Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika vaikam ir paaugliam

QUOTE(mergaite @ 2005 06 16, 17:25)
o kokios firmos prausiklius ir tonikus patartumet naudoti?

skirtus paaugliams. Jie dazniausiai buna misriai arba riebiai odai. Neblogi Eris 20, Avono yra paaugliams, keliolikmete ir t.t.
Atsakyti
Sveiki.
Mano dukrai 14 metu. Jos oda labai problematiska. Daznai ji isberta raudonomis dememis, kartais pleiskanoja. Jau bandeme ivairius drekinamuosius kremus, taciau jie nepadeda. Ji visados atrodo isblyskusi, pavargusi, po akimis melsva, todel oda labai negrazi ir atrodo nesveikai, nors maitinasi gerai, sveikai ir miega pakankamai, ypac dabar kai pagaliau vasaros atostogos. Nezinau ar del to kaltas toks jos amzius? Gal kasnors patartu kokiu nors priemoniu? pvz. vitaminu. ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 20 birželio 2005 - 20:28
Sveika smile.gif
Na, man su spuogais nėra bėdų. Naudoju veido žele, kas antrą dieną veido toniką ("Teenagers" atrodo.. ax.gif ). Kartais drekinamąjį veido kremą (tos pačios firmos kaip ir tonikas). Jokių pūdrų ir šėšėlių. Ir nėr jokių bėdų. Na, o jei be dažų negali - pirk blakstienų tušą ir lūpų blizgesį. Atrodysi natūraliai, o ir odai nekenks.. biggrin.gif
Atsakyti
As dukrai nupirkau dezodoranta, kai jau buvo 6 . Realia poreikio nebuvo, bet pati labai prase. Ir nelabai norejau ,kad mano dezikus naudotu. Pirkau Malizia Bon Bons. Aplamai ji turi visa kosmetika, kaip ir as naudoju, tik vaikiska..... man patinka Volsebnaja feja (rusiska)...
Atsakyti
QUOTE(lengvute @ 2005 05 23, 08:08)
su drauge pakalbėjom ta tema, padirodo ji šešiametei jau kartais naudoja dezodorantus, nes kvapas yra  unsure.gif

O išmaudyt nebandė? Gal irgi padėtų smile.gif
Atsakyti
Nu nesuprantu, kam mažametei dezodorantas? Jos gi prakaitu nesmirda g.gif O jei smirda, tai gal čia sveikatos sutrikimas? Manoji irgi sušyla, kai siunta, bet niekad nuo jos nejaučiau jokio kvapo.
Gal čia išsidirbinėjimas dezodorantas tokiai mažai mergaitei?
Atsakyti
Maniškei nuo 5 ar 6 draugės per gimtadienį atneša. Pagrinde Bon bons, tuo metu kvepia viskas ir žaislai ir drabužiai. Dabar jai 9, šiaip poreikio nėra, specialiai neperku.
Atsakyti
Vaikams dezodorantai nuo prakaito kvapo blink.gif .... Jei kazkokia mama daro tokia nesamone, tai nereiskia, kad visoms kaip avims reikia begt paskui ir dusint savo vaikus ta chemija. Praustis reikia. Tom dienom, kai susyla daugiau- dazniau praustis. Su kokiu vaikisku muilu. Dar yra tokis daiktas kaip kempinele ar plausine.

Seseriu metu vaikus su dezodorantais teplioti- jus ka, mamos???? blink.gif Tarp kitko, kazkurioj temoj buvo rasyta apie atveji, kai suaugusi motera netinkamai naudojo dezodoranta, todel teko operuoti pazastu liaukas- mat ji tept jo negailejo, o kad praustis reikia kasdien, nes dezodorantas gali uzkimsti prakaito liaukas odos poras, tai moteriskei "nedasilo". BUna gi tokiu svaruoliu, kurios dezodorantus naudoja tam, kad reciau praustis. blink.gif

Manau, net desimtmetei tai per anksti. Apskritai, ir trylikametei irgi. Nebent del brendimo koks pagausejes prakaitavimas, kokios problemos didesnes, nepatogumai klaseje, su draugais. Na, tada toms kelioms valandoms galima naudoti dezodoranta gal (butinai po duso). Grizai namo- vel mars i dusa. Dvieju kartu dienoje mazai- prasom tris, keturis, penkis... Vanduo dar niekam nepakenke.

Atsakyti
[SIZE=14]Gera Jums kalbeti apie muila ir vandeni kol nesusidurete su sia problema.
As auginu du vaikucius. Berniukas prakaituoja zymiai daugiau, bet pas ji nera jokio kvapo, o dukrele jau baigia kompleksa "isivaryti". Jai 7 m. Prasidejo tai pries metus. Visi man sakydavo, kad gal tik man taip atrodo, kol patys neuzuosdavo. Ir patikekit muilas ir vanduo tik tai minutei padedavo. Dezodorantu dar nenoriu pirkti ir mes ju nenaudojam, kad nepasidarytumem dar blogiau. Vazinejom pas visokiausius gydytojus, padaryti koki imanomi tyrimai, bet visi tik peciais traukia.
Gal kas jau susidure su sia problema, gal ja jau issprende? Jei galetumet parasyti sprendimo buda, butumem su dukrele labai dekingos.
Atsakyti
Norge, tu tokia išsilavinusi asmenybė turėtum žinoti, kad dezodorantai- tai nebūtinai chemija. Yra visiškai natūralių (pvz. Bionsen, Hidro fugal). Nemanau, kad čia mamos, kurios kelia šią problemą neprausia savo vaikų. Nemanau, kad prausiantis duše 4-5 kartus per dieną neatsirastų kita problema, pvz. sausa oda. O ir nevisada yra galimybė pasinaudoti dušu, pvz. po kūno kultūros pamokos.(Brrr... atsimenu kaip kai kurios klasiokės smirdėdavo).Aišku, esu tokios nuomonės, kad jeigu yra problema reikia ją spręsti pasitarus su gydytojais.
Atsakyti
Na tikrai,nereikia čia šaukti ir avimis vadinti nono.gif
Maniškei irgi prieš kokius 3 metus atsirado tas kvapas,gydytoja sako,kad nervų sistema kalta.Mes turim tą dezodorantą,bet namie kasdien paprastai jo nenaudojam,o šiaip su vandeniu tikrai draugaujam 4u.gif
Atsakyti
O gal kuri iš jūsų žinot,kur galima nusipirkti Bon Bons malizia rankinę su kosmetika(tokia salotinės spalvos,apie 35 lt kaina).Pažadėjau krikštadukrei dovanų,ji nori būtent tokios,bet bėda neberandu.atskirai Bon Bons kvepaliukų tai mačiau yra pirkti,bet rankinę tokią paskutinį karta mačiau žiemą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amazing: 11 rugpjūčio 2005 - 14:56