsakyti
QUOTE(grazinukas @ 2008 09 17, 23:51)
aSSta o tu tuokiesi ST.Liucijoj?kuriame viesbutyje?kokia kaina?gal jau zinai kas ten per pramogos yra?ir kokios vietos sutuoktuvems?aciu uz ats

St Lucijoj kaina isejo berods 14500 lt (lektuvo bilietai, viesbutis , administraciniai mokesciai) keliones trukme dvi savaites
http://www.sandals.c...yon/ha-home.cfm
http://www.toptravel..._beach_st_lucia

cia musu viesbutis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(onyx @ 2008 09 13, 17:40)
Man Inesa kaip sakė, kad geriausias kainos ir orų santykis yra lapkritį ir sausį, o konkrečiai dėl orų tai nežinau, tik žinau, kad rugsėjį-spalį ten liūčių sezonas mirksiukas.gif

mums minejo, kad lapkriti maziau zmoniu buna, nes sezono pradzia. Taip pat, kadangi jau buna praejas liuciu laikotarpis viskas buna suzaliave, prazyde ir labai grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaSTaa: 18 rugsėjo 2008 - 07:32
sandals whitehouse, su viskuo BC - 13576, o top travel - 17098 Lt. kainos bilietu taippat skiriasi BC - 3500, o top travel - 3663..kitu viesbuciu jau kainas istryniau..taciau tikrai zymiai pigiau BC..

o čia kokie būtų kambariukai už tokia kaina ir kiek laiko? man labiausiai tasviešbutis patiko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikiukstis @ 2008 09 18, 11:03)
sandals whitehouse, su viskuo BC - 13576, o top travel - 17098 Lt. kainos bilietu taippat skiriasi BC - 3500, o top travel - 3663..kitu viesbuciu jau kainas istryniau..taciau tikrai zymiai pigiau BC..

o čia kokie būtų kambariukai už tokia kaina ir kiek laiko? man labiausiai tasviešbutis patiko. smile.gif

vikiukstis gal jau apsisprendei del datos g.gif ? jei taip tai tada gal butu galima smaugti kelionu agentura del didesniu nuolaidu keturiems rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aaSTaa @ 2008 09 18, 07:31)
St Lucijoj kaina isejo berods 14500 lt (lektuvo bilietai, viesbutis , administraciniai mokesciai) keliones trukme dvi savaites

O kiek nakvyniu paciame viesbutyje? Nes ir paciame tinklapyje pateiktose kainose 14 nakvyniu iseina apie 15000lt ax.gif o plius dar bilietu kaina ir kt mokesciai...

Viesbucio teritorija labai grazi wub.gif Gamta superine thumbup.gif
Atsakyti
o st. liucijoje santuoka galiojanti , ar kaip ten rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesi_linija @ 2008 09 18, 12:10)
O kiek nakvyniu paciame viesbutyje? Nes ir paciame tinklapyje pateiktose kainose 14 nakvyniu iseina apie 15000lt  ax.gif  o plius dar bilietu kaina ir kt mokesciai...

Viesbucio teritorija labai grazi  wub.gif  Gamta superine thumbup.gif

mes tiek sumokejom su bilietu kaina, nakvyniu ir vestuviu mokesciu.
lapkricio 3 isskrendam, o Vilniuj bunam 16 diena tai manau 10 nakvyniu butu viesbutyje St Lucijoj
Papildyta:
QUOTE(aukselisr @ 2008 09 18, 12:13)
o st. liucijoje santuoka galiojanti , ar kaip ten  rolleyes.gif

St Lucijoj santuoka galioja 100% thumbup.gif
Atsakyti
mergytes, ar kuri nors keliavot per uzsienio agentura? gal ten pigiau? dar per daug neieskojau. pries kiek laiko pradejot paieskas ir uzsisaket kelione? mes ruosiames tryse (dukryte kartu, o jai jau virs 2 metuku, tai nemokamai nebus), todel kainyte dar pakils.
Papildyta:
QUOTE(aukselisr @ 2008 09 11, 08:55)
as irgi galvojau apie geguzi, bet atkalbejo sake kad geguzi menesi susituokusius "vsiu ziznj budis maitsja" nezinau ar supratot ka parasiau  doh.gif , bet lietuviskai kad tipo susituokusius geguzio men. visa gyvenima busit be vietos, tiesa ne tiesa nezinau, bet tokie prietarai  g.gif
tai vat jei kuri kita menesiuka tik ne geguzi galim ir mes prisijungti  biggrin.gif

tik dabar perskaiciau si prietara ax.gif ta pati sako ir apie gimusius geguzes men, nors savo gyvenime esu sutikusi daug tvirtu zmoniu, gimusiu ta menesi mirksiukas.gif mirksiukas.gif cia jau kaip save itikinsi. gal truputi ne i tema, bet mano draugas pagal horoskopa man visiskai netinka. ir nieko biggrin.gif netikiu tuo horoskopu, o sio zenklo zmones vieni is ypatingiausiu mano gyvenime ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiva. @ 2008 09 19, 20:21)
mergytes, ar kuri nors keliavot per uzsienio agentura? gal ten pigiau?

Domėjomės lenkais ir vokiečiais, nežinau, kaip su išankstinėm kelionėm, bet jeigu žiūrėt šį lapkritį, tai vos ne tas ant to gavosi. blink.gif Lenkai su mumis išvis nekalbėjo doh.gif Ir man baisu per užsienio agentūras dėl dokų tvarkymo, nes LT prisiima atsakomybę, o dėl VOK ar LENK baisu. doh.gif
Atsakyti
sveikos panickos,zmonikes...nu va jau nuspresta ir pergalvota desimt kartu musu data,isskrendam lapkricio 28 d,o tuoktuves gruodzio pirma d.varome i ocho rios viesbuti septyniom nakvynem,kaina iseina 12288,cia be vizu ir to 200 dol.gal kuri pana dar varo tokia data?
Atsakyti
panos gal padarome paprasciau..bukite geros surasykite visos savo skrydzio data ir sutuoktuviu,bei viesbuti..tada as paziuresiu ir gal prisijungti iseis prie kurios nors..man 23 m. o maniskiui 28..
Atsakyti
http://www.sandals.c...yon/ha-home.cfm
http://www.toptravel..._beach_st_lucia

cia musu viesbutis smile.gif

wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti